Şimdi Ara

15.000tl sistem (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • kunGFu kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acura07 kullanıcısına yanıt

    kirpilmis bir model bunu da konustuk, bence alinmaz. Koruma lardan 3/6 mevcut, bunun hicbir mantikli aciklamasi olmaz. Sacma bir ürün. Cool zero ile karistirilmasin. O baska gold zero baska.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kunGFu

    SilentStorm cool zero benim 2017-18 zamani favori modelimdi burada da cok önerdik, alan sansli arkadaslar 600-700 lira civarina bu modeli kaptilar... lakin uzunca bir zamandir piyasamizda yok... bende o ara elimde olsun diyerekten silentstorm icewind modelini 390 liraya aldim, suan rtx 3070 ile calistiriyoruz. Cool zero hakkinda yeterince test yok demissiniz lakin o da var: https://www.gamezoom.net/artikel/Sharkoon_Silentstorm_Cool_Zero_850W_Test_Review-42911-0 burda anlamaniz gereken ürünü FSP üretiyor: Ünite "Full-Bridge-Design & LLC + DC-DC Converter" burada yanlis yok, cok iyi bir üniteye sahip... Hic düsünmeden alinabilecek bir ürün lakin piyasada "yok" iste..


    Önerdiginiz silverstone da hangi tip fan var? SST-ST75F-GS modelinde sleeve bearing lakin V3.0 modelinde ne gibi degisiklikler var? misal yine GS modelinde ikincil kisimlarda teapo kapasitörler kullanilmisti yer yer, bu v3.0 te durum nedir? üstelik 1000 lira ve üzerindeki güc kaynaklarinda artik 2 adet 8pin eps kablosu olmasi bekleniyor. bu sebeple bu gibi durumlar silverstonu cazip olmaktan cikariyor. Highpower da sleeve bearing, ana kapasitör kesinlikle japon, Türkiye piyasasi oldugu icin belki ikincil kisimlara oda araya teapo serpistirmis olabilir, bu ürün ile aynilar: https://www.techpowerup.com/review/chieftec-polaris-psu-750-w/3.html chiftec te de ikincil kisimda teapolar görülüyor. ayni sekilde performance GD modelinde de tek 8pin cpu eps kablosu olmasindan mütevellit ayrica garanti süreleride es deger oldugundan SS yerine highpower alinir.



    Extra bir video daha var cool zero ile ilgili:

    Cool zero için inceleme olduğunu bilmiyorum baya sağlammış zaten üst sınıf bir güç kaynağı diğerleri benim önerdiklerim orta sınıf daha çok. 3 yıl garanti üst düzey psu'lar için az ama o fiyatta ona bakılmaz.


    Silverstone'da aynı fan var önceki modelle, 2. 8pin eps anakartla uyumsuzda bilmiyorum ama 5 yıl garantisi olduğu için önerdim, avrupada 5 yıl. Ülkemize özel iki yılsa highpower her türlü daha mantıklı tabi.









  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.