Merhabalar ;
2. el olarak almış olduğum 13900k işlemciyi servise gönderdim. Servise giden ürün vatan faturalı idi ancak vatanın sunmuş olduğu 2 yıllık garanti süresi bittiğinden vatan ürünü göndermedi intelle yazışarak ben göndermek durumunda kaldım. Ürünü göndermemin ardından 1 hafta içerisinde yenisiyle değişimini sağlayıp bana ulaştırdılar.
Gelen ürünün mühür etiketi fotoğraflarda görüldüğü gibi elime ulaştı konu hakkında intelle yazıştığımda endişe etmemem gerektiğini ürünün sıfır bir ürün olduğunu belirttiler. İntelle yazıştığım orjinal metni de ekliyorum. Ben 13900k yı servise göndermeden önce 14700k aldığımdan sistemimde şuan 14700k yı kullanıyorum. İntel tarafından yollanan değişim ürünü elime 22.09.2025 tarihinde ulaşmıştır.
Satışta olan 13900k işlemci sıfır intelden değişim ürünü olarak gelen bir işlemcidir. Seri numaraları açık olarak paylaşıyorum 2028 e kadar garantili üründür intelin sitesinden sorgulayabilirsiniz.
Sisteme hiç takılmamıştır. Eskişehir de ikamet ediyorum. Eskişehirde elden teslim edebilirim ek olarak, İstanbul için işlemciyi İstanbul'da yaşayan arkadaşıma göndererek elden teslim almanızı sağlayabilirim. Diğer alışveriş seçenekleri konuşulur ancak sarı site vb platform üzerinden satışım yoktur. Kargoyu alıcı öder. İşlemci için istediğim fiyat 13000 TLdir.
İntelin mühür için cevabı ;
From
Comment
Date
YogaCase: 06694181
I hope this mail finds you well,
Thank you for your response. Yes, the processor you received is the original, brand-new unit. There’s no need to worry it is not a temporary replacement. You can go ahead and use it If you have any further questions or need assistance, feel free to reach out.
Thank you for your understanding.
[...]

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.