Şimdi Ara

1461 Trabzon FK | Adrian Mierzejewski #FM24 Kariyeri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

1461 Trabzon FK | Adrian Mierzejewski #FM24 Kariyeri

Avrupa Ligi Playoff’taki rakibimiz Maccabi Tel Aviv’di. İç sahada kalemizi gole kapatamamanın cezasını deplasmanda çektik.

Konferans ligindeyse çok daha etkin bir performansımız vardı. 6. Sırada bitirerek playofflara geçtik. Rakibimizi bekliyoruz.

Konferans Ligi Puan Durumu

Mierzejewski Basın Karşısında!

Takımının UEFA Konferans Ligi'ndeki sürpriz başarısı hakkında konuşan genç teknik adam Mierzejewski, Newcastle United karşısında alınan ağır yenilgiye de değindi. Başarılı çalıştırıcı, "Her kulvarda yarışan, hep hücumu düşünen, genç ve dinamik bir takım kurmak istiyoruz. Ancak genç oyuncuların mental açıdan kırılgan olabileceğini unutmamak gerekiyor. İşler kötü gittiğinde takımı toparlayacak tecrübeli isimler de önemli. Newcastle maçı buna iyi bir örnek. Bir daha böyle sonuçların yaşanmaması için çok çalışmaya devam edeceğiz," ifadelerini kullandı.

• 3. Sezon

Sezon Sonu Güncellemesi

Puan Tablosu

Kötü başladığımız sezonu çok iyi bitirdik. 4. Tamamlayarak Konferans Ligi biletini kaptık

Bu başarı beni sezonun menajeri yaptı.

Oyuncu İstatistikleri

Rotasyonlu oynadığımız için öne çıkan oyuncu olmadı bu istatistiklerde.

Erdem sakatlığı sebebiyle altın 11'e giremedi. Normalde sol önde onu değerlendirdim.

Genç oyuncularımın performansı mutlu ediyor.

Kupa Fikstürü

Kupada finale kadar yükseldik ancak finalde Galatasaray'a kaybettik :(

Avrupa Fikstürü

Gruptan çıktından sonra ilk rakibimiz CSKA-Sofia oldu. Orada zorlanmadan geçtik ancak sonrasında grupta 7 yediğimiz Newcastle ile eşleştik. Kötü oynamadık ama kaliteye boyun eğdik.

U19 Esiyor!

Kendi yetiştirdiğimiz oyuncuların kalitesi kötü olduğu için genellikle sözleşme önermiyorum. Türkiye'yi tarayarak karakter olarak profesyonellik seviyesi yüksek, çalışkan oyuncuları altyapımıza katıyoruz. Altyapıya transfer ettiğimiz oyuncuların gelişimi çok iyi. Altyapı personel kalitemiz de çok iyi. Bu oyuncular 18 yaşına gelene kadar çalışmaya devam edecek, sonrasında kiralayıp gelişimlerini yakından takip edeceğiz. İki seneye rotasyonu bu oyunculardan kurmamız gerekli.

• Resimler neden küçülüyor hiçbir fikrim yok :(

• 4. Sezon

Transfer Dosyası

Gelenler

Berkay'ın iki senelik kiralık sözleşmesi sonunda zorunlu satın alması vardı, onu kullandık. Kadronun en kritik isimlerinden.

Eslem'in de bir sene kiralık sonrasında zorunlu satın alması vardı, onu da kullandık. Rotasyonda faydalı bir alternatif.

Kalede Bilal'in arkasında bekleyecek yetenekli birine ihtiyaç vardı Onuralp'i Trabzonspor'dan bedelsiz kadromuza kattık.

Orta saha rotasyonuna deneyimli genç kontenjanından Furkan katıldı.

Stopere lig boyu oynayacak, alternatif olmayı kabul edecek Metehan'ı aldık.

Sırbistan çıkartması yaptık. Nedeljkovic sağ bekte as oyuncu olarak geldi. Marko Terzic yine stoperde eksikleri olmasına rağmen as oyuncu olarak takıma katıldı.

Vukcevic ve Blagojevic'i rotasyon ve geleceğe yatırım olarak kadromuza kattık.

Blagojevic kendisini 10 numara sanıyor ama ön liberoda oyun kurucu yapacağım kendisini haberi yok.

Vukcevic de genç yaşına rağmen elit bitirici olacak. Şimdilik Peru'lu forvet Roca'nın arkasında bekleyecek.

Roca da 300 bine kadroma kattığım yeni forvetim.

Devre arası sol bek rotasyonunda Farukcan'ı yedek bırakacak kalitede Kazımcan'ı kadromuza kattık. Kiralık sözleşmesi sonunda opsiyonumuz mevcut.

Gidenler

Blazic tecrübeli diye getirmiştik ancak sakatlık sonrası fiziksel özellikleri büyük düşüş gösterince son senesinde maaşını karşılayana gönderdik.

Furkan devre arası hocam oynayamıyorum dedi, kiraladık.

18 yaşına gelen genç oyuncuları maç temposu kazanması ve kendilerini geliştirmesi adına oynayabilecekleri takımlara kiraladık.

Puan Durumu

Ligde dalgalı bir formumuz vardı. Özellikle Avrupa maçları ve yoğun fikstür bizi çok zorladı. Ligin son düzlüğünde atağa geçsek de kendimizi ilk 5'e atamadık.

Seneye Avrupa'nın olmadığı bir sezon bekliyor bizi. Burada ciddi bir atılım bekliyorum takımdan.

Oyuncu İstatistikleri

Nedeljkovic asist krallığında Kerem'le zirvede. Ne yazık ki gol krallığı listesine oyuncu sokamadık. Gelecek sene bireysel istatistiklerde de birkaç oyuncunun olmasını bekliyorum.

Takım İstatistikleri

Sakatlıklar ve yeni transferlerin gelmesi takım uyumuna zarar verdi. Matheus Pereira sözleşmesi varken sözleşme diye tutturdu. İstediğini vermeyince küstü. Sezon boyu nazlandı durdu. Talibi çıkarsa satacağım. Boissy ve Puconja uzun süreli sakatlıklar geçirdi. Yiğit ve Terzic başlarda iyi bir ikili olamadıklarını düşünüp savunma merkezinde çok açık verdi. Şimdi takım uyumu yüksek. As kadroyu koruyacağız. Gelecek seneden ümitliyim.

Türkiye Kupası

Kupada belalımız Galatasaray'la çok erken eşleştik ve elendik.

Konferans Ligi

Elemeler

Konferans Ligi Ön Elemelerde sırasıyla Valmiera, Viking ve Groningen ile eşleştik ve gruplara kaldık.

Puan Durumu

Gruplarda da dalgalı performansımız devam etti. 3 galibiyet 3 mağlubiyele eleme grubuna kendimizi attık.

Playoff ve Son 16 Eşleşmeleri

Playoff etabında Austria Klagenfurt ile eşleştik iş sahada kazanıp, deplasmanda beraberlikle turu geçtik.

16. Etabında Real Sociedad geldi. Geçen sene de en güçlü takım Newcastle ile eşleşmiş elenmiştik. Burada da aynısı oldu. Kura şansı lazım biraz da.

Tunahan En Fazla Forma Giyen Oyuncu

Kaptan Tunahan Ergül 172. maçıyla kulüp tarihinde en fazla forma giyen oyuncumuz oldu. Nice 172'lere kaptan.

• Altyaıya yatırıma devam ediyoruz.

Asistan menajerim Banfield emekli oldu. Özhan Pulat hocayla devre arasında anlaştık asistan olarak ama Banfield'in yerine tecrübeli birini de getireceğiz.

Avrupa'da itibarımız yükseldi. Artık ilk 100'deyiz.

Türkiye'de de itibarımız arttı. Artık 11. kulübüz.

Türkiye Avrupa'da 8. sıraya yerleşti. Artık bir takımı doğrudan lig etabına göndereceğiz.

• 1461 Trabzon FK | Adrian Mierzejewski #FM24 Kariyeri

2027-28 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU 1461 TRABZON!

• Çok çalışmanın, planlı ilerlemenin karşılığını alıyoruz.

Puan Durumu

Galatasaray son ana kadar peşimizden ayrılmadı. Pilot kulüp olduğumuz Trabzonspor sondan bir önceki hafta bizi 1-0 yendi ve fark 1 puana indi. Son hafta biz Samsunspor, Galatasaray Fenerbahçe ile oynadı. Fener son hafta şampiyonluktan eder diye bekliyordum ki rahat bir galibiyet aldı Galatasaray. Neyse ki biz hata yapmadık ve şampiyonluğu kazandık. Tek kulvarda yarışmanın avantajını yaşadığımızı söyleyebilirim.

Oyuncu İstatistikleri

Sezon geneli as forvetimiz Roca'ydı ancak son bölümde sakatlanınca genç forvet Vukcevic'e fırsat doğdu. Oyuncu bu fırsatı değerlendirdi ve as forvet haline geldi. Gelecek sezon da birinci forvetimiz olacak. 15 golle gol kralı oldu.

Nedeljkovic sezon boyunca büyük istikrar yakalayarak 16 asistle asist kralı oldu.

Sırp tayfa bir ara bana darbe yapmaya çalıştı ancak ustalıkla savuşturdum. Hepsi takımın kritik oyuncuları.

Terzic savunmanın lideri. Süper ligin en iyi savunmacısı seçildi.

Nedeljkovic sağ kanat beki olarak asist kralı oldu. Dev cüssesiyle ileri geri lokomotif gibi çalışan oyuncum sezonun beki ve aynı zamanda oyuncusu oldu.

Kaptan Tunahan ve doğal liderlerden Berkay sezonun en iyi orta saha ikilisi seçildi.

Gelir gelmez ayrılmak isteyen, ülkeye alışamadım beni sal diyen Smiljkovic'i geç de olsa kazandık ve en iyi oyuncular arasına ismini yazdırdı.

Vukcevic sonradan kaptığı forvetle gol kralı oldu, en iyi forvet seçildi.

Gol Kralı

Sezonun Oyuncusu

Galatasaray'dan kiraladığım Kazımcan da çok verimli bir transfer oldu. 2.7 Milyon € satın alma opsiyonu var, sene sonu mutlaka kullanacağız.

YILIN MENAJERİ

Şampiyonluğun meyvelerini bireysel olarak da topluyorum.

En Fazla Değerlendirdiğim 11

Puconja'dan istediğim verimi alamadım. Oyuncu karakteristikleri üzerinde çok çalıştı ve araya yılan paslar atmada ve kaleyi uzaktan yoklamakta usta hale geldi. Gelecek sene çok daha verimli bir oyun bekliyorum.

Boissy 1. ligden beri kadromuzda olan genç oyuncumuz forvet oynuyordu. Bu sezon kendisini kanada evirdik. Antrenmanlarda yakından ilgilenip hızıyla rakibini geçmesini öğrettim. Sonrasında çok daha verimli hale geldi. Artık burada oynayacak. Erdem'i rotasyona atacağız.

Türkiye Kupası

Türkiye Kupasında maalesef bir kez daha 5. Turda elendik. Geçen sene Galatasaray, bu sene Fenerbahçe'yle çok erken eşleşmek büyük kura talihsizliği oldu.

TRANSFER GEÇMİŞİ

Sene başında Smiljkovic'i Bedelsiz kadromuza kattık. Uzun süredir kiralık oynayan Salih'in zorunlu satın alma maddesi devreye girdi ve 950K € bedelle kadromuza dahil oldu. Genç oyuncu Berkay'ın olmadığı maçlarda istediğim pis işi yapmakta çok başarılı oldu. D

Kariyeri takip edenler zaten fark etmiştir. Türkiye içerisindeki kaliteli altyapısı olan takımları kontrol ediyorum. Çok iyi oyuncuları listeye ekleyip geçiyorum, oyuncu karakteri gelişmiş ve bedavaya kadroma katabileceğim oyunculara teklif yapıyorum. Bu çocukları kendi altyapıma dahil edip 2-3 sezon burada idman yaptırıyorum. 18 yaşına geldiğinde kiraya gönderiyorum. Bir sonraki postta bu şekilde kadroma kattığım oyuncuların son durumlarını paylaşacağım. Rotasyon ve kadro kuralları için bu oyuncular çok el rahatlatıyor.

Sene başında Matheus Pereira'yı Charleroi'ya, Osuji'yi lige yeni çıkan Iğdır'a sattık. Toplamda 4.2M€ gelir elde ettik. Diğer oyuncular 18 yaşına gelince kiralanan altyapı oyuncularım. Bu oyunculardan bazıları seneye as takımda rotasyonda şans bulacak. Kalanları bir sezon daha kiralayacağız muhtemelen. Gelişmeleri için oynamaya devam etmeleri gerek.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.