Şimdi Ara

140.000 km'de Sorento alınırmı alınmazmı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
29.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: GöKHaN 35

quote:

Orjinalden alıntı: h_l_l

ben trde yaşamıyorum almanya kölndeyimmm

Van'la köln'ü karıştırdın galiba

iyi güzelde benim almanyada çok arkadaşım var yazışmalarda hiç biri ş harfini kullanamıyor sen nasıl kullanıyorsun ???

• 140.000 KM herhangi bir aracı, markası ne olursa olsun, almak maceradır. Heleki lüks sayılabilecek, parçası bakımı çok ucuz olmayan bir araçda 2 defa maceradır. 2000 yılında 100 binde 1996 model 2.5 V6 Vectra almıştım. 1 yıl sonra 130 binde zor sattım. Bence 80-100 binden sonra araç yıpranmaya başlıyor. Beklemediğin düşünmediğin yerlerde arızalar çıkarıyor. Benimkinde egzos değişmişti, ayrıca radyatör kendi kendine delindi değişti vs. Tabi çok daha ağır masraflarda çıkma ihtimali artıyor.(otomatik vites vb.)Benzeri km yapmış sıfırı 30-40 TL lik araçta çıkacak problemleri karşılarsınız, ama yenisi 100binTLlik lüks 2.5 litrelik bir araçta parça tamir fiyatlarına bakmak lazım. Ayrıca büyük motorların eskidikçe satışıda zor oluyor. 200.000kmde ikinci el araç almayı düşünen kişi (25-30bin TL eden bir aracı alacak) genellikle yakıt harcamasına, vergisine bakar diye düşünüyorum. Zaten bu fiyatlara küçük sınıf yeni araç almakda pekala mümkün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi euzun72 -- 17 Şubat 2009; 21:47:16 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.