Şimdi Ara

+1400 Ranked Puanlı Elemanlar buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • +1400 Ranked puanlı arkadaslar Nick : Aq DoOm . sabahlıyacak 3-4 eleman lazım normal oyuna İlgilenenler eklesin.

• bulamadın mı kimseyi
  • Nickin çok şeker
  • quote:

Orijinalden alıntı: W

Nickin çok şeker

benimki mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: H~M

bulamadın mı kimseyi

Aynen ya gece boyu bekledim yok kimse mecbur 2 kisi girdik :D Ya zaten normal oyuna çağırıyom biraz oyun atıp tanırsak birbirimizi ranked takımı olusturabilirz.
  • Nickten korktum ekleyemedim hoca
  • quote:

Orijinalden alıntı: W

Nickten korktum ekleyemedim hoca

Katılıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dota 2 mmr nasıl hesaplanıyor?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nick Facti0n Eu Ranked 1490 Ekleyebilirsin
  • normal oyun için puana ne gerek var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caitlin

normal oyun için puana ne gerek var.

Ya maksadım en azından ranked Tecrübesi olsun Kalkıp 4 ad yada 4 ap takım olusturmayalım.
  • 1400'üm ama gelmeyecem. puana göre adam seçmek saçma, 1400 üzeri bir çok tanıdığım var acayip nubça oynuyolar =(

forumdaki çoğu kişiden kötü oynadığı halde 1600 olan tanıdık var =(

( türk diil bunlar, dışardan verdim örneği )
  • NİDEN BEN YUĞSUF ÜÜÜÜÜ :((((8888
  • normal oyuna sabahlıcak eleman mı :S Normal oyunun kazandırdığı şey ne onu çözemedim ben
  • Organ mafyası falan olmasın? Rating belirtip sabaha kadar normalde mokoko yapmanın mantığı nedir yoksa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Watafak

1400'üm ama gelmeyecem. puana göre adam seçmek saçma, 1400 üzeri bir çok tanıdığım var acayip nubça oynuyolar =(

forumdaki çoğu kişiden kötü oynadığı halde 1600 olan tanıdık var =(

( türk diil bunlar, dışardan verdim örneği )

puana göre adam secmiyorum sadece biraz ranked tecrubesi olsun istiyorum. bu arada türk olcak verdiğin örnekle alakamız yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kestane Korkusu

normal oyuna sabahlıcak eleman mı :S Normal oyunun kazandırdığı şey ne onu çözemedim ben

YA illahi bisey kazandırması mı gerekiyor? Önce normal oyun atıp birbirimizi tanıyalım öyle ranked atarız. Öyle hmn önüne gelenle ranked atıyomusun sen yoksa cok mu iyisin de normal oyun sana hiç birşey kazandırmıyor , o da bir tecrübe sonucta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgado101

quote:

normal oyuna sabahlıcak eleman mı :S Normal oyunun kazandırdığı şey ne onu çözemedim ben

YA illahi bisey kazandırması mı gerekiyor? Önce normal oyun atıp birbirimizi tanıyalım öyle ranked atarız. Öyle hmn önüne gelenle ranked atıyomusun sen yoksa cok mu iyisin de normal oyun sana hiç birşey kazandırmıyor , o da bir tecrübe sonucta.

5v5 Premade olmadıktan sonra normal atmaya gerek yok bence.Ranked statları iyi olan biriyle her zaman duo ranked girerim.
  • quote:

Tecrübe?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mjöllnir

Organ mafyası falan olmasın? Rating belirtip sabaha kadar normalde mokoko yapmanın mantığı nedir yoksa?

+1400 Ranked Puanlı  Elemanlar buraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemarsenal

quote:

Orijinalden alıntı: Mjöllnir

Organ mafyası falan olmasın? Rating belirtip sabaha kadar normalde mokoko yapmanın mantığı nedir yoksa?

+1400 Ranked Puanlı  Elemanlar buraya

+1

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.