Şimdi Ara

15 MAYIS MASLAK ELECTRO WORLD AÇILIŞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
8.032
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15 mayısta maslak elektroworld açılışında
    - Nikon D3000 D SLR gövde + Nikon 18-55 VR lensı ile nakit fiyatı 999TL,nakit fiyatına vade farksız 10 taksıt,tüm kartlara 12 taksit 12x90,49tl=1085 tl..Gazete inanında stok adedi 20 tane olarak gözüküyor.
    -PS3 120 GB SLIM OYUN KONSOLU 599 TL,bu konsolu alana orjinal wireless kumanda 99 tl.
    -WD My book essential 1 TB harici disk 119TL
    -LG 320 gb 5400 rpm tasınabilir disk 2,5" 89,90 tl
    -Kingston 8 gb usb bellek,3 mb/s yazma,&mb/s okuma 19,90 TL
    -Kingston 4 gb usb bellek 9,90 TL
    -Logitech VX nano kablosuz laser mouse 49,90 TL
    -Philips 32PFL3404 LCD TV,82 cm HD ready,1366x768 çözünürlük 749 TL
    Ve daha neler neler,hepsini yazamadım ama fiyatlar uygun geldi..

• tam ürün listesini bilen varmı?
  • Stok adetleri ile kısıtlayıp insanların yığılması ile izdiham yaratıp televizyonda haberlerde yer almak sürecini buradaki herkes gayet iyi biliyor.... Bu anlamda sadece ürün listesi değil stok miktarlarına da bakıp değerlendirmek lazım....
  • Maslak Camii'nde cumadan sonra broşür dağıtıyorlardı cemaate
  • Bu açılışlardan bir gün gazetelere, 3 ncu sayfa haberi çıkacak diye korkuyorum.
  • ps3 ün fiyatı 600tl nasıl sizce?19 mayısda daha iyi bir kampanya olurmu ?
  • broşüre ulaşabileceğimiz biryer varmı???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • broşöre ulaşabilirmiyiz.elinde olanlar yardımcı olabilirmi acaba???
  • indirimde 106 ekran ve üstü philips samsung vs. lcd tv varmı arkadaşlar ?
  • Tam olarak yeri nerede acaba?Bilen bir arkadaş tarif ediverse çok makbule geçer...
  • ayazaga ışık lisesinin karşi tarafında asa yukarı
  • aylardır tadilat yapıyorlar. bir keresinde önünden arabayla geçerken göz ucuyla baktım da çok büyük bir yere benzemiyor. zaten maslak gibi bir yerde, öyle işlek bir caddede de büyük bir yer tutmak aşırı tuzlu olur. eve 20 dakika uzaklıkta fakat gitmeyi düşünmüyorum, öyle ciddi bir indirim göremedim ben. izdiham olacağını pek zannetmiyorum çünkü maslak çevresinde oturanlar zaten tuzukuru kesim. belki itü ayazağa ve ytü maslak kampüsünden öğrenciler gelir. kataloğu bulsaydık iyi olurdu.

yine de konuyu açıp bizleri bilgilendiren arkadaşa teşekkürler.

edit : bu arada hangi gazete? bazı gazetelerin tüm sayfalarını netten okuyabiliyoruz. belki bir şansımız vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontendoo -- 14 Mayıs 2010; 21:13:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuribaras

ayazaga ışık lisesinin karşi tarafında asa yukarı

Teşekkürler...
  • arkadaşlar Kingston 8 gb usb bellek,3 mb/s yazma,&mb/s okuma 19,90 TL bunun yazma okuma hızı nasıl sizce? ben pek anlamamda düşük derseniz almıycam..

• Evdeki işimi bitirirsem öğleden sonra giderim
    Veya bitmezsse Pazar gunu giderim kaldıysa LOG VX nano alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stroma

ps3 ün fiyatı 600tl nasıl sizce?19 mayısda daha iyi bir kampanya olurmu ?

daha iyi kampanya olurmu bilmem ama şu an hiçbir yerde bundan daha iyi fiyata bulamassın orası garanti :)
  • bugün önünden geçtim, içerisi gözüküyordu sanki boştu daha. yetiştirebilirler umarım.
  • tam yeri neresi hocam
  • Maslakda ntv binasının hemen yanında yer alıyor ufak bir mağaza.Bende broşür var merak ettiğiniz bişey varsa sorabilirsiniz
  • bir fotoğraf çekip ekleseniz broşür çok geniş kapsamlı mı? eğer öyleyse lcd, laptop, netbook 13lük varsa macbook gibi ürünler var mı? uygun fiyatlı öngördüğünüz.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.