Şimdi Ara

15 Mayıs İzmir Sansüre Hayır Yürüyüşü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar diğer bir konuda yazmışlar ancak sadece İstanbul'la ilgili olduğunu gördüm ve bu yüzden bu konuyu açıyorum. İzmir'deki yürüyüşe katılacak arkadaşlar kimler , kimler destek verecekler ?

Etkinlik sayfası :
    https://www.facebook.com/event.php?eid=202179733154246

• ‎22 Ağustosta yapılacak sansüre o zamana kadar eylem yapıp sansürü durduracağınıza, 12 Haziranda oyunuzu kullanıp sansürü yapanları durdurun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jacquel.dw

‎22 Ağustosta yapılacak sansüre o zamana kadar eylem yapıp sansürü durduracağınıza, 12 Haziranda oyunuzu kullanıp sansürü yapanları durdurun.

• quote:

‎22 Ağustosta yapılacak sansüre o zamana kadar eylem yapıp sansürü durduracağınıza, 12 Haziranda oyunuzu kullanıp sansürü yapanları durdurun.

Bu durumdan rahatsızsam, sence 12 Haziran'da sansürü yapanları destekler miyim arkadaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scott Storch

quote:

Bu durumdan rahatsızsam, sence 12 Haziran'da sansürü yapanları destekler miyim arkadaşım

Desteklemeyeceğini biliyorum.Sadece düşüncemi belirtmek istedim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Scott Storch

quote:

Desteklemeyeceğini biliyorum.Sadece düşüncemi belirtmek istedim

Düşüncene katılıyorum, umarım insanlarımız da DÜŞÜNÜR

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    13 Eylül Katliamı -ANA KONU-
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.