Şimdi Ara

1453 Kartalları (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
2
Favori
8.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Silin bakalım silince noluyor bjk taraftarının ne olduğu bilinmiyor mu geçen seneki olaylar unutuluyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorbey27

carsıda bos durmamıs beyler

Bunları savunuyorlar bir de. Sanki çarşıyı oraya çivilediler.

Çadır yakınca bizi kışkırttınız dediler. Al işte çarşı kışkırtıyor burada da. Baka bir grup geziye karşı bir slogan atsa sanki çarşı rahat duracaktı. Olayları başlatan Çarşı'dır.

• quote:

Orijinalden alıntı: digiogi

quote:

Çadır yakınca bizi kışkırttınız dediler. Al işte çarşı kışkırtıyor burada da. Baka bir grup geziye karşı bir slogan atsa sanki çarşı rahat duracaktı. Olayları başlatan Çarşı'dır.

daha önceki maçlarda da bu şekilde bağırıldı fakat hiç bir olay olmadı. Sahaya atlama olayının çarşıyla uzaktan yakından ilgisi yoktur. Zaten gözaltına alınan 69 kişinin serbest bırakılmasıda herşeyi özetliyor.

• stada giden yakın arkadaşım olayları çarşının yaptığı polise saldıranlarında 1453 grubun olmadığı söyleniyor.olay çarşının siyasi sloganlarıyla başlamış zaten

kutuplaşma o biçim
    yazık
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

quote:

quote:

daha önceki maçlarda da bu şekilde bağırıldı fakat hiç bir olay olmadı. Sahaya atlama olayının çarşıyla uzaktan yakından ilgisi yoktur. Zaten gözaltına alınan 69 kişinin serbest bırakılmasıda herşeyi özetliyor.

Çünkü artık olayın suyunu çıkardı çarşı. Çünkü bjk'nin tek taraftarı olarak görüyorlar kendilerini. Beni bile takımımdan soğuttular. Çarşı'nın bulunduğu tribünlerden sahaya inmek zor bir iş değil. Size kalsa olayı melo görünümlü akpliler çıkardı. Çarşı kapatılmalı.

• KARTALIZMA kullanıcısına yanıt
    Herşeyi özetliyormuş... Bu ülkede katiller, tecavüzcüler serbest bırakılıyor hak hukuk nerede? Komplo kuruluyor diyenler komplonun âlâsını yapıyor. Gezi olaylarında nereden baksan en az 4.000 kişi gözaltına alındı, hayırdır bunlar müebbet yedi de bizim mı haberimiz yok?

Yaptınız bir halt şimdi sıvamaya çalışın!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi gecen baktim bunlarin twitterina falan siyasetle alakali birsey yapmiyorlar ki? Adamlar sadece tribune siyaset sokmayalim her zaman besiktasi destekleyelim siyasetin yeri disarisi aslolan besiktas gibi seyler paylasiyorlar. Yani olay neden bu adamlara yikildi anlamis degilim cidden bilgilenmek istiyorum bu konuda.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

quote:

quote:

Çünkü artık olayın suyunu çıkardı çarşı. Çünkü bjk'nin tek taraftarı olarak görüyorlar kendilerini. Beni bile takımımdan soğuttular. Çarşı'nın bulunduğu tribünlerden sahaya inmek zor bir iş değil. Size kalsa olayı melo görünümlü akpliler çıkardı. Çarşı kapatılmalı.

Çarşının bulunduğu tribünden sahaya inilmedi. çarşı üst taraftaydı. 1453 grubu olduğu %100. tartışmaya bile gerek yok.

1453 Kartalları

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: REM1903

El insaf ya.. Burasıda yazılmayacak yerlerden biri olmuş, kafalara bak, lanet olsun.. Gezicide Gezici.. Hay başınıza taş düşsün gezici kadar. Yazık günah, allah bir beyin vermiş, kullanın allah aşkına.

1453 Kartalları

Şunları görüp, hala gezici hala bilmemne diyen varsa yazıklar olsun.

Bu mesajlarda olumsuz olan ne var? Sana acıyorum demişsin bana. Asıl ben sana acıyorum...

Senin Normal olmadığını düşündüğüm için cevap vermeyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tmm

Herşeyi özetliyormuş... Bu ülkede katiller, tecavüzcüler serbest bırakılıyor hak hukuk nerede? Komplo kuruluyor diyenler komplonun âlâsını yapıyor. Gezi olaylarında nereden baksan en az 4.000 kişi gözaltına alındı, hayırdır bunlar müebbet yedi de bizim mı haberimiz yok?

Yaptınız bir halt şimdi sıvamaya çalışın!

o zamanda hiç bir delil olmadan günlerce göz altında tutuldu çarşı liderleri. Komplo teorisi değil gerçek bunlar.
    Dünkü olayda Çarşıyı bitirmek için yapılan organize işlerden biri.
  • beyler hiç kusura bakmayın. özellikle solcular. ne bekliyodunuz. çarşı her defasında hükümet karşıtı davrandı. sadece mantıklı olun . beşiktaşlı olup bi sürü akpli olan var. yokmu. ve bu gezi parkı olaylarında olaylar bittikten sonra bile büyük maçlarda bütün takım taraftarları hep tezahürat yaptılar. sıkmadımı. olaylar bitmiş.bu provokasyon değilmidir. suçu kendinde aramıcaksın başkasına laf atıcaksın. gelmiş gayet normal bi maçta sık bakalım deyip polisi tahrik ediyosun. madem bunlar tahrikçi siz tahrikçi olmuyomusunuz hem de aylardır. amaç olay çıkartıp polisi suçlamak ve her maç.

kaldı ki çarşı dışındaki grubu dağıtmak ne demek biri bana açıklasın. çarşı spora hep başından beri siyaseti karıştırdı.olaylar buraya tabiki gelir. ama başka grupları dağıtmaya çalışmak demokratik özgürlük karşıtı bi hareket olur.onun siyaset varsa herkes için var.

rabiacılar ne demek. sen aylardır hep polisi tahrik ettin.rabiacılar dediğinde istediğini yapar. ve bunu yaptığında sen onları kınayamazsın.siyaset karıştırıyolar diyemezsin.sadece mantıklı ve objektif olun gençler

• Fenerbahçeliyim ancak bir çok beşiktaş maçına gitmişliğim var, geçtiğimiz sezon da, ve bu sezonda trabzon maçına gittim. Hiç bir kuvvet inandıramaz bana bu yapılanların ÇARŞI'yla alakası olduğuna. Melo kırmızı kart yicek, taraftar sahaya incek,hatta konuda bahsedilen çarşı sahaya incek şakasına bile inanılmaz bunun.

Evet 1453 kartalları diye bi grup var, bu grub resmen melo'yu piyon olarak kullandı, zaten hali hazırda olan bir plan var ve düşünüyosunuz sahaya nasıl giricez, taki o arada melo kırmızı kartı yiyip ortalık karışmaya başlamışken an bu an dediler daldılar. Zaten oyun sırasında da trübünlerde arbede yaşandı.

Gelelim Fenerbahçe-elazığ maçına;

Cumartesi günü maçtaytım, T.telekom tribünde oturmuş laylaylom maçı beklerken,yine ne olduğu belirsiz bir grup hemen sol tarafımızda yaklaşık 10 mt yakınımıza geldi ne olduğunu anlamadan birben bire kavga çıktı. Tiplerden faso bikere adamlar üstlerinde fenerbahçe ile ilgili forma,tşört,atkı hiç birşey yok. Polis geldi aldı götürdü.

Başka bir olayda, gfb taraftarı taksim olaylarını desteklemeyen bir kesim,geri kalan gruplar ve taraftarlarda çoğunlukla destekliyor. 34.dakikada her zaman yapılan heryer taksim her yer direniş sloganında da,Fenerium üst tribünle - Telekom üst tribün bir çok kez küfürleşme ve bir birlerine birşeyler atma çabasındaydı. Çoğu olaya polis müdahale etti vs vs. bu tarz gruplar hep çıkacak, gfb zaten bilinen bir taraftar,onlar sahaya atlayıp kendini rezil etmezler.

Beşiktaş ve fenerbahçe'yi zor günler bekliyor. Bilmiyorum Başbakan açıklama yaptımı ama, açıklamasında kesin bunlar yüzünden 2020 olimpiyatlarını alamadık diyecek. Beşiktaş'ın sevilen taraftarını lig tv ninde katkılarıyla halkın gözünde bitirdiler. Daha öncede çıkan saha olaylarında nedense yayını kesen,içinde küfür olmayan ''her yer taksim,her yer direniş'' sloganın sesini kapatan bir yayın kuruluşu ne hikmetse dünkü olayları 10 dakika boyunca halka izlettirdi,bir sipiker yorum bile yapmadan yayın sona erdi.

Önümüzde bir çok derbi var bir çok maç var,fenerbahçe'nin her hangi bir maçında'da bu olayların yaşanacağını düşünüyorum. Galatasaray zaten sütten çıkmış ak kaşık olduğu için onlara birşey olmaz.

• KARTALIZMA kullanıcısına yanıt
    Haklısın. MİT, FBI, CIA ve MOSSAD'ta işin içindeymiş. Hatta bu olayı finanse etmek için IMF 1 milyar dolar ödenek çıkmış.

• Pabucumun Vatanseverleri. Sorsak askere gitmemek için 40 takla atmışlardır. Vatanseverlikle, Yalakalığı ayırt edemeden davranırsan böyle ezik durumlara düşersin işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orhun

Olaylara şahit olamdan şu şudur şeklinde konuşmayacağıma da.

Şimdi bu grup kale arkasındayız dememiş mi? Sahaya ineneler kapalı alttan inmedi mi?

Gerçekten akp'nin adamları ve amaçları provake etmekti diyelim. Bu şekilde rabia olsun, yok toplu bilet fotoğrafı olsun bu tarz yoruma açık şeyleri ortaya koyarlar mıydı?

Gayet üstü kapalı bir şekilde kimsenin ruhu duymadan yapılırdı.

Nasıl mı? Yaa zaten toplu bileti ayarlamışsın. Taktır bunlara çarşı şapkası ve atkısını. 5-10 liraya satıyorlar zaten. Dağıt kapalı alta. Deki son 5-10 dakika içinde çıkan bir kıvılcımda sahaya atlayın. Kim analaycak tı? Ortada ne başka bir grup ne de yoruma açık davranışlar olacaktı.

Ortada kesinlikle bahsi geçtiği şekilde yapıldığı belli olmayan bir olay varken, olayı yumuşatıp başka yerlere çekip bu pislikten temizlenmeye çalışmak, işte asıl oyun budur.

Kale arkasından doğu trübününe geçiş olmuş. Gazetelerde de mavcut resimleri. Çok acayip şeyler dönüyor ortada. Maçtan sonra bende çok sinirliydim ama, şunları görünce doğru düşünmek lazım. Hemen karar vermek çok kötü.

• Yaratıcı olun her şeyi gezi parkına veya ergenekona bağlamaya çalışmayın.

Sanki ligin son haftası şampiyon belli oldu lig 5 haftaya indide biz mi bilmiyoruz.

Galatasaray ve Beşiktaş arasında 6 puan fark var zaten ne diye sahaya insin.

Provakatörlerin olduğu 4 savcı gönderilmesinden belli...
  •  1453 Kartalları

1453 Kartalları

1453 Kartalları

• Firsat arayan killar cikti ortaya.

ACİN GOZLERİNİZİ BAKMAYİN SASİ ALAYİNİZ GELSE YİKAMAZ SANLİ BESİKTASİ

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • stefansalvatore S kullanıcısına yanıt
    Hangi tip polisten bahsediyorsun? Duruma göre değişir o
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.