Bildirim
15 tatilde kış(kayak) tatili firsatlari
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Erken Rezervasyon için Otelleri Arayıp Bilgi Almanı Öneririm Uludağdan uzak dur bence o fiyatlara çok zor çünkü Erciyes - Sapanca - Erzurum Düşüne Bilirsin 2gün 3 gece 280 Liraya Falan Gelir Ortalama 3 Kişilik Odada Kişi Başı Uludağ Dersen 400 Lirayı Bulur Kişi Başı Fiyat etstur un sitesinden bakabilirsin ayrıca
-
Ilgaz'a gel dostum. Dagbasi otel güzeldir. -
quote:
Orijinalden alıntı: T-K-Y
Erken Rezervasyon için Otelleri Arayıp Bilgi Almanı Öneririm Uludağdan uzak dur bence o fiyatlara çok zor çünkü Erciyes - Sapanca - Erzurum Düşüne Bilirsin 2gün 3 gece 280 Liraya Falan Gelir Ortalama 3 Kişilik Odada Kişi Başı Uludağ Dersen 400 Lirayı Bulur Kişi Başı Fiyatetstur un sitesinden bakabilirsin ayrıca
Geçen yıl kardeşim okuluyla uludagda 2gece kalmalı 270tl ye kaldı ama grupça gitmişlerdi, grupça gidenlerlede gidebiliriz ama grup bulmak önemli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 18 Ekim 2011; 12:46:17 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Manyetizma
quote:
Erken Rezervasyon için Otelleri Arayıp Bilgi Almanı Öneririm Uludağdan uzak dur bence o fiyatlara çok zor çünkü Erciyes - Sapanca - Erzurum Düşüne Bilirsin 2gün 3 gece 280 Liraya Falan Gelir Ortalama 3 Kişilik Odada Kişi Başı Uludağ Dersen 400 Lirayı Bulur Kişi Başı Fiyatetstur un sitesinden bakabilirsin ayrıca
Geçen yıl kardeşim okuluyla uludagda 2gece kalmalı 270tl ye kaldı ama grupça gitmişlerdi, grupça gidenlerlede gidebiliriz ama grup bulmak önemli
Sezonda Çok Zor O fiyara Ya Yarıyılda Ocağa Denk Geliyor Sanırım
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Manyetizma
quote:
Sezonda Çok Zor O fiyara Ya Yarıyılda Ocağa Denk Geliyor Sanırım
illa 15 tatil diye bişi yok, cumartesi, pazar pazartesini kapsayan turlarda olurda ucuza hiç bulamıyorum
hayatımda uludağ dışında diğer merkezlerede gitmedim, hangisi iyidir kötüdür, imkanları nasıl hiç bişi bilmiyorum. Uludağada yazın gittim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 18 Ekim 2011; 16:11:01 >
-
erciyesin imkanları daha yüksek uludağa göre .) Lisanslı kayakçıyım hani havamıda yapıyım -
fırsat sitelerini dolaşın. olmadı uludağdaki otellerden direk fiyat alın ve erken rezervasyon sorun o fiyata uludağda 2 gün çok rahat yeter. -
Erken rezervasyon yaptırırsan tatili biraz ucuza getirebilirsin.
Örn:http://www.alkoclar.com.tr/default.aspx?otel_id=2&kategori_id=233
Uludağ diğer kayak merkezlerine oranla daha canlıdır ve sosyal açıdan imkanları daha yüksektir, tek sıkıntı pistlerin biraz kısa olması, kış sporları ile ilgilenmiyorsan bunu sorun etmene gerek yok.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X