Şimdi Ara

1300 TL'ye kadar çamaşır makinesi tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 1300 TL çıkacağım en son fiyattır. Eğer yarına kadar karar veremezsem Arçelik 9103 modelini alacağım.

SEN çıkıp gelsen.
  • ben de araştıryorum, forumda üstadlar genelde şu iki modeli tavsiye etmiş.

http://www.izmirsanalesya.com/ewf-1286lew-electrolux.html

http://www.izmirsanalesya.com/lavamat-l75270-fl-aeg.html
  • Hoover 9646 pg 9 kg yikama 6 kg kurutmali olan modeli secebilirsiniz. Kendim servisiyim oldukca sessiz ve ozellikli bir makinadir. Ayrica kg mode ozelligi mevcut.internet uzerinden dediginiz fiyatlara bulmaniz mumkun ama magazalarda fiyatlar baya degisiyor mesela evkur bu makinayi 2500 tl ye sattigini gordum. Bazi musteriler bunu internet uzerinden 1200 e kadar alabiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmaci -- 19 Şubat 2014; 0:31:02 >

Orijinalden alıntı: emre_nev

Hoover 9646 pg 9 kg yikama 6 kg kurutmali olan modeli secebilirsiniz. Kendim servisiyim oldukca sessiz ve ozellikli bir makinadir. Ayrica kg mode ozelligi mevcut.internet uzerinden dediginiz fiyatlara bulmaniz mumkun ama magazalarda fiyatlar baya degisiyor mesela evkur bu makinayi 2500 tl ye sattigini gordum. Bazi musteriler bunu internet uzerinden 1200 e kadar alabiliyor.

merhaba

bende bu makineye bakıyordum. kurutmayı performansı nasıldır. çok su harcıyor mu kurutma için.
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.