SerVeR Rate:: Exp :300x (550x iSro System) Sp :300x (550x iSro System) Drop :300x (550x iSro System Alchemy rate[+basma Ratesi]:2.5
Hergün.Deişik ve cok Zevkli Unige eventi.. VardıR...
Ve Unige Rank.Da. unige 1.cisine.ödülerimiz. Vardır...
Kurumsal bir server izlenimi bile verseniz tanıtımdan birsürü oyuncu cekerdiniz.
Itemlerın cogunu begendım vallahi ilk kez görüyorum.
Özellikle 2h <3 Bittim
Güzel bir tanıtım daha cok oyuncu ceker bunu bilir bunu söylerim Kurumsal olmakta fayda var bu devirde insanlar 2 tane genconun yaptıgı oyunuda oynamak istemiyor para yatırmakta... Güvenli bir oyun oldgunu hissettiren kazanır
Bakınız .. Teksro - Bsro - Joysro - Playsro
melikşah adlı genç 14dg olan tek private server değil bu itemler BlackPearl serverı tarafından tasarlattırıldı. Kendin yapmış gibi yayınlamışsın.
quote:
Orijinalden alıntı: tertmenter
melikşah adlı genç 14dg olan tek private server değil bu itemler BlackPearl serverı tarafından tasarlattırıldı. Kendin yapmış gibi yayınlamışsın.
Blackpearl bunları tasarlamanın yanından bile geçmedi.Bunlar asla görülmemiş legend itemler.8 dg legend bow mesela en alttaki resim.Bu serverdaki adamda sadece ortaya çıkarmış
quote:
Orijinalden alıntı: LegendM
quote:
Orijinalden alıntı: tertmenter
Blackpearl bunları tasarlamanın yanından bile geçmedi.Bunlar asla görülmemiş legend itemler.8 dg legend bow mesela en alttaki resim.Bu serverdaki adamda sadece ortaya çıkarmış
Maxigamede sizi görüyordum ve hala takıldığınızı varsayarak söylüyorum. Keşke o konu silinmeseydide, maxigame'de ümitin görevlendirdiği arkadaşın şu itemleri nasıl yaptığını sana görselleyebilseydim. Ama konuyu bulamadım. Ama adım gibi eminimki blackpearl için yapılan çalışmalardan biriydi bu silahlar. Ve bu silahların 14 DG ile hiçbir alakası yok..