Şimdi Ara

15 m2 -Bodrum da- Sessiz- max 450 YTL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıktada belirttiğim gibi 15 m2 lik odama , sessiz , soğutma ve ısıtma için , duvar tipi , max 450 ytl ye klima tavsiye edebilir misiniz. evim bodrum/turgutreis de .ha bi de otomatik olrak belirleyeceğim bi saatte kapanma özelliği olursa iyi olur. yardımlarınızı bekliyorum.

anladığım kadarıyla marka olarak vestel-arçelik-beko önerilmiyo. demirdöküm nası acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saviola83 -- 29 Ağustos 2007; 20:43:27 >

• Demirdökümün pasificline modelleri tavsiye ediliyor.12.000 btuluk senin işini görür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: saviola83

başlıktada belirttiğim gibi 15 m2 lik odama , sessiz , soğutma ve ısıtma için , duvar tipi , max 450 ytl ye klima tavsiye edebilir misiniz. evim bodrum/turgutreis de .ha bi de otomatik olrak belirleyeceğim bi saatte kapanma özelliği olursa iyi olur. yardımlarınızı bekliyorum.

anladığım kadarıyla marka olarak vestel-arçelik-beko önerilmiyo. demirdöküm nası acaba ?

O paraya ısınmak için klima zor eger sadece yazın serinlemek için deseydiniz oludu ama o paraya ısınmak için klima zor.
  • ısıtma o kadar problem değil. fazla soğuk olmuyo kışın. soğutma için ne önerirsiniz bu fiyata ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saviola83 -- 30 Ağustos 2007; 14:04:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: saviola83

ısıtma o kadar problem değil. fazla soğuk olmuyo kışın. soğutma için ne önerirsiniz bu fiyata ?

Bu paraya ısınmak için klima yok maalesef,biraz daha bütçeyi yukarı çekin yada şansınızı deneyin desemde
  • blueline var bende 12binlik 10m2 yerde kullanıyorum çok guzel çok sessiz. ddokumun yan markasi, benim kullandigim oda cati kati ve direk gunes altinda acayip yaniyor duvar filan fırın gibi oluyor buna ragmen basarili sogutma sagladi 9bin olanini alsanda olur gayet yeterli gelir senin butcenede uygun ;) montajı servisi ddokum yapıyor.
    kolaygelsin
  • birde alaska diye bir marka var, ona da demirdöküm üretimi diyorlar fiyat aynı seviyelerde, bilgisi olan arkadaş varmıdır iyimidir, vasatmıdır, sorunlumudur?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: yazar111

birde alaska diye bir marka var, ona da demirdöküm üretimi diyorlar fiyat aynı seviyelerde, bilgisi olan arkadaş varmıdır iyimidir, vasatmıdır, sorunlumudur?

İyide arkadaşım zaten demirdöküm vasat klima markası one olsunki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kentacdis

blueline var bende 12binlik 10m2 yerde kullanıyorum çok guzel çok sessiz. ddokumun yan markasi, benim kullandigim oda cati kati ve direk gunes altinda acayip yaniyor duvar filan fırın gibi oluyor buna ragmen basarili sogutma sagladi 9bin olanini alsanda olur gayet yeterli gelir senin butcenede uygun ;) montajı servisi ddokum yapıyor.
    kolaygelsin

Aslında sizede 9000 btu yetermiş gereksiz yere 12000 btu almışsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.