Şimdi Ara

135K HEMŞİRELİK Mİ MÜHENDİSLİK Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kuzenim üni'den mezun olunca boş kalmak istemiyor.Şuanda çok kararsız.Sizce hemşirelik mi yoksa makine mühendisliği mi seçmeli sizce?

• mühendislik tabii ki. hemşirelikle nereye kadar gidebilir ki en fazla?
  • Tamamen kişiye bağlı insanlarla iletişimi iyi mi ? sabırlı biri mi ? İnsanlara yardım etmeyi seviyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prestij ve yükselmek istiyorsan mühendislik , prestijim olmasada olur götumu devlete dayayayim da hep yerimde sayiklasamda olur diyosan hemsirelik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asiruh01 -- 7 Ağustos 2018; 1:1:17 >
  • Hemşirelik seçme eğer birgün yurtdışında cıkma durumunda kalırsan kabak gibi ortada kalirsin .

• Kişiden kişiye değişen bir soru bu ama ben hemşirelik seçerdim. Sebebi ise mühendislerin tam olarak nerede çalışacağı ve hangi şartlarda çalışacağı belli değil. Şuan için bakacak olursak hemşireliğin KPSS atamaları diğer branşlara göre iyi ve yapılacak iş ve iş şartlar az çok belli. Tehlike almak istemezdim o yüzden hemşirelik yazardım. Ama dediğim gibi herkesin tercihleri ve idealleri farklı olabilir.

Not: Bu yorumumu 135k da olan bir mühendislik için yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bürküt -- 7 Ağustos 2018; 1:35:41 >
  • Mühendislik yazardım çünkü hemşirelik bana göre değil ama belki de kuzenine göredir. Bu soruya biz neden cevap veriyoruz ki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Veterinerlik mi hemşirelik mi ?
    7 yıl önce açıldı
    Mühendislik mi iktisat mı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sorarken cevabını yazmışsın zaten 135 k daki bir mühendis mezun olunca hemen iş bulabilir mi?Ama hemşire bulabilir devlette ihtiyaç çok ,sağlık sektörü biraz garanti sektör

Not:tıpçıspor

• Çoğu kişi hemşirelik demiş ama bir fikir sahibi olmadan demiş. Kolay atanıyor diye meslek mi seçilir arkadaşım. Hayatını mahveder. Yüksek ilgisi, alakası yoksa kesinlikle uzak dursun aynı hatayı 5 sene önce yapmış biri olarak diyorum.

• doktorluk

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.