Şimdi Ara

1469 enter macro yapan yoqmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1469 enter macro yapan yoqmu ???????????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti_gum -- 9 Ocak 2007; 19:07:59 >

• bu forumda hile programları yasak o mesaj sayısı ile bunu bilmiyorsan cacıksın ayrıca sen kendi elinle bas türkçe öğretmenin kim senin ?

yoqmu -yokmu diyemiyon mu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: oromoroyum

bu forumda hile programları yasak o mesaj sayısı ile bunu bilmiyorsan cacıksın ayrıca sen kendi elinle bas türkçe öğretmenin kim senin ?

Aynen katılmaktayım...
  • quote:

bu forumda hile programları yasak o mesaj sayısı ile bunu bilmiyorsan cacıksın ayrıca sen kendi elinle bas türkçe öğretmenin kim senin ?

bu hile olarak sayılmıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: ClewerAngel

quote:

bu hile olarak sayılmıyo

sonuçta macro diyor oyun şu an bizi kabul ediyormu hayır giremessin diyor ama sen enter programı kullanarak giriyorsun bu hile değilmi ????

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ClewerAngel

quote:

bu hile olarak sayılmıyo

sonuçta macro diyor oyun şu an bizi kabul ediyormu hayır giremessin diyor ama sen enter programı kullanarak giriyorsun bu hile değilmi ????

Macro forumda defalarca verildi sadeoyuna girişte kullanıldığından hile sayılımıyo ama zaten işe yaramaz çünkü DC veriyo...

• Ben yaptım İsterseniz Koyarım Ama Banlanırmıyım Bilmıorum Banlanmamakta Garanti Alırsanız Yayınlarım..!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sen benim serwera girmek icin ne cileler cekdigimi biliyonmuda konusuyon hem bu hile filan degil
  • quote:

Orjinalden alıntı: musti_gum

sen benim serwera girmek icin ne cileler cekdigimi biliyonmuda konusuyon hem bu hile filan degil

sanki biz giriyoruzda bilmiyoruz sanki cacık mı sandın bizi hile bu

sana tavsiye bu tür programların % 99 unda trojen keyloger olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: BiLaL_BjK

Ben yaptım İsterseniz Koyarım Ama Banlanırmıyım Bilmıorum Banlanmamakta Garanti Alırsanız Yayınlarım..!

(dışkı) yaparsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.