Bildirim
13000-14000'e Clio II Almak İstiyorummm!!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
clio 1.4 rxt almalısın lpgli olmasına dikkat et benzinli araca bu zamanda binemezsin. -
TEŞEKKÜRLER AMA SANIRIM RTX LER OTOMATİK VİTES. BUNLAR ÇOK YAKMA PROBLEMİ OLUR MU ACABA. OTOTMATİK VİTESE PEK SICAK BAKMIYORUM. BİLDİĞİMDEN DEĞİL AMA PEK İYİ YORUMLAR DUYMUYORUM OTOMATİK VİTESLERLE İLGİLİ -
Rxt otomatik vites ve manuel seçeneği vardır bu araçtaki motor megane2 de kullanılmıştır araç 1.4 16v olup 97 beygir gücündedir clio alacaksan bu modeli al bana güven.. -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berry1925 -- 3 Ekim 2012; 16:15:27 > -
quote:
Orijinalden alıntı: karalama357
selam arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
önce getz alayım diyodum fakat bütçeden dolayı clio ya dönmek zorunda kaldım
sizce 13000-14000 clio II için iyi mi yoksa fazla mı?
bi de hangi clio yu alamlıyım acaba
HB olmasını istiyorum sedan istemiyorum
şimdiden teşekkürler.
kazasız ve temiz ise ederi 13-14 dür,intteki şişme fiyatlara bakma derim,0 yeni kasa clio 4 30 bin ise 2003-2004 temiz servis bakımlı clio 2 ederi max.13-14 dür
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X