Şimdi Ara

14.000tl tek kapı Hb araç önerisi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende focus 2.0 yoksa 3k fiat stilo mu desem ne dersiniz? Performans sorun değil görüntü ve sağlamlık daha önemli benim için?

106 hakkında neler söyleyebilirsiniz bana 9-10 arası temiz birşeyler bulabilirim sanırım. Galerici arkadaşlar ayarlarlar iyi birşey heralde

Orijinalden alıntı: ucanhoroz

focus 2.0

+lpg ile harika olur

Orijinalden alıntı: Warrıor Sako

quote:

Orijinalden alıntı: ucanhoroz

focus 2.0

+lpg ile harika olur

Bu araca en fazla kaç para vermek gerekir? kasko değeri 14-15 gibi görünüyor buna bakılırsa 13 civarı bi rakam verilmelidir diye düşünüyorum ama fiyatlar 20 bine kadar çıkıyo napces

Orijinalden alıntı: aRm

Hadi şunu 15.000 TL yapın... http://www.sahibinden.com/acilll_!_fiyat_dustu_2002_model_metalik_gri_3_kapi_cok_temiz-73WQQaXQQ12593634WQQpXQQdisplayitem&keyword=307%203%20kap%C4%B1%20sunroof

Hocam zorlayamıyorsanız bu ilanla sağlam bi pazarlığa girin derim.

Stilo 3k'da hoş araç bence.
    Türkçe'de cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter.Bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; Bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: Oldumu denmez oldu mu? denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İnglizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. pasha tarzındaki yazımlar Türkçe'yi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.

• beyler, 307 çok problemli bir araçmış.... Kime sorduysam yanaşma diyorlar. Korkuyorum açıkcası Uzun süre binicem aldığım arabaya... BAna sorun çıkarmaması lazım
    Bu yüzden bayağı araştırıyorum... Spor olarak nitelendirebileceğimiz her arabaya bakıyorum

Çok yakmaması önemli benim için. Vergilerinin ve parçalarının aşırı yüksek fiyatlarda olmaması ve spor olması tabiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baba Naber -- 26 Temmuz 2009; 23:14:36 >
    Türkçe'de cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter.Bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; Bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: Oldumu denmez oldu mu? denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İnglizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. pasha tarzındaki yazımlar Türkçe'yi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.

• Teşekkürler polo düşünmüyorum. Eski kasaları çok gözüme batıyor. Biraz itici geliyor bana (Eski kasaları)

Arkadaşlar 80binde orjinal 106 quik buldum? 9.000 istiyor arkadaş...
    Ne dersiniz? Araç'ı motorcu ustama göstermeyi düşünüyorum?

Orijinalden alıntı: hakaniko

2003 corsa 1.7 DTI dicem. 100HP

hususileri çok fazla.

http://www.sahibinden.com/hususi_dizel_tv-dvd_-07WQQaXQQ15446118WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/sahibinden_cok_temiz_yalnizca_60_binde-71WQQaXQQ15110249WQQpXQQdisplayitem

kalan paranın bir kısmına da dış görünüm için birkaç ekleme.

http://www.sahibinden.com/sahibinden_cok_temiz_yalnizca_60_binde-71WQQaXQQ15110249WQQpXQQdisplayitem

Arkadaslar bu aracı ben satın aldım 2 hafta olacak :) İnanılmaz az yakıyor ve gercekten sorunsuz bir arac.Bunun gibi dusuk km li bir 1.7 dti bulursanız dusunmeden alın...

Saygılar
    Tolga

• Neresi problemli bu 307lerin anlayamıyorum... Ben mart 2006da 2003 model Peugeot 307 aldım 51.000kmde, araç şu an 119.700 küsür kmde ve bana bu süreçte 1 kez servis hatasından dolayı motor yıkanırken sökmemelerinden ötürü hararet mişürü, 1 kez silecek motoru ve 1 kez de kalorifer motorunun fanına yaprak sıkışmasından dolayı sigorta problemi çıkardı. Hepsi bu...
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.