Şimdi Ara

14 Eylül'e Kadar PS4 Alana, The Last of Us: Remastered Hediye! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Konsolu satın aldığımız yerin önemi varmı ? Gittigidiyordan satın alacağım yine de geçerli olur mu ?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • tüh.. param yok... tatilde yedim.. neyse.. toparlarız.. zaten oynamıştım

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Sadece teknosa vatan bimeksve sony shoptan alanlara bedava ayrıca ps4 1500TL

    aNCAK SUAN PS4 U 1100 tl YE SIFIR YINE TURKIYE GARANTILI ALABILIYORUZ. İnternetten 1100-1200 TL YE SONY EURİSİA tÜRKİYE GARANTILI Arattıgınızda cok rahat bulabılırsınız oyun 140tl 1240 TL yapar sımdı soruyorum sony Türkıye'ye bunun neresı kampanya neresı kandırmaca?

    Artık alıcılar bılınclı neyın nekadara satıldıgını bılıyorlar
  • Sony center,vatan ve bimex harici neredeb alirsaniz alin. Euroasia garantili olsa dahi kabul etmiyorlar. Garantili istiyenler ilk uc secenek harici bir yere yonelmesinler

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • oooooooooooo harbi süpermiş biz gittik the last of us ı ayrı almıştık mal gibi :D ama ben konsolu ilk çıktığında almıştım neyse abi ps4 almak isteyen veya düşünenlere süper fırsat bence

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • TLOU 'un yanına bir tane daha oyun koysunlar almayı düşünürüm onun yanına bir oyun daha koyarlarsa gider alırım . Yoksa gidip XBOX ONE alacağım duyuyor musun SONY ?





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 31 Ağustos 2014; 12:46:25 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Param olsa alırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu adama niye eksi attı 3 kişi onu anlamadım adam sony ye tepki gösterdi diye mi ? bu ülkedeki gereksiz sony hayranlığını anlamak çok zor cidden :D
    quote:

    Orijinalden alıntı: MALTHAEL

    TLOU 'un yanına bir tane daha oyun koysunlar almayı düşünürüm onun yanına bir oyun daha koyarlarsa gider alırım . Yoksa gidip XBOX ONE alacağım duyuyor musun SONY ? <br> <br> <br> <img src="http://resim.donanimhaber.com/upfiles/smiley/poke.gif" align="middle" border="0" alt=""> <img src="http://resim.donanimhaber.com/upfiles/smiley/lol.gif" align="middle" border="0" alt=""> <img src="http://resim.donanimhaber.com/upfiles/smiley/kop.gif" align="middle" border="0" alt="">

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rapsody_izmir

    Sony center,vatan ve bimex harici neredeb alirsaniz alin. Euroasia garantili olsa dahi kabul etmiyorlar. Garantili istiyenler ilk uc secenek harici bir yere yonelmesinler


    EURASIA Sony'nin kendi özel garantisi zaten neyi kabul etmiyor. Bu garantiyi veren her mağazaya Sony yetkili servisleri hizmet vermek zorundadır.

    Mesela bu MediaMarkt sitesindeki satış ve iki fiyat var biri ithalat garantili, biride Eurasia garantili. Arasındaki fiyat farkını görüyorsunuz işte.

    14 Eylül'e Kadar PS4 Alana, The Last of Us: Remastered Hediye!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alito -- 31 Ağustos 2014; 19:17:31 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Alito ps4 un varsa bozulunca aynen bu sekilde anlatirsin sonye. Yetkili bayi harici euroasia garantili alipta sony e sorgulatip şapa oturanlar var. Denemesi bedava

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Lan insan gibi uyariyoruz illa cok bilmislik yapacaklar. Git nereden aliyorsan al

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • İşte görüyorsun hocam bazı insanlara laf anlatmak çok zor, işine gelmeyince hemen hakaret etmeye başlıyorlar. Adam mağaza ismi vermiş bu mağazaların dışında başka mağazadan alma diyor böyle bir şey var mı ya, resmen saçmalıyor. Diyorum ki, Mediamarkt'da biri ucuz biri pahalı diyorum, biri Eurasia garantili diğeri ithalatçı garantili diyorum hemen yoook oradan alırsan "Sony garanti vermez"e getiriyor lafı. Koskoca MediaMarkt'ın verdiği garantiyi, üstelik özel Sony garantisini saymayacakmış Sony. Bu nasıl bir kafadır anlamak mümkün değil. Sen gidip bakkal gibi yerden tadelle alır gibi konsol alırsan tabi Sony onun garantisinde problem arar ama durup koskoca firmaların garantisini Sony geçerli saymıyor dersen orada sana kahkahaklarla gülerler.

    Ayrıca o hakareti de aynen iade ediyorum kendisine.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alito -- 31 Ağustos 2014; 23:40:46 >
  • Bazı insanlar böyle işte tek doğru tek bir bilgi var oda onlarınki birisinden bir şey duymuştur hemen ona inanıp benimsemiştir . Daha sonra soluğu burada alıyorlar işte benimde tasvip etmediğim bir şeydir bu çünkü insanların kafası karışıyor ve gereksiz yere birbirnin aynısı tonlarca konular açılıyor forumda ... Misal ben 2 adet PS3 aldım birisini METRO GROSSMARKET den diğerini de çok uygun bir fiyata MİGROS 5M den almıştım ve cihazlarda herhangi bir problemde çıkmamıştı ta ki garantileri bitince bozulana kadar . Şimdi bu tip köklü firmalar bu ürünleri satıyorsa zaten SONY nin haberi vardır bu işten ya da seninde örneğini verdiğin gibi 2 türlü fiyatlandırma olur ama yinede garantisi olur . Sonuçta gidip spotçudan ürün almıyorsun . Tutupta fellik fellik SONY CENTER bulup PS4 ü oradan temin etmeye gerek yok . Eğer çok takıntılı birisi isen durum değişir tabi SONY den alayım başım ağrımasın diyor bazıları bu arkadaşta onlardan birisi sanırım




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rapsody_izmir

    Sony center,vatan ve bimex harici neredeb alirsaniz alin. Euroasia garantili olsa dahi kabul etmiyorlar. Garantili istiyenler ilk uc secenek harici bir yere yonelmesinler

    Git işine.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Sony müşteri hizmetleri diyorki : Bizim söylediğimiz satış noktaları haricinde bir yerden alırsanız Euroasia garantisi olsa dahi biz bu ürünleri tanımayız.

    Sony Playstation teknik servisi i diyorki : Bizim söylediğimiz satış noktaları haricinde bir yerden alırsanız Euroasia garantisi olsa dahi biz bu ürünleri tanımayız.

    Bunu adamlar telefonda bizzat kendileri söylüyor. Bunlar varsayım yada mantık yürütme değil. Sony Türkiyenin telefonda söylediği sözler.

    Tekrarlıyorum Alito

    BUNLARI SONY KENDİSİ SÖYLÜYOR . SONY KENDİSİ SÖYLÜYOR . SONY SÖYLEDİ . ( Böyle yazıyorumki o nöronlar çalışssın kafana girsin )

    Alito tekrar dinle

    İNTERNETTEDE SATANLAR VAR. HANİ VAR YA ALİTO İNTERNET ÜZERİNDEN SATIŞ HA İŞTE O . ORDADA ADAMLAR EUROASİA GARANTİLİ SATMIŞ (Sony garantili diye Alitoş) SONRA ALAN ADAMLAR SORGULAMA YAPIYOR VE SONY YUKARDAKİ İLK YAZDIĞIM SÖZLERİ TEKRARLIYOR. BURAYA KADAR ANLADIN MI ALİTOŞ HAH İYİ

    ŞİMDİ DİYORUM Kİ BAK DİYORUM ORJİNAL SONY GARANTİLİ İSTİYORSAN DİYORUM GİT DİYORUM ADAMLARIN SÖYLEDİĞİ YERLERDEN AL DİYORUM.

    Alitoş takıldığın yer olursa mesaj at ben sana Tane Tane anlatıcam abisi


    Bu arada Sony center sahibi yada çalışanı değilim , spotçu yada tedarikçi de değilim . Kendim satın alırken edindiğim bilgileri paylaşıyorum.

    Sizin anlayacağınız dilden konuşuyorum fakat şikayet edip sildiriyorsunuz. İnsan olana ilk mesaj yeterliydi . Gelgelelim olmuyor işte. Tek isteğim yeni alacak kişilerin sizin mesajlara kanıpta garantisinden olmaması.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapsody_izmir -- 1 Eylül 2014; 10:17:56 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rapsody_izmir

    Sony müşteri hizmetleri diyorki : Bizim söylediğimiz satış noktaları haricinde bir yerden alırsanız Euroasia garantisi olsa dahi biz bu ürünleri tanımayız.<br> <br> Sony Playstation teknik servisi i diyorki : Bizim söylediğimiz satış noktaları haricinde bir yerden alırsanız Euroasia garantisi olsa dahi biz bu ürünleri tanımayız.<br> <br> Bunu adamlar telefonda bizzat kendileri söylüyor. Bunlar varsayım yada mantık yürütme değil. Sony Türkiyenin telefonda söylediği sözler.<br> <br> Tekrarlıyorum Alito <br> <br> BUNLARI SONY KENDİSİ SÖYLÜYOR . SONY KENDİSİ SÖYLÜYOR . SONY SÖYLEDİ . ( Böyle yazıyorumki o nöronlar çalışssın kafana girsin )<br> <br> Alito tekrar dinle <br> <br> İNTERNETTEDE SATANLAR VAR. HANİ VAR YA ALİTO İNTERNET ÜZERİNDEN SATIŞ HA İŞTE O . ORDADA ADAMLAR EUROASİA GARANTİLİ SATMIŞ (Sony garantili diye Alitoş) SONRA ALAN ADAMLAR SORGULAMA YAPIYOR VE SONY YUKARDAKİ İLK YAZDIĞIM SÖZLERİ TEKRARLIYOR. BURAYA KADAR ANLADIN MI ALİTOŞ HAH İYİ<br> <br> ŞİMDİ DİYORUM Kİ BAK DİYORUM ORJİNAL SONY GARANTİLİ İSTİYORSAN DİYORUM GİT DİYORUM ADAMLARIN SÖYLEDİĞİ YERLERDEN AL DİYORUM. <br> <br> Alitoş takıldığın yer olursa mesaj at ben sana Tane Tane anlatıcam abisi<br> <br> <br> Bu arada Sony center sahibi yada çalışanı değilim , spotçu yada tedarikçi de değilim . Kendim satın alırken edindiğim bilgileri paylaşıyorum. <br> <br> Sizin anlayacağınız dilden konuşuyorum fakat şikayet edip sildiriyorsunuz. İnsan olana ilk mesaj yeterliydi . Gelgelelim olmuyor işte. Tek isteğim yeni alacak kişilerin sizin mesajlara kanıpta garantisinden olmaması.


    Dün MediaMarkt 'dan aldım herşeyi de sordum "siz garantiye göndermiyorsunuz bir yolluyoruz ve ürün orijinal Sony garantisindedir" diyor. Kutunun üzerinde de kocaman yazıyor zaten Eurasia garantisindedir diye. Hadi güle güle sana ne halin varsa gör şimdi. Yazacağın hiçbirşey umrumda değil ama bir daha şahsıma hakaret edecek olursan şikayet edicem seni.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.