Şimdi Ara

15.000 TL bütçe var ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

15.000tl butcemiz var. Uygun bir hatchback bakıyorum. Önerileriniz neledir?

Araç şehir içi kullanılacak ve ilk arabamız.
    Bana kalırsa dizel olsun ama pek bulunmuyor bulsamda km en az 190.000 civarlarında oluyor.

Şuana kadar bayaa bir palio modeli buldum ( 1.2 1.4 8v/16v vs.)

Birde aklıma takılan benzin & LPG araçlarda km düzeyi nedir ? Kaç km sınırına kadar bakmaliyim ?

Yardim eden herkese şimdiden tesekkurler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dizel sakın alma elinde patlar. 2002-2003 model palio tüplü olanlara bak. en fazla 130binde olsun. başka araba aramana gerek yok. zaten başka bulacağın modeller daha eski olur işine yaramaz çok masraf çıkarır.
  • Palio almalısınız ama 1.2 16v olsun sizi asla üzmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedat.ersin

Palio almalısınız ama 1.2 16v olsun sizi asla üzmez.

Bende öyle düşünüyorum. 1.2 hakkinda 2002 kasa oncelerini çok yakiyormus diye duydum.
    + birde kafamda fiat bravo 1.6 var 2001 kasa o nasildir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: leonidas26

dizel sakın alma elinde patlar. 2002-2003 model palio tüplü olanlara bak. en fazla 130binde olsun. başka araba aramana gerek yok. zaten başka bulacağın modeller daha eski olur işine yaramaz çok masraf çıkarır.

Bende öyle düşünüyorum. 1.2 palio da LPG gereği var midir sonuçta araba 1200cc motora sahip..

• Arkadaşlar 1.6 sx 180.000 km de fiat bravo buldum 2001 nasıl dır acaba araçta LPG de var ?fiyat 12.000 TL tavan hariç full boyaliymis.

• 1.6 opel astra 96-98 model gls yada duruma göre gl modelleri
    önerdim uzun süre kullandım.tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Elinizde 800.000 tl var
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: araba61010

quote:

Orijinalden alıntı: vedat.ersin

Palio almalısınız ama 1.2 16v olsun sizi asla üzmez.

Bende öyle düşünüyorum. 1.2 hakkinda 2002 kasa oncelerini çok yakiyormus diye duydum.
    + birde kafamda fiat bravo 1.6 var 2001 kasa o nasildir ?

2002 öncesi olanlar 8v hocam 2003 ve sonrası 16v yakıt farkı ordan geliyor. Bravoları tam bilemiyorum ama f/p olarak iyi diye duydum.
  • araba61010 kullanıcısına yanıt
    Bravonun piyasası yok çoğu araç apaçiler tarafından haşat edilmiş durumda onun yerine üstüne biraz daha koyup clio 2'lere bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z1mBaBwE

Bravonun piyasası yok çoğu araç apaçiler tarafından haşat edilmiş durumda onun yerine üstüne biraz daha koyup clio 2'lere bakın.

Çoğu araç dediğiniz gibi temiz değil yalnız ben temiz bir bravo buldum. Megane 2 konusunda ise bütçeyi arttırma imkânım yok şuan.

2001 fiat bravo 110.000 kmde temiz bir araç buldum.
    Ayriyeten çokça palio alternatifim var.
    Sonuç olarak :
    - Fiat bravo/brava ( 1.6sx )
    - Fiat Palio (1.2s & 1.4EL )
    - Tata indigo
    - Ford fiesta (1.25 flair)
    - Peugeot 206 (1.4 x-Line)
    - Renault Clio ( 1.4 RTE)
    - Opel Corsa ( 1.7DTI Comfort fakat km çok yüksek)
    Sanırım bu tur araçlar haricinde bir marka model yok bu bütçeye..

Benim merak ettiğim bir başka konu ise araca bakmaya gittim ne yapmalıyım ? Aracı kontrole nereye götürmeliyim ( ornek olarak kmsi ile oynanmismi motorda yada elektronik aksaam da sıkıntı var mi )

Teşekkürler

• Mitsubishi Carisma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    İlerde satarken sorun yaşamamak istiyorsanız bravoyu eleyin brava tercih edilebilir ama bazı parçalarını bulmak çok zormuş pejo ve tatayı eleyin en mantıklı araçlar fiesta clio ve palio görülüyor 1.4el modeli çok yakıyor bilginiz olsun aracın km bilgisini plaka ve şasi numarası ile sms ile öğrenebilirsiniz vizeye girerken km işleniyor daha sonra expertiz hizmeti veren bir servise gidip aracın tüm kontrollerini yaptırın motor alt takım elektronik aksam ciddi bir kazası var mı yok mu hepsi ortaya çıkıyor en son şasi no ve plaka ile bir sigortacıdan aracın geçmişini sorgulatın.

• Babamda 1999 Toyota Corolla Terra vardı 5 ay önce sattık.4 sene oyunca 1 kere bile sanayi yüzü göstermedi bize taş gibi arabadır.Eğer aracım sorunsuz olsun diyorsan bu araba listende 1.sırada olmalı kesinlikle sattığımızda 230000 km deydi ve satarken arabayı alacak adamla beraber ustaya götürdüğümzde "motor saat gib" dedi ve öyleydi gerçektende .Hem fiyatlarıda efsane kasalara göre daha uygundur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crank06

Babamda 1999 Toyota Corolla Terra vardı 5 ay önce sattık.4 sene oyunca 1 kere bile sanayi yüzü göstermedi bize taş gibi arabadır.Eğer aracım sorunsuz olsun diyorsan bu araba listende 1.sırada olmalı kesinlikle sattığımızda 230000 km deydi ve satarken arabayı alacak adamla beraber ustaya götürdüğümzde "motor saat gib" dedi ve öyleydi gerçektende .Hem fiyatlarıda efsane kasalara göre daha uygundur.

Yorumunuz için teşekkür ederim fakat ben hatchback bir araç bakıyorum tekrar teşekkürler..

• quote:

İlerde satarken sorun yaşamamak istiyorsanız bravoyu eleyin brava tercih edilebilir ama bazı parçalarını bulmak çok zormuş pejo ve tatayı eleyin en mantıklı araçlar fiesta clio ve palio görülüyor 1.4el modeli çok yakıyor bilginiz olsun aracın km bilgisini plaka ve şasi numarası ile sms ile öğrenebilirsiniz vizeye girerken km işleniyor daha sonra expertiz hizmeti veren bir servise gidip aracın tüm kontrollerini yaptırın motor alt takım elektronik aksam ciddi bir kazası var mı yok mu hepsi ortaya çıkıyor en son şasi no ve plaka ile bir sigortacıdan aracın geçmişini sorgulatın.

Yorumunuz için çok çok teşekkürler bilgiler için ayriyeten minnettarım.
    Bu ayın 25.de parayı tam olarak toparliyorum ve hedeflediğim aracı alacağım.

Seceneklerimize Renault Twingo da eklendi ama şöyle birşey var ki 1.90 boyundayim araca sığamama durumum olur mu acaba ? Ve araçta 1200cc motor var bu sıkıntı yaratır mı? Aldığım araca ses sistemi kuracağım + arkadaş aile ortamı derken motorun gücü sorun yaratır mi?

• 2000-01 marea elx %100 italy cift airbag abs 4 cam otomatik elektrikli yan aynalar celik jant otomatik klima koltuk yukseklik ayari direksiyon yukseklik ayari bel destek ayari arka cam buz cozucu on ve arka sis farlari direksiyondan ayarlanir muzik sesi ve degisimi on ve arka kol dayama vs vs vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haliban -- 17 Mart 2015; 23:05:32 >
    Benimde 15.000 bütçem var 3 aydır araç araştırıyorum bir çok bilgi edindim ilk tercihlerim arasında twingo da vardı çok güzel araç farklı bir görünümü var hem kaliteli hemde az yakıyor kullananlar 1.2 motorun yeterli olduğunu söylüyor lpg'ye bile gerek yokmuş küçük olduğuna bakmayın içi yayla gibidir boydan dolayı sıkıntı olacağını sanmam koltuklar tam yatarak yatak olarak kullanılabiliyor twingo güzel araç ancak piyasası az olan araçlardan 2-3 yıl binerim derseniz alın derim çoğu parçası bulunuyor ancak kapı kolu torpido kapağı benzin kapağı gibi şeyleri bulmak çok zormuş şuan tipo,hb clio ve opel corsa c 1.4 comfortları araştırıyorum.

Şu yazıyı okumanızı tavsiye ederim

http://www.emrekarabulut.com/twingo-uzun-yol-hazirliklari-ve-bakimlar.html

• quote:

Benimde 15.000 bütçem var 3 aydır araç araştırıyorum bir çok bilgi edindim ilk tercihlerim arasında twingo da vardı çok güzel araç farklı bir görünümü var hem kaliteli hemde az yakıyor kullananlar 1.2 motorun yeterli olduğunu söylüyor lpg'ye bile gerek yokmuş küçük olduğuna bakmayın içi yayla gibidir boydan dolayı sıkıntı olacağını sanmam koltuklar tam yatarak yatak olarak kullanılabiliyor twingo güzel araç ancak piyasası az olan araçlardan 2-3 yıl binerim derseniz alın derim çoğu parçası bulunuyor ancak kapı kolu torpido kapağı benzin kapağı gibi şeyleri bulmak çok zormuş şuan tipo,hb clio ve opel corsa c 1.4 comfortları araştırıyorum.

Şu yazıyı okumanızı tavsiye ederim

http://www.emrekarabulut.com/twingo-uzun-yol-hazirliklari-ve-bakimlar.html

Sanırım twingo alacağız. Ama temiz bir twingo bulamadım bir kaç tane var Fakat klima yok sorun yaratır mi acaba malûm önümüz yaz..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2002-model-cift-airbag-orjinal-110.000-km-205309178/detay?searchResultsViewPreference=std&showViewPreferences=true&hideSearchFilter=false

Linkde ki araç alınabilir mi acaba ?

EDİT : Twingolarda ki model farklarını biliyor musunuz ? Ornek 1.2 pack modelin 1.2 base den ne farki var gibi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi araba61010 -- 18 Mart 2015; 21:32:46 >

99 öncesi modelleri faz 1 sonrası faz 2 diye geçiyor diye biliyorum yanlış değilse faz 2'ler makyajlanmış hali birinin tampon gövde rengi ve sis farı mevcut diğerinin tamponu gövde rengi değil diye biliyorum twingo alıcaksanız mutlaka kliması bulunsun bulabilirseniz cam tavan olan modelinden alın satarken daha kolay satıp fiyatı daha yüksek tutabilirsiniz klimasız araç almayın.

Eski model

15.000 TL bütçe var ?

Makyajlı kasa

15.000 TL bütçe var ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-degisensiz-orjinal-148000-km-de-205009112/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-orjinal-ve-bakimli-arayanlara-203682588/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 18 Mart 2015; 22:56:42 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.