Şimdi Ara

15 Temmuz 2016 Darbe Girişimi - Bastırıldı [ANA KONU] / 3 Ay OHAL İlan Edildi (1082. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21.738
Cevap
76
Favori
898.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
68 oy
Giriş
  • http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/629150/Menzil_tarikatinin_bakanligi_ele_gecirdigini_AKP_li_eski_vekil_de_itiraf_etti.html

Bu bir kenarda dursun.15 Temmuz'dan ders çıkarmamış olacaklar ki hala ve ısrarla tarikatlar-cemaatler devlet kadrolarına dolduruluyor.

Yarın menzil gibiler FETÖ'nün yaptıklarını yapmaya başlayınca ''kandırıldık,milletim ve allah beni affetsin'' deme şansınız da olmayacak.Defolup gideceksiniz bu ülkeden.Sorgusuz,sualsiz.

Görünen köy kılavuz istemez.O bağlantıda ki resme iyi bakın,bakan Faruk Çelik sözde bir dervişin önünde el pençe divan duruyor.Devlet'i temsil eden bir şahsın rezalet durumu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsntrk -- 11 Kasım 2016; 11:16:1 >

• ertewas E kullanıcısına yanıt
    Hmm.. ee o zaman değişen bir şey yok desene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Git varsa falan içerden akpli birilerine sor doğru mu bu diye.İstediğin yere sor,araştır.

Sağlık bakanı Akdağ'ı biraz araştır anlarsın neden menzilcilerin doldurulduğunu.

Ha Faruk Çelik'in resminide göremiyorsan,allah akıl fikir versin.

Haybeye yaşıyorsunuz,ülkeden haberiniz bile yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsntrk -- 12 Kasım 2016; 0:20:07 >

15 Temmuz 2016 Darbe Girişimi - Bastırıldı [ANA KONU] / 3 Ay OHAL İlan Edildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertewas -- 13 Kasım 2016; 13:36:35 >

ALEXUS#2893
  • soundofthesea kullanıcısına yanıt
    küfür ve hakareti sizlerden ögreniyoruz ve istemesek dahi kullanmak zorunda kalıyoruz ...

senin anlamlandırman sana kalsın ..

dediğim gibi sizin gibilerle tartışılamaz çünkü cahil, yobaz tiplersiniz ... tartışma ahlakına sahip degilsiniz ..

benim yazılarımı alıntılamaktan ve abuk sabuk anlamlandırmalar yapmaktan imtina etmelisiniz ... suclamaz iseniz size cevap dahi verilmediğini görebilirsiniz ...

her türlü fitne fesat kokan cümlelerinizi şahsınıza ithaf ediyorum ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Özeleştiri yapmaya çalışmışsın galiba ama keşke kendine bu kadar hakaret etmeseydin. Kendini herkesten daha iyi tanırsın tabi ama zaten şuraya yazdığın mesajlardan ne olduğun anlaşılıyor. Böyle özeleştiriler yapmana gerek yok.

Orijinalden alıntı: soundofthesea

ülkede değişen çok şey var 15 temmuz dan sonra ... en azından milletin hakimiyetine sahip çıkamayacağını düsünen belli bir zevat aglama duvarına çevirdi etrafını

satılmış köpekler her zaman her toplulukta bulunur ... bunu engellemek mümkün degildir ve insanın tabiatı gereği ufku kadar gerçekleri görebilir yada degerlendirebilir .. ve bu ufuksuzlar örnegin bu gün hdp denen ayrılıkçı kürtleri temsil eden parti ve eski pkk dag kadrosu elemanlarının siyasetten tasfiye edilmesini örneğin demokrasinin baskılanması olarak görebilmektedirler ... ancak gerçekleri ne kadar yalan dolana başvurarak susturmaya çalışsalarda halkın sağduyusu ve gerçekleri görme insidensinin yüksekliği bu ihanet çabalarını hep boş çıkarttı çıkartmaya devam edecek ...

cumhuriyet gazetesi denen paçavranın bu millete kaçıncı kez ihanet ettiğini sayabilecek bir computer var mıdır dünyada bilemiyorum ancak şu bir gerçek ki onun sempatizanlarının baktığı pencereden bakmıyor bu millet ...

devlette önemli olan nitelikli elemanların liyakat ile görev yapmalarıdır ... olması gereken budur ... ancak daha önemlisi bu millete ihanet etmeyecek emperyal köpeklerinin olmamasıdır ... burada asıl dikkatle degerlendirilmesi gereken budur ... işbirlikçi, kripto üst düzey bürokratların süratle sistemden temizlenmesi ve devletin artık çok dikkatli olması beklediğimiz durumdur ...

15 Temmuz 2016 Darbe Girişimi - Bastırıldı [ANA KONU] / 3 Ay OHAL İlan Edildi

önceden pkknın dağ kadrosu değil miydi bunlar? İktidarda kalabilmek için yapmayacağınız şey yok.

• herşeyden önce ak partinin iktidarda kalabilmek için bir şey yapmasına gerek olduğunu sanmıyorum ... en azından 50% her zaman bu adamın cebinde ... yıllardır tüm seçimlerden galip çıkmadı mı? yani tezinizin ikinci kısmı saglam bir zemine oturmuyor ...

önceden de dag kadrosu elemanları idi ancak ders almış farklılaşmış gibi davranıyorlardı ... barış kardeşlik demokrasi diyorlar hatta cnn de saz çalıyorlardı ...

suriye kazanımlarından sonra farklılaştılar ve maskelerini agababalarınında izni ile bir kenara atıp kendilerine emanet oy veren chp lilere bile inek dediler degil mi?

şartlar karşısında değişen durumlarda da hükümet bile degil bak devlet sorunu bu devlet pozisyonunu değiştirdi ...

kainat değişir iken bir ülkenin politikasının değişmesini çok görmememek lazım degil mi?

bunların hapse atılmasından rahatsızlık duyan bir türk ve kürt vatandaşın olmadıgı kanaatindeyim ... hatta tersi vatandaşların vatandaşlıktan çıkartılması ve kobane mi olur, ab mi olur biletininde eline verilip defolup gitmeleri söylensin taraftarıyım hatta ...

Kime baktığında ne görüyorsan o zaman senin başkalarına dediklerin ne oluyor? O yazılanlar sizin yazdıklarına cevap. Kendini o kadar masum sanma.

Paylaşım yaptıktan sonra yorum yapıp onlarca hakaret et sonra yanlış anladınız mı diyeyim? Seni neden savunayım? Yukarı ettiğin hakaretler belli. İstediğin kadar aksini iddia et.
    İnancını bir eteğe satanlar :D Ulan şurada yapmadığınız fitne kalmadı biri akepeyi eleştirir gibi görünür daha sonra koca bir sayfa akepe propagandası metni kopyala yapıştır yapar sanki yeni yazmış gibi heryerde işliyormu lan bu taktikler. Diğeri kenarından köşesinden konu ile alakasız çekiştirir. Adam sizin inancınızı eleştiriyor ne oldu hani? mini etek giyen giyer o zaten sallamıyor sizi siz neden giyiyorsunuz diyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokuba -- 29 Temmuz 2016; 21:43:13 >

bak captain adamın bana yaptığı o paylaşım sonrası hakaretleri ... bunlara cevap veriyor olmakla beni suclu ilan ediyor olman arasında bir çelişki yok mu?

herifçioğlu olayı yalnış anlamış .. durduk yere lan lı lunlu yok satmışta millet kendini falan birden haddi olmadan başlamış sallamaya ... ne olur sanki sezarın hakkını sezara versen ...

ha çok mu değerli senin kardeşim sen haklısın davanda bunlar olayın kendilerince rantabl oldugu alanından tutmaya çalışıyorlar ama haksızlar demen ... şahsım için çok degerli degil ... ancak bir fitneyi ortadan kaldırmış olursun ve başka insanların yalnış fikirlere kapılmasına engel olabilirsin konu hakkında ...

yine de canın sagolsun ...

• quote:

İnancını bir eteğe satanlar :D Ulan şurada yapmadığınız fitne kalmadı biri akepeyi eleştirir gibi görünür daha sonra koca bir sayfa akepe propagandası metni kopyala yapıştır yapar sanki yeni yazmış gibi heryerde işliyormu lan bu taktikler. Diğeri kenarından köşesinden konu ile alakasız çekiştirir. Adam sizin inancınızı eleştiriyor ne oldu hani? mini etek giyen giyer o zaten sallamıyor sizi siz neden giyiyorsunuz diyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokuba -- 29 Temmuz 2016; 21:43:13 >

bak captain adamın bana yaptığı o paylaşım sonrası hakaretleri ... bunlara cevap veriyor olmakla beni suclu ilan ediyor olman arasında bir çelişki yok mu?

herifçioğlu olayı yalnış anlamış .. durduk yere lan lı lunlu yok satmışta millet kendini falan birden haddi olmadan başlamış sallamaya ... ne olur sanki sezarın hakkını sezara versen ...

ha çok mu değerli senin kardeşim sen haklısın davanda bunlar olayın kendilerince rantabl oldugu alanından tutmaya çalışıyorlar ama haksızlar demen ... şahsım için çok degerli degil ... ancak bir fitneyi ortadan kaldırmış olursun ve başka insanların yalnış fikirlere kapılmasına engel olabilirsin konu hakkında ...

yine de canın sagolsun ...

O paylasimi yaparken sen de masum degilsin, bunu kabul et. O yazinin akpli birinin algisi oldugunu goremeyecek kadar saf oldugunu dusunmuyorum. Oyleysen yasin epey ufak demektir. Paylasimi yorum yaparak buraya koyuyorsan, icerigine katiliyorsun demektir. Katilmadigin, dusunmedigin fikirleri burada paylasmazsin. Eger laf edildi diye hakaretler ediyorsan sen de suclusun. Suraya yazdigin hakaretler basit degil, haberin olsun.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    captain dedim ya canın sağolsun ...

herşeyden önce ak partinin iktidarda kalabilmek için bir şey yapmasına gerek olduğunu sanmıyorum ... en azından 50% her zaman bu adamın cebinde ... yıllardır tüm seçimlerden galip çıkmadı mı? yani tezinizin ikinci kısmı saglam bir zemine oturmuyor ...

önceden de dag kadrosu elemanları idi ancak ders almış farklılaşmış gibi davranıyorlardı ... barış kardeşlik demokrasi diyorlar hatta cnn de saz çalıyorlardı ...

suriye kazanımlarından sonra farklılaştılar ve maskelerini agababalarınında izni ile bir kenara atıp kendilerine emanet oy veren chp lilere bile inek dediler degil mi?

şartlar karşısında değişen durumlarda da hükümet bile degil bak devlet sorunu bu devlet pozisyonunu değiştirdi ...

kainat değişir iken bir ülkenin politikasının değişmesini çok görmememek lazım degil mi?

bunların hapse atılmasından rahatsızlık duyan bir türk ve kürt vatandaşın olmadıgı kanaatindeyim ... hatta tersi vatandaşların vatandaşlıktan çıkartılması ve kobane mi olur, ab mi olur biletininde eline verilip defolup gitmeleri söylensin taraftarıyım hatta ...

"önce ak partinin iktidarda kalabilmek için bir şey yapmasına gerek olduğunu sanmıyorum ... en azından 50% her zaman bu adamın cebinde "

https://tr.wikipedia.org/wiki/Haziran_2015_T%C3%BCrkiye_genel_se%C3%A7imleri

Bişey yazmama gerek kalmadı ahaha

• haziran seçimlerindeki 41% lik oy sizi çok mutlu etmiş ancak bunun bir züğürt tesellisi oldugunu sanıyorum görebilen insanlar vardır toplumun büyük kısmında ...

sonucta bu seçim sonucunun nasıl aldındıgını, oy ve ötesinin sandık ve müşahitlere maniplasyonlarını, yüksek seçim kurulunun yurt dışı oylarda yaptıkları randevu iptallerinin ve oy kullanamama durumlarını sonracıma genel başkanınızın pkk lıların silahla sandıkları koruması dileklerini falan alt alta koydugunuzda ve sonucları topladıgınızda yine de birinci parti ak parti hemde acık ara

sonra kasım secimlerinde ne oldu ehehehehe

http://secim.ntv.com.tr/

Troll bu boşuna cevap yazmayın. Blok

• senin troll oldugun kadar troll um bende hocam ... ne trollüğümüzü görüdünüz? şurda tezlerimizi konuşuyoruz .. 41% i görmek istediğnizi aslında 25% i ak partinin 40% ları hdp nin almasını istediğnizi de anlayabiliyorum ama gerçekler böyle değil ...

bize tatlı gelen bu tablo size çok ağır geliyor biliyorum ancak yapacak bir şey yok .. yani sizin açınızdan
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.