+1400 Ranked puanlı arkadaslar Nick : Aq DoOm . sabahlıyacak 3-4 eleman lazım normal oyuna İlgilenenler eklesin.
bulamadın mı kimseyi
Nickin çok şeker
quote:
Orijinalden alıntı: W
Nickin çok şeker
benimki mi
quote:
Orijinalden alıntı: H~M
bulamadın mı kimseyi
Aynen ya gece boyu bekledim yok kimse mecbur 2 kisi girdik :D Ya zaten normal oyuna çağırıyom biraz oyun atıp tanırsak birbirimizi ranked takımı olusturabilirz.
Ya maksadım en azından ranked Tecrübesi olsun Kalkıp 4 ad yada 4 ap takım olusturmayalım.
1400'üm ama gelmeyecem. puana göre adam seçmek saçma, 1400 üzeri bir çok tanıdığım var acayip nubça oynuyolar =(
forumdaki çoğu kişiden kötü oynadığı halde 1600 olan tanıdık var =(
( türk diil bunlar, dışardan verdim örneği )
NİDEN BEN YUĞSUF ÜÜÜÜÜ :((((8888
normal oyuna sabahlıcak eleman mı :S Normal oyunun kazandırdığı şey ne onu çözemedim ben
Organ mafyası falan olmasın? Rating belirtip sabaha kadar normalde mokoko yapmanın mantığı nedir yoksa?
quote:
Orijinalden alıntı: Watafak
1400'üm ama gelmeyecem. puana göre adam seçmek saçma, 1400 üzeri bir çok tanıdığım var acayip nubça oynuyolar =(
forumdaki çoğu kişiden kötü oynadığı halde 1600 olan tanıdık var =(
( türk diil bunlar, dışardan verdim örneği )
puana göre adam secmiyorum sadece biraz ranked tecrubesi olsun istiyorum. bu arada türk olcak verdiğin örnekle alakamız yok.
quote:
Orijinalden alıntı: Kestane Korkusu
normal oyuna sabahlıcak eleman mı :S Normal oyunun kazandırdığı şey ne onu çözemedim ben
YA illahi bisey kazandırması mı gerekiyor? Önce normal oyun atıp birbirimizi tanıyalım öyle ranked atarız. Öyle hmn önüne gelenle ranked atıyomusun sen yoksa cok mu iyisin de normal oyun sana hiç birşey kazandırmıyor , o da bir tecrübe sonucta.
quote:
Orijinalden alıntı: delgado101
quote:
YA illahi bisey kazandırması mı gerekiyor? Önce normal oyun atıp birbirimizi tanıyalım öyle ranked atarız. Öyle hmn önüne gelenle ranked atıyomusun sen yoksa cok mu iyisin de normal oyun sana hiç birşey kazandırmıyor , o da bir tecrübe sonucta.
5v5 Premade olmadıktan sonra normal atmaya gerek yok bence.Ranked statları iyi olan biriyle her zaman duo ranked girerim.
quote:
Tecrübe?
quote:
Orijinalden alıntı: Mjöllnir
Organ mafyası falan olmasın? Rating belirtip sabaha kadar normalde mokoko yapmanın mantığı nedir yoksa?
quote:
Orijinalden alıntı: cemarsenal
quote:
Orijinalden alıntı: Mjöllnir