Şimdi Ara

15 KW ARABA ANFİSİ ŞOK !! ŞOK !! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
7.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: djoz

quote:

Orjinalden alıntı: Liu Kang

Hele pioneer'i savunmaya çalışan arkadaşa gülmemek elde değil. 15000 W'ı ısıtma sistemlerinde bile bir arada görmüş değilim ama yav el insaf, iyi ki de güç hesabı yapmayı biliyorsunuz be arkadaş..

Ne savunması arkadaşım, bi marka 15kw amfi üretti diye bir diğerinden üstün değildir, diğeride üretmek zorunda da değildir, pioneer lafı niye ortaya atılıyor, konuyla alaksı ne? 15 Kw görmemiş olmanız da sizin sorununuz (üretmemiş olmak kusursa görmemiş olmak ta kusur hadi bakalım)...

İyi gülmeler... (gülünecek ne varsa?)

Ca-TR'deki DJOZ'sun değil mi?

• Kusura bakmayın ama arkadaşlar bir çoğunuz bir konuyu atlıyorsunuz. Otoya normal bir tesisat kurulduğunda otonun kendi aküsü yeerli olabilirken daha üst ve/veya üst uç seviye sistem kurulacağı zaman standart akü değil özel aküler kullanılmaktadır. Benim duyduğum kadarıyla 500Ah (ve belki daha da üstü vardır) özel üretim aküler mevcut. Bazıları bunu nasıl şarj edeceksin? gibi bir soru gelirse de cevabı hazır? Böyle bir sistem kurmak isteyen varsa ve kesenin ağzını açtıysa bu aküyü şarj için gerekli ek maliyeti de fazlasıyla karşılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hazar

Ca-TR'deki DJOZ'sun değil mi?

Evet kardeş, seni hatırlayamadım, ordaki nickin farklı heralde..

Edit: Hah tamam, imzayı tanıdım şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoz -- 10 Ocak 2007; 19:25:20 >
  • Optima RedTOP veya yellowtop seri akülerinin nerde satıldığını veya olan ve satmak isteyen arkadaşımız varmı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.