Şimdi Ara

140 Level Full Savunmalı Köy

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ciddi manada ilgilenen arkadaşlar clanımıza gelerek veya buradan mesaj atarak benimle iletişime geçebilirler.

edit : resimler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Myortvyje -- 16 Nisan 2015; 11:37:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyat ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: que 123

Fiyat ?

pm attım
  • Günceldir.
  • FİYAT?
  • Hayırlı satışlar hocam, fiyat alabilir miyim?

Bu arada valkyrie kimse sevmiyor sanırım profil full ama bir tek ona dokunulmamış :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: astrofizik01

Hayırlı satışlar hocam, fiyat alabilir miyim?

Bu arada valkyrie kimse sevmiyor sanırım profil full ama bir tek ona dokunulmamış :)

kullanmıyorum yararlı da bulmuyorum kışlada olsa belki basılabilir ancak izbe kışlada ek işe yaramıyor bence. ona harcayacağım kara iksiri herolara basmak daha mantıklı geliyor. Fiyat için 2000 tl düşünüyorum.
  • Myortvyje kullanıcısına yanıt
    Evet, mantıklı gerçi ama valkyrie seviye alınca cidden iş görüyor. Golem bile seviyesiz olunca bir işe yaramıyor.

Hayırlı satışlar olsun..
  • Myortvyje kullanıcısına yanıt
    ciddi manada indirim yapman gerek. para eden hero ve duvardır oyunda. heroları her ikiside 40lev.. duvarlar sev10-11 full defans full asker köyler bile 1500e alıcı bulamazken senin köyün ederini sen hesapla. 1 sene ewwel olsa idi 3000 de ederdi. fakat artık oyundaki rakkamlar değişti. popüleriteside azaldı. ciddi satıcı isen ciddi rakkam yazmanı öneririm. haa bu arada alıcı değilim. zaten daha iyi bir köye sahibim oyuncusuyum. :) çamur atıyor deme satıcıda değilim...
  • Köyünüz çok güzel hayırlı satışlar hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MGdek

Köyünüz çok güzel hayırlı satışlar hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: artos 10

ciddi manada indirim yapman gerek. para eden hero ve duvardır oyunda. heroları her ikiside 40lev.. duvarlar sev10-11 full defans full asker köyler bile 1500e alıcı bulamazken senin köyün ederini sen hesapla. 1 sene ewwel olsa idi 3000 de ederdi. fakat artık oyundaki rakkamlar değişti. popüleriteside azaldı. ciddi satıcı isen ciddi rakkam yazmanı öneririm. haa bu arada alıcı değilim. zaten daha iyi bir köye sahibim oyuncusuyum. :) çamur atıyor deme satıcıda değilim...

yoo istediğiniz eliştiri yapmakta özgürsünüz 2 3 ay öncede burda bi konu açmıştım o zaman da 2000 den satıyordum. duvarın ve heroların seviyelerinin düşük olduğunu düşünmüyorum. para harcamadan 40 40 yapmak da neredeyse imkansıza yakın ya da kişinin çok fazla boş vakti olması lazım talebin olmaması doğru ancak oyunun popularitesinin azaldığını değil arttığını düşünüyorum yaş aralığının değiştiği bir gerçek ki fiyatların kırılmasındaki etkende bu ben de kendi köyümü satarken şunu düşünüyorum bi oyuncu bu köyü ne kadar ara harcayarak veya ne kadar zaman harcayarak bu seviyeye getirebilir? bu bağlamda 2000 düzgün bir fiyat bana kalırsa paypal üzerinden geçen uzak doğulu bi arkadaşla 1000 dolara anlaşmıştım hesaba önce 111 dolar attı sona ben sana amcamın paypal hesabından da atıcam dedi bilgileri istedi ben de parayı almadan bunun mümkün olmiyacagını söyledim bi kaç gün geçtikten sonra para iadesi istedi. dolar kurundan da zararlı çıktım. yani demek istediğim şu elden alıcılar için her iki taraf içinde problemsiz alış veriş için zaten indirime gidicem ama yüzyüze olmayan alışverişlerde para önceliğimdir. yurt dışındaki forumları da takim ediyorum güvenilir ordaki köyün ederleri gerçekten bizimkilerden yüksek bizimkinin düşük olmasının sebebi bana kalırsa yukarda bahsettiğim nedenler. yorumunuz için teşekkür ederim.

@MGdek, @TayyarNX2500 Teşekkür ederim arkadaşlar.

edit : .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Myortvyje -- 23 Nisan 2015; 13:02:12 >

• günceldir.
  • Güncel.
  • Konuyu kuralları uygun şekilde tekrar açınız.http://forum.donanimhaber.com/m_80198141/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.