Şimdi Ara

1300 tl ye oyun oynatabilecek notebook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşım 1300 tl ye oyun oynanabilir bir leptop arıyormuşta önerebileceğiniz birşeyler var mı ? Piyasada 750M veya 840M li modeller mevcut mu bu fiyata ?

• Bende bunu bulmuştum ama birde alternatif olarak bir alt seviye ekran kartı 740M E düşsek ve ram i 8 gb ye yükseltsek öyle bir model var mıdır bildiğiniz ?
    Bu fiyata 8 gb ram 740mli bi model oldugunu sanmiyorum. Asusla gorusup ilerde 4 gb ram daha takabilirsiniz. 32bit kuracaginiz icin 4 gb ram pek sıkıntı cikarmayacaktir. Bence bu fiyata bu modelden daha iyi bir laptop bulamazsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asriell -- 26 Temmuz 2014; 18:17:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: MaxAurilius

Bu fiyata 8 gb ram 740mli bi model oldugunu sanmiyorum. Asusla gorusup ilerde 4 gb ram daha takabilirsiniz. 32bit kuracaginiz icin 4 gb ram pek sıkıntı cikarmayacaktir. Bence bu fiyata bu modelden daha iyi bir laptop bulamazsiniz.

hocam belli bir araştırma yaparak mı bu sonuca vardınız ? Şimdi verdiğiniz linkteki pc ye baktım cok hoş duruyor. Yalnız pil 4 hücreli olması cok sıkıntı olurmu ? kaç saat gider sadece internet kullanımı iiçin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asriell -- 26 Temmuz 2014; 20:42:20 >

Orijinalden alıntı: MaxAurilius

http://www.sadecenotebook.com/asus-x550ln-xo069d-notebook-pmu324155

güzel makine bence bütçene göre kaçırma derim

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.