Şimdi Ara

1300 Tl civarı fp telefon önerileri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelik olarak samsung ve sony olmak üzere güzel ve önümdeki 2 veya 3 seneyi çıkarabileceğim bir telefon almak istiyorum
    Bütçem maximum 1300 Tl ve bugüne kadar ki araştırmalarda 1250 tl değerinde sony xperia SP cihazının en iyi fp ürünlerden biri olduğunu gördüm
    Telefonda ;
    -İyi kamera çekimleri
    -İyi oyun performansı(Çok oyun düşkünüymdür )
    -İnternet vb dolaşımlarda hızlı geçişler ve rahatça kullanım
    -Tabi ki telefonun şık ve güzel durmasını çok isterim
    Bu tarzda bir telefon öneriniz varsa lütfen yorum ve yardımlarını bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massace7 -- 9 Temmuz 2013; 22:12:17 >

• Sp ya da nexus 4 ikiside pişman etmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xperia SP pil+performans+saglamlık+kamera
  • Zaten sen Sp yı tarıf etmıssın bır nevı:) usttekı mıpa90 arkadasın msjna aynen katılmakla beraber + karızma secenegınıde eklıyorum.
    Adreno 320 Gpu ıle Sp ıle oyunlarda sıkıntı yasamazsın.Hem S4 mını hemde gelecek htc one mınıden ustun bır Gpu ya sahıp xperıa Sp.

• SP yi çok araştırdım aklıma takılan tek sorun 1gb ram ve kullanıcıya kalacak tahmini 5gb lık dahili hafıza az geldi açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: massace7

SP yi çok araştırdım aklıma takılan tek sorun 1gb ram ve kullanıcıya kalacak tahmini 5gb lık dahili hafıza az geldi açıkçası

Nexus 4 veya note 2 düşünebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • araştırısan kampanyadan paralel ithalat s4 ü 1400 e bulursun.gitti gidiyordan 1550 tl s4 ü ,100 tl word puan + 70 tl hediye çekiyle 1380 ne aldık.sp falan alma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Optimus G

Özellikler imzamda. Telen hakkındaki diğer görüşleri de imzama tıklayarak gideceğin sayfada bulabilirsin. Şiddetle tavsiye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AggressiveGamer

quote:

SP yi çok araştırdım aklıma takılan tek sorun 1gb ram ve kullanıcıya kalacak tahmini 5gb lık dahili hafıza az geldi açıkçası

Nexus 4 veya note 2 düşünebilirsiniz.

Nexus 4 ün sp ye göre daha iyi fp ürün olduğunu söyleyebilirmisiniz peki ? Belli başlı artı ve eksileri neler ?

Yeşil dev arkadaşım LG optimus G cihazının fiyatından dolayı özelliklerine bakmadım güzele benziyor içim gitmesin
  • için gitmesin kardeş, al direk =).. kliksa optimus g'yi 1299 a satıyor n11de..

http://www.n11.com/lg-e975-optimus-g-akilli-telefon-P13240843

kliksa kendi sitesinde de iftar-sahur indirimleri başlattı.. bugün için olan indirim gece 12ye kadar nexus 4 999 lira, ayrıca 99 lira worldpuan veriyo

http://www.kliksa.com/urun/lg-e960-nexus-4-akilli-telefon/901758927

• Nexus 4 ısınır hemde fena ısınır,ısı 39 dereceye cıkınca otomatık olarak ıslemcı hızını dusrur,kı o cok ovulen hızıda kalmaz bunu bılen hala nexus 4 oneren arkadasları anlayamadım gıttı,kamerası ıyı degıl bır radyosu bıle yoktur,sd kart takılmaz,kasa dusurdugun an buyuk ıhtımal arka kapak ya kırılır ya catlar,tek avantajı guncellemelerı cabuk alır.Sp her halukarda daha mantıklıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Nexus 4 ısınır hemde fena ısınır,ısı 39 dereceye cıkınca otomatık olarak ıslemcı hızını dusrur,kı o cok ovulen hızıda kalmaz bunu bılen hala nexus 4 oneren arkadasları anlayamadım gıttı,kamerası ıyı degıl bır radyosu bıle yoktur,sd kart takılmaz,kasa dusurdugun an buyuk ıhtımal arka kapak ya kırılır ya catlar,tek avantajı guncellemelerı cabuk alır.Sp her halukarda daha mantıklıdır.

Şu lafından sonra nexus 4 fikri tamamen aklımdan çıktı
    Onun yerine şu an ki çelişkim optimus G ve xperia SP oldu açıkçası
  • quote:

quote:

Nexus 4 ısınır hemde fena ısınır,ısı 39 dereceye cıkınca otomatık olarak ıslemcı hızını dusrur,kı o cok ovulen hızıda kalmaz bunu bılen hala nexus 4 oneren arkadasları anlayamadım gıttı,kamerası ıyı degıl bır radyosu bıle yoktur,sd kart takılmaz,kasa dusurdugun an buyuk ıhtımal arka kapak ya kırılır ya catlar,tek avantajı guncellemelerı cabuk alır.Sp her halukarda daha mantıklıdır.

nexus 4 u zaten gecte G ıcınde ıyıce arastır derım ben....senın ıcın bazı sıkayetlerı bır araya topladım..

1300 Tl civarı fp telefon önerileri 1300 Tl civarı fp telefon önerileri 1300 Tl civarı fp telefon önerileri

• quote:

quote:

quote:

nexus 4 u zaten gecte G ıcınde ıyıce arastır derım ben....senın ıcın bazı sıkayetlerı bır araya topladım..

1300 Tl civarı fp telefon önerileri 1300 Tl civarı fp telefon önerileri 1300 Tl civarı fp telefon önerileri

Nexus 4ü tamemn sildim artık
    Optimus G ve Sp arasında detaylı bi araştırma yapmam gerekiyoru sanırım.

Araştırmaların içinde teşekkür ederim..

• Muhım degıl bende yaklasık 1 aydır ınce eleyıp sık dokudugumdan bılgıler guncel,bende telefon alma arefesındeyım zaten..

haa bu arada tv de'de lg falan alayım deme aman dıyeyım ben sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stevejones -- 11 Temmuz 2013; 8:46:00 >
  • Peki Optimus G ve Xperia SP arasında hangisini tercih edersin ?

Edit : Tv forumumda var orada Lg sony ve samsung demiştim ama LG den vazgeçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massace7 -- 11 Temmuz 2013; 8:55:55 >
  • 2. el piyasasını önemsemezsen optimus g çok iyi bir seçim olur. Onun dışında geriye sp kalıyo bir tek onunda tasarımı berbat bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

2. el piyasasını önemsemezsen optimus g çok iyi bir seçim olur. Onun dışında geriye sp kalıyo bir tek onunda tasarımı berbat bence.

Ben o cihazın tasarımına bayıldım açıkçası dostum harika bi tasarım gibi geliyor bana fakat zevkler renkler meselesi sonuçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avorlair

http://forum.donanimhaber.com/m_77687864/f_//tm.htm#77687864
    yardımcı olur :)

Çok sağol hemen göz atıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.