14 Pro Max aldım Garanti sorgulamasını yaptığımda sınırlı Garanti gösteriyor Ben cihazı bugün aldım ama cihazın sınırlı Garanti bitim tarihi mart ayı gösteriyor bu cihaz daha önce kullanılmış mı anlayabilir miyim Ama adam yanımda kutuyu açtı sıfır kendisi açıtı yanımda güvenlik bantları sağlam bir şekilde duruyordu ndaha önce kullanılmışmı nasıl öğrenebilirim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
14 pro max garanti?

-
-
Pil sağlığı ve fiziksel hasarlar bakın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pil 100 fiziksel hasar kılcal dahi yok
Kısa süre içinde kendiliğinden düzelecektir.
-
Apple destekte öyle dedi düzelmezse aldığınız yerle iletişime geçin dediler
Yaklaşık 24 - 48 saat içerisinde düzeliyor.
-
Cihazda zaten sınırlı garanti yazar. Bu normal. Her iphone da aynı şekilde bilgi yazıyor. Sınırsız garanti diye birşey yok. AppleCare alman lazım o da zaten ülkemizde yok.
Mart yazan tarih 1-2 güne düzelir. İmei takıp icloud giriş yapın.
-
Hocam cihaz seri nosu f ile başlıyor değişim yenilenmiş vs olduğu hakkında bilgi veriyor mu
Seri numarası değil Model Numarası önemli. Bildiğim ve hatırladığım kadarıyla;
M ile başlayanlar fabrikadan çıkmış ve sizin tarafınızdan açılmış, sıfır, herhangi bir şekilde yenileme ya da işlem görmemiş cihazlar oluyor.
N ile başlayanlar telefon garanti kapsamında birebir aynısı ile değiştirilmiş oluyor.
F ile başlayanlar yenilenmiş telefonlar oluyor.
Bir de P ile başlayanlar var. Onlar kişiye özel tasarlanmış telefonlar oluyor ancak bunun sayısı oldukça sınırlı ve özel kişiler ya da markalar için üretiliyor.
Eğer M ile başlıyorsa model numarası sorun yok. Sıfırdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 16 Eylül 2023; 22:56:1 > -
Eyvallah Hocam Çok Sağolsın ben seri noya bakmışım inşallah şu garanti tarihide düzelirde soru işaretleri gider
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X