Şimdi Ara

15 TEMMUZDA KÖPRÜDE BOĞAZI KESİLEN ASKERLERİN FAİLLERİ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
2
Favori
16.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
93 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mis Kokulu Yalanlar

Saçmalıyorsun ve bunun ne yazık ki farkında değilsin. Madem Atatürk düşmanlarının sebebi Atatürkçüler o zaman din düşmanlarının sebebi de dinciler. Böyle bir mantık olabilir mi ? Daha Atatürk bile yazamıyorsun şöyle Türküm böyle Türküm diye hikaye anlatıyorsun. Bilmiyorum farkında mısın ama 15 temmuzu milli bir destanmış gibi gösterenlerin %99'u Atatürk düşmanıdır ve bunu açıkça da söylerler. Kendini boşuna milliyetçiyim diye kandırma akp'li adamdan milliyetçi olmaz olsa olsa ümmetçi bir arap aşığı olur.

Aynen öyle haklısın. Din düşmanlarının sebebi de dincilerdir. Herkes KURAN'I KERİM deki anlatılan şekilde müslümanlık yapsa hakkı hukuku gözetse Müslüman kisvesi altında çalmasa,dolandırmasa,kalp kırmasa senin gibi din düşmanlarının olacağına da inanmıyorum. Yıllarca bu toplumun insanlarını din adı altında kandırdılar. fetöde bunların en büyük kanıtı. Daha bunun gibi bir çok müslümancılık oynayanlar var. Bizim insanımız okumaktan korkuyor. Halbuki ilk inen AYET:"OKU,SENİ YARATAN RABBİNİN ADIYLA OKU" diye emrediyor. Okumakdıkları için zaten şu an bu durumdayız. ATATÜRK yazmayışımın nedeni GAZİ MUSTAFA KEMAL demek bana ekstra büyüklük katıyor. Farketmez şahsi görüşümce. Bu şahsi seçim meselesi. Ben ağzımda onu kendimce bir makama taşıyorum. ATATÜRK demek istemiyorum.15 TEMMUZ ZATEN DİĞER YAZDIĞIMIZ DESTANLAR GİBİ BU MİLLETİN YAKIN TARİHİNDE YAZDIĞI BİR DESTANDIR. ANLAMAK İÇİN SADECE BAKMAK YETERLİ AMA BAZEN İNSANLAR ANLAMAMAK İSTEYE BİLİR BUNA DA BİR ŞEY DİYEMEM. GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ü SEVMİYORLAR DEĞİL BUNUDA YANLIŞ LANSE ETME YAPTIĞI BİR TAKIM ŞEYLERİ SEVMİYORLAR. AMA İŞTE BUNU BİLE İFADE EDEMİYORLAR. BU TÜR İNSANLARLA KONUŞTUĞUMDA BUNU ANLIYORUM. AKPLİ HERKES CHP LİLERDEN DAHA DA MİLLİYETÇİDİR. CHP BUGÜN SAYISIZ BU VATANA KARŞI İHANETLERE SAHİP. ÜMMETÇİLİK GÜZEL BİR ŞEY. AMA SEN İSLAMA İNANMADIĞIN İÇİN BUNU BÖYLE GÖRÜYOR OLABİLİRSİN. ZATEN SEN VE SENİN GİBİLERİN BEN VE BENİM GİBİLERİN EN BÜYÜK ARASINDA Kİ TARTIŞMA SEBEBİ DE BU.

• müslümanlık sıkıntımı veriyor anlamadım. türklerin ayrı bir dinimi var.?

hatta bir ünlüde vardı arabaya yetiştirmeye çalışıyorlar 4 kişi bizzat hepimiz izledik.
  • Karar vermek için dakikkalar yok saatlerce bekle mal gibi bekle sık. Askerde atış taliminde bile hazırlık yapılır neden gidildiği ne kadar sürecegi kac atıs yapılacagı kesindir. Gidersin 2 saat 9 atıs yaparsın. Kandırıldı ise bile cok az kısmıdır ama biriside cıkıp ne oluyor demitoe arkadas. Sivillerin uzerine top atısından bahsediyoruz bunun bilgi ile kandırılmakla ne alakası var. Silahsız sivillere top atısı yapan turk askeri olmaz olamaz. Ancak hain olur.
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.