Bildirim
15.6' ekran kartsız hafif notebook hangi markada var?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: çelikserkan
bana 15.6" notebook lazım. ancak eski dell pc im ağırlığından bıktık.
Hafif ince 15.6" notebook modelleri nerelerde var hangi markada var?
son konulardan baktığım kadarıyla Casper ın yeni modeli güzel ve hafifmiş.
alan kullanan tavsiye yorumlarını alayım?
Hafif olarak ultrabook diyorsun galiba. Casper'ı bilmiyorum ama samsung ativ booklara bakabilirsin, pil ömürleri güzel.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: _Lotus_
quote:
Orijinalden alıntı: çelikserkan
bana 15.6" notebook lazım. ancak eski dell pc im ağırlığından bıktık.
Hafif ince 15.6" notebook modelleri nerelerde var hangi markada var?
son konulardan baktığım kadarıyla Casper ın yeni modeli güzel ve hafifmiş.
alan kullanan tavsiye yorumlarını alayım?
Hafif olarak ultrabook diyorsun galiba. Casper'ı bilmiyorum ama samsung ativ booklara bakabilirsin, pil ömürleri güzel.
yok arkadaşım ultrabook değil. bildiğin notebook arıyorum. 15.6" olsun optik sürücüsü olsun.
performans bilgisayarı olsun ama hafif olsun, çok mu şey istiyorum bilemedim ki
-
Dostum reklamlarda dönen Casper modeli on numara bence. Modeli hatırlamıyorum sitelerinde vardır herhalde. hem performansı iyi hem hafif hem de şık görünüyor. -
Casper ın reklamlarda çıkan notebooğunu Teknosa da inceledim. Çok iyie benziyor. Teknosa daki notebookların arasında performans olarak en iyilerinden Casper. Fiyatı da uygun, o modeli inceleyebilirsin. Casper iyi iş çıkarmış. -
casperın chy veya csy serilerine bakabilirsin. iki seri de hem ince hem hafif hem de performanslı.
http://www.casper.com.tr/nirvana-chy
http://www.casper.com.tr/nirvana-csy -
+1
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X