Şimdi Ara

140-150 bin Premium araba tavsiye (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
3.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Audi a3 sedan,
    Kullanmadım, ama önünde arkasında yolculuk ettim.Aşırı derecede konforsuz bir araba.Performansi iyi doğrudur ancak arabada konfor yok,rahat edemiyorsunuz, midem dönmüştü içinde.

Audi a4 sedan,
    Alacağınız dizel model acısından 2014 modelde geri görüş kamerası yok,usb çıkışı yok, koltuk ısıtma yok,Usb portu yok...Gidişi güzeldir, konforu hissedersiniz ama o markaya o ekran yakışmamış.Sirf donanım yüzünden tercih edemiyorum.

Bmw 3 serisi,
    Bu kadar para veriyorsunuz, araçta ne koltuk ısıtma var, ne hafızalı elektrikli koltuk var, ne hız sabitleyici var.El freni sap gibi.Yazik yani sırf motor için o para verilir mi bilmiyorum.Ki alacaginiz model 5-6 yasinda olacak.Ama bir avantaj piyasası var,her zaman alici bulur.

Cla 180- c200d
    Dizelleri acısından konuşursam yine sürme imkanım oldu cla 180i.Arabanin iç konforu güzel,spor da bir görünümü var.Ama gel gör ki performans aynı şekilde değil...Yani honda,passat,insignia,superb gibi araçlar size toz yutturur, selektör manyağı eder.Ama mercedes, renault motoru da kullansa mercedestir.

Volvo s60
    Yukarıda saydiklarimdan parasını gerçekten hak eden bu var.Aracta koltuk ısıtmadan,hayalet göstergeye her şey var.Ama alırsanız MUTLAKA 2.0 dizelini alacaksınız.Diger 1.6lik motor hantal kalır.Arac 1.5 ton.Butcenizi biraz daha artırıp 190 beygirlik olanı alırsanız hele tadından yenmez.0-100 saniyesi fabrika verişi 7.6 gösteriyor ki mükemmel bir değer.Yakit sarfiyatı şehir ici-disi 5.0/3.8 litre ki bu daha muazzam bir deger 2.0 araba icin.Bu aracın dezavantajı ise piyasası yukarıdakiler kadar hızlı değildir, ayrıca bagaj hacmi diğerlerine göre küçüktür.

SONUÇ
    Ne için kullanacaginiza bağlı.O fiyat için parasını hak edenler mercedes ve volvo olur.Audi-bmw için verdiğiniz paranın değmesini istiyorsanız bütçenizi 200-210 bin civarına yükseltmeniz gerektiğini düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bulanıklı499 B kullanıcısına yanıt
    Eski ama dusunulebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: senneanlarsindumbelek

Audi a3 sedan,
    Kullanmadım, ama önünde arkasında yolculuk ettim.Aşırı derecede konforsuz bir araba.Performansi iyi doğrudur ancak arabada konfor yok,rahat edemiyorsunuz, midem dönmüştü içinde.

Audi a4 sedan,
    Alacağınız dizel model acısından 2014 modelde geri görüş kamerası yok,usb çıkışı yok, koltuk ısıtma yok,Usb portu yok...Gidişi güzeldir, konforu hissedersiniz ama o markaya o ekran yakışmamış.Sirf donanım yüzünden tercih edemiyorum.

Bmw 3 serisi,
    Bu kadar para veriyorsunuz, araçta ne koltuk ısıtma var, ne hafızalı elektrikli koltuk var, ne hız sabitleyici var.El freni sap gibi.Yazik yani sırf motor için o para verilir mi bilmiyorum.Ki alacaginiz model 5-6 yasinda olacak.Ama bir avantaj piyasası var,her zaman alici bulur.

Cla 180- c200d
    Dizelleri acısından konuşursam yine sürme imkanım oldu cla 180i.Arabanin iç konforu güzel,spor da bir görünümü var.Ama gel gör ki performans aynı şekilde değil...Yani honda,passat,insignia,superb gibi araçlar size toz yutturur, selektör manyağı eder.Ama mercedes, renault motoru da kullansa mercedestir.

Volvo s60
    Yukarıda saydiklarimdan parasını gerçekten hak eden bu var.Aracta koltuk ısıtmadan,hayalet göstergeye her şey var.Ama alırsanız MUTLAKA 2.0 dizelini alacaksınız.Diger 1.6lik motor hantal kalır.Arac 1.5 ton.Butcenizi biraz daha artırıp 190 beygirlik olanı alırsanız hele tadından yenmez.0-100 saniyesi fabrika verişi 7.6 gösteriyor ki mükemmel bir değer.Yakit sarfiyatı şehir ici-disi 5.0/3.8 litre ki bu daha muazzam bir deger 2.0 araba icin.Bu aracın dezavantajı ise piyasası yukarıdakiler kadar hızlı değildir, ayrıca bagaj hacmi diğerlerine göre küçüktür.

SONUÇ
    Ne için kullanacaginiza bağlı.O fiyat için parasını hak edenler mercedes ve volvo olur.Audi-bmw için verdiğiniz paranın değmesini istiyorsanız bütçenizi 200-210 bin civarına yükseltmeniz gerektiğini düşünüyorum.
    Aslinda ben de siz gibi dusunuyorum ama bubaraclarda dizel pek dusunmuyorum acikcasi cunku cok yol yapan biri degilim.

• PcMert kullanıcısına yanıt
    Kullandıysanız boyu 1.92 olan birisi a3te rahatsız hisseder mi sizce?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • alogkts A kullanıcısına yanıt
    Aracım a3 1.0 tfsi 177yim bende bir sıkıntı olmuyor daha uzun arkadaşlarım da sürdü kesinlikle boy açısından bir sıkıntı yaşamadık. Ki 2017-2018model yeni az kmli bulunabilecek en güzel arabalardan arabayla ilgili sorunuz olursa sorabilirsiniz

• araç aldım sonunda arkadaşlar sonunda bugün . biraz borca girdim bütçeyi artırdım filan artık boş donanım da olsa (style) 2014 w205 kasa c180 aldım 95 binde. bakalım biraz binelim de nasılmış anlarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ace01

araç aldım sonunda arkadaşlar sonunda bugün . biraz borca girdim bütçeyi artırdım filan artık boş donanım da olsa (style) 2014 w205 kasa c180 aldım 95 binde. bakalım biraz binelim de nasılmış anlarız.
    Hayırlı olsun güzel seçim C sınıfı güney afrika üretimi kaça maloldu

• quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Hayırlı olsun güzel seçim C sınıfı güney afrika üretimi kaça maloldu

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim. Yalnız sanırım Güney Afrika üretimi değil sanırım Almanya üretim herhalde çünkü kitapçık kabının içine alırkenki barkod sayfasını da koymuşlar made in germany yazıyor ve MLC İSTANBUL kodu filan var.

fiyat olarak 169 gibi oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ace01

teşekkür ederim. Yalnız sanırım Güney Afrika üretimi değil sanırım Almanya üretim herhalde çünkü kitapçık kabının içine alırkenki barkod sayfasını da koymuşlar made in germany yazıyor ve MLC İSTANBUL kodu filan var.

fiyat olarak 169 gibi oldu.

Alıntıları Göster
    O zaman iyi sanırım c200 d dizel olanlar güney afrikaydı sorunlu reno motorlu olan bu merso motorlu 156lık düzeltme için tşk ederim zincir sorunu ve yakıt dert değilse iyi seçim umarım masrafsız binersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

O zaman iyi sanırım c200 d dizel olanlar güney afrikaydı sorunlu reno motorlu olan bu merso motorlu 156lık düzeltme için tşk ederim zincir sorunu ve yakıt dert değilse iyi seçim umarım masrafsız binersiniz

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim umarım umarım yaşamam herhangi bir sorun. Bluetooth u bağlayamadım bir türlü ama yarı uğraşacağım bakalım bir de ön şöför tarafındaki kapı camında çukurlara girdiğimde sanırım tam sıkışmadığı için sanki biraz tıkırtı geliyor. fitiller mi eskidi acaba camı tutan bilmiyorum. Camı biraz indirdiğimde geçiyor.

• bu fiyata genelde ölü araçlar vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainSkyWalker

bu fiyata genelde ölü araçlar vardır
    3500 +7500 tl iki ayri trameri var sag arka kapi ve sag arka çamurluk tam sag on kapi lokal boya sol raka camurluk da tam boya. 95500 kmde son bakima 88500de girmis. Motor %90 gibi cikti Yani gorunurde bir sorun yok gibi ama iyidir umarım. Fakat araba da boş tabii yani style donanim malum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ace01 -- 10 Ocak 2020; 10:25:27 >
  • ace01 A kullanıcısına yanıt
    4 boya 11.000 TL tramer çok temiz diyemeyiz ama bu fiyata başka araba kalmadı düzgün

ben boyasız hasar kayıtsız c200d style sattım 158.000 TL'ye haziran ayında

fiyatlar arttı elbette

hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainSkyWalker

4 boya 11.000 TL tramer çok temiz diyemeyiz ama bu fiyata başka araba kalmadı düzgün

ben boyasız hasar kayıtsız c200d style sattım 158.000 TL'ye haziran ayında

fiyatlar arttı elbette

hayırlı olsun
    Evet baya artti ozellikle son 3 ay. Size de hayirli olsun.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.