Şimdi Ara

14 Aralık Pazar günü tahminlerim ve yorumlar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 14 Aralık Pazar günü tahminlerim ve yorumlar..

387: Gaziantepspor - Beşiktaş: kg yok > 1.65 / 2: 1.50
    Sahasında bile zor gol atan Gaziantepspor'un, Beşiktaş'a gol atabileceğini sanmıyorum.

322: Karabükspor - Bursaspor: 0-2çft.ş > 1.30 / sistem kupona: 2 > 2.20
    Çok formda olan Bursaspor deplasmanda kaybetmez, oranı fena sayılmaz ve Bursaspor'un galibiyeti sistem kuponda oynanabilir.

357: Genoa - Roma: 1-0çft.ş > 1.55 / 0 > 3.10 / skor: 1-1
    Genoa oldukça formda ve istikrarlı bir takım Roma moral bozukluğu ile Genoa'yı deplasmanda yenemez diye tahmin ediyorum.

381: Wolsburg - Pederborn: 1 > 1.25 / iy: 1 - ms: 1 > 1.60
    Rahat bir galibiyet olur..

392: Atl.Madrid - Villareal: kg var > 1.65 / h0 > 3.40
    Gollü bir maç olur.. Sistem kuponda h0 denenebilir.

Bol şanslar

--------------------------------------------------------------------------------------------

13 aralık cumartesi tahminlerim ve yorumlarım:

152: İstanbul Başakşehir - Balıkesirspor: kg yok > 1.50 / h1 > 1.65
    Bu sene büyük ihtimalle düşecek olan Balıkesirspor'un defansı çok açık veriyor. Başakşehir ise Bursa'dan bile gol yemeden sahasında 0-0 berabere kaldı, Balıkesirspor'u gol yemeden yenerler. Ayrıca h1 oranı da iyi sayılır.

274: Konyaspor - Galatasaray: 2-3 gol: > 1.75 / süpriz ve sistem kupon: 0 > 3.30
    Konyaspor özellikle sahasında çok zor gol yiyor. Bu maç Galatasaray için çok önemli olsa da beraberlik maçı olarak görüyorum. Karşılıklı birer gol atarlar sanıyorum.

186: Kayserispor - Adanaspor: 1 > 1.25 +banko / h1 > 1.90
    Osmanlıspor'u çok rahat yenen Kayserispor: Adanaspor'a fark atacağını sanıyorum.

279: Arsenal - Newcastle Utd: kg var > 1.55 / ya da ilk yarı: 0 > 2.40
    Chelsea'yi 2-1 yenen Newcastle, Arsenal'a da deplasmanda bir gol atar sanıyorum. Defansı iyice toparlanan Newcastle ilk yarı zor gol yer.

Ayrıca, Osmanlı spor'un oranı 1.40 bence değerli bir oran
    Buca - Gaziantep belediye maçı > kg var > 1.40
    M.city maçı gözden kaçmış2 veya ilk yarı 2 oynayabilirsiniz..
    Bir de, Fenerbahçe karşısında galibiyeti kaçıran Eskişehirspor 0-2 çft.ş > 1.60 denenebilir. Süpriz: 2

Uygun gördüğünüz maçları seçebilirsiniz.
    Herkese bol şanslar...

12 aralık cuma tahminlerim ve yorumlar

108: Fenerbahçe - Sivasspor: h1 > 1.80 ya da, banko1 > 1.20
    Sivasspor da çok eksik olduğundan, Fenerbahçe farklı kazanacağını sanıyorum.

132: Lyon - Cean: kg var: 1.65, ya da banko: 1 > 1.30
    Lyon özellikle son maçlarında çok defans hataları yapsa da, şampiyonluk şansı için kazanmak zorunda olan bir takım, risksiz sonuç: 1

120: Heracles - Dordrecht: 1 > 1.20
    Dokuz haftadır iki farklı mağlubiyetler alan Dordrecht'in bu maçta da pek şansı yok.

113: Niort - Sochaux: 0-2çft.ş > 1.52
    Formda ve istikrarlı bir takım olan olan Sochaux'nun kaybetmezi değerli bir oran: 1.52

Bu dört maçın sadece risksiz sonuçlarına oynarsanız 2.84 bir oran çıkıyor.

Herkese bol şanslar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 14 Aralık 2014; 12:35:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• teşekkürler , bende aynı maçları oynadım son maç hariç onun yerine real madride h2 oynadım ama oranlar çok düşükmüş normal iddada
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackWalkeR

teşekkürler , bende aynı maçları oynadım son maç hariç onun yerine real madride h2 oynadım ama oranlar çok düşükmüş normal iddada

Ben de bugün iki kupon oynadım; misli ve süpriz kupon.. Heyecan olsun yeter.

14 Aralık Pazar günü tahminlerim ve yorumlar.. 14 Aralık Pazar günü tahminlerim ve yorumlar..

• Fb handikap yapamaz. H0 olur diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papa Het

Fb handikap yapamaz. H0 olur diye düşünüyorum.

Zaten misli kuponda, sadece galibiyetine, diğer sistem kuponda düello da oynadım.
    Sivas'ın önemli eksiklikleri var. Artık 2 farklı yenebileceklerinin zamanı geldi sanıyorum. 2-0 skor olabilir.

• Her takımdan en az iki fark yiyen uyuz Dordrecht'in deplasmanda 1-1 berabere kalacağı tuttu..
  • FRUX paylaşımların için teşekkür ediyorum...Harika tespitler yapıyorsun 1-1 talihsizlikti aldırış etme.schaux tespitin süperdi.yarın içinde tespitleirni bekleriz
  • Çok iyi kupondu.Ben de oynadım ama heracles yatırdı.Yine de çok iyi tespitler bravo.

• Cumartesi günü tahminlerimi ilk mesaja ekledim.

• yine güzel tespitler yapmışsın...konya maçı hariç kuponuma ekliyorum bremen kg var berlin kg var ekliyorum
  • Konuya gözümden kaçan dört maçı ekledim..

• takip
  • face de yeni troller peydah olmuş dolandırma yöntemleri adam iddad çok iyi tahminciymiş

sisteme 50tl vercekmişsin önden adam kuponu 5tl lik yapıp duvara yapıştıravkmış senin sende 100 misli oynuycak vurucakmışsın

nekadar enayiler vardır adamın hesabına 50tl veren
  • Osmanlıspor'a bir daha oynamam, penaltı olmasa gol atacakları yok, kuponumun birini yatırdı..

• frux maçlar güzeldi tespitlerin güzeldi...yarına bir şeyler hazırlamak lazım..bu sefer bende yorumlarımı paylaşacağım... Not: bugün beni barce yatırdı her kuponuma koymuştum 4 maça tamamlamak için ..24 kuponun 23 ü barce yüzünden gitti eski barce kalmamış demekki
  • UA57 U kullanıcısına yanıt
    Eskişehir - Osmanlıspor > kara liste..
    Ayrıca, Galatasaray'ın deplasmanda 5 atıp hiç gol yememesine de şaşırdım, 2-3 gol aralığında biter sanıyordum.
    Genel olarak bir istikrarsızlık var. Galatasaray'a sahasında 3 gol atan Trabzonspor, Beşiktaş'a tarafsız sahada 3-0 yeniliyor ve tek gol bile atamıyor?!
    Değişik ülkelerin liglerinden maçlar bulmak lazım.. Henüz pazar günü maçlarına bakmadım..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pazar günü tahminlerimi ilk mesajıma ekledim..

• bursaya inanmıştık olmadı..son dakikalarda olacak iş değiş...şike olduğu kanısındayım son dakikalara gelince oyun şekilleri resmen değişti
  • Çok fazla abartılı tahminler.
  • sadecetaraftar kullanıcısına yanıt
    Abartısız tahminlerin varsa, paylaş da kazanalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 14 Aralık 2014; 19:52:43 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.