Şimdi Ara

[Gigaspeed] 100 Mbps İnternet 169.90TL - 35 Mbps İnternet 149.90TL - Fiber ve VDSL İnternet (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
565
Cevap
23
Favori
35.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İnterneti gelen arkadaşların da nasıl geldiğini anlamadım, TBTNET'e ait tüm siteler off şu an. Merkezi olarak internet kesik bunlarda. Modem PPPOE doğrulamasını yapamaz halde. Ve bazı arkadaşlar yuvarlak olarak yazmış sanırım yarım saat falan diye ama 1 buçuk saattir yok internet. @gigaspeed

  • Anladım hocam teşekkürler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fark etmez olur mu hocam ya güldürmeyin şu halde beni, arkadaşımız yanlışlıkla ana sunucunun fişini çekmiş diye sorun mu olur mesela. Bir ISS'yi 10 kişi kullanır hiç sorun yaşamaz dünyanın en iyi ISS midir o, öyle şey mi olur. Meseleyi ne ciddiyette ele aldıkları önemli. Sorunlar elbette yaşanacak, yaşanan sorunların niceliği hem tekrar nasıl sorunlar yaşanabileceğini gösterdiği gibi firmanın kurumsal kalitesini gösterir. 2 saat olacak çözülen bir şey yok mesela ortada, şeffaf bir açıklama da yok, aksine yalan var. @TBTNET

  • Gelen internet geri gitti.Cılkı çıktı bu işin.Kurumsallığın k si yok böyle saçmalık görmedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne diyebilirki kusura bamayin Beyler çocuk sunucuların fişini çekmiş.Uyuyordum şimdi gördüm taktım. [Gigaspeed] 100 Mbps İnternet 169.90TL - 35 Mbps İnternet 149.90TL - Fiber ve VDSL İnternet Hala mantıklı bir açıklama yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueman7 -- 11 Ocak 2024; 19:17:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 saat sürdü, enerji kaynaklı bir problem dedikleri ve sadece bu ISS özelinde yaşanan kesinti. Şu an internette problem yok ama güven sarsıcı bir sorundu.

  • aFamous kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle hocam doğru dürüst açıklama bile yok yani.Yeni gelecek olanlar bunu dikkate alacaktır.Kurumsallık böyle olmaz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    Sevgili abonelerimiz, yaşadığınız problem için üzgünüz. Günümüzde internetin önemini biliyor ve bu doğrultuda hareket etmemiz gerektiğinin farkındayız. Yaşadığınız problemi, bizde size yaşatmak istemediğimizi belirtmek isteriz.

    Amacımız kullanıcılarımıza uygun fiyatlı ve kaliteli internet yapısını sunmak. Daha önce de belirttiğimiz gibi tecrübe bakımından en uygun fiyatları sizlere sunuyoruz. Gerek altyapı olarak gerek hizmet kalitesi olarak Gigaspeed'i geliştirmek için çabalıyoruz. Bu süreçte size yaşattığımız olumsuzluklar için özür dileriz.

    Şu anda bir problem bulunmamakta olup, internet hizmetinize devam edeceğinizi bildirmek isteriz.

    Saygılarımızla
  • Bu işten para kazanıyorsun iyi ama yok kazanmayıp hobi olarak yapıyorsan senin adına çok üzülüyorum [Gigaspeed] 100 Mbps İnternet 169.90TL - 35 Mbps İnternet 149.90TL - Fiber ve VDSL İnternet 

    [Gigaspeed] 100 Mbps İnternet 169.90TL - 35 Mbps İnternet 149.90TL - Fiber ve VDSL İnternet Bu arada konudan bağımsız benim eve sıvacı lazım uygun fiyata sıvacı tanıdığı olan varsa özelden ulaşırsa sevinirim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba farklı firmadan geçiş işlemi bugün tamamlandı ve sizden hizmet alıyorum ancak ilgili numarama sitenizden online işlemlere gire bilmem için giriş bilgileri paylaşımı olmadı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 12 Ocak 2024; 17:29:12 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gigaspeed kullanıcısına yanıt

    Farklı bir ISS firmasından mevcut zamlar nedeniyle geçiş yapmak istiyorum. Bazı şeyleri emin olmak için sormak istedim.


    BBK: 3270424181


    1. Aktivasyon, abonelik v.s adı altında ücret talep ediliyor mu ? Benim kendi vdsl modemim var. Hazır takılı ve kullanıyorum. Herhangi bir bağlantı veya aktivasyon için birinin gelmesine ya da ayar yapmasına ihtiyacım yok. yalın internet telefon hattı baglı değil
    2. 100mbit vdsl ücreti sitenizde 195tl gözüküyor. 2024 için belirlenen güncel ücret bu mudur? geçiş yaptıktan 2 hafta sonra zam yapılmasını istemiyorum.
    3. Edevlet üzerinden başvurdugumda herhangi bir evrak falan göndermeden aynı gün işlemlere başlanıyor mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem_61501 -- 12 Ocak 2024; 17:37:38 >
  • harce74 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    OIM bilgileri SMS olarak telefonunuza iletilmektedir. Eğer iletilmediyse, iletişim merkezimize kayıt bırakıp, bilgilerinizi öğrenebilirsiniz. 0850 860 00 06 numaralı iletişim merkezimize kayıt bırakabilirsiniz. Sizi en kısa süre içerisinde arayacağız.

    Saygılarımızla
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.