Şimdi Ara

1300-1400TL Sistem Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hapocod
    Artık şu sistemi alında forum büyük bir yükten kurtulsun.

Aynen hocam. Bir konuda 16494 farklı tavsiye veriyoruz ama sistem ortada yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feelsgoodman -- 1 Temmuz 2011; 1:11:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lee25
    @benimhesabim Yazmış olduğun sistemi hangi siteden topladın ? İşlemci O kadar ucuz olamaz ya.. Bende Aynı işlemciyle sistem alıcam da 230 TL Fiyatı

O fiyata kdv dahil değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lee25

@benimhesabim Yazmış olduğun sistemi hangi siteden topladın ? İşlemci O kadar ucuz olamaz ya.. Bende Aynı işlemciyle sistem alıcam da 230 TL Fiyatı

aynen kdv dahil değil ben parça için koydum onu sadece banlamana gerek yoktu

quote:

Artık şu sistemi alında forum büyük bir yükten kurtulsun.

haha çok haklısınız artık almam gerek alıyımda almayanlara yardım edeyim

Şey forgottenhopes bana oc yapmayı öğretir misiniz lütfen o linki vermeyin okudum onu baştan sona teorik olarak biliyorum.

• benim sorumu da cevaplayın alayım şu sistemi bende, bir haftaya elime geçermi yoksa yarın gidip elektronik marketlerden alacağım oralardan almak istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefa249

http://www.hepsiburada.com/Liste/casper-cdhbi2600b-2-nesil-core-i7-2600-340ghz-8gb-1tb-2gb-vga-windows-7-masaustu-bilgisayar/ProductDetails.aspx?productId=bd56806&categoryId=34&SKU=BD56806-MVAR bu da baya cafcaflı gozukuo ekranı falanda dahil yoksa boşuna paramı

Casper bilgisayar = Hazır sistem = Çöp

• uyy sert oldu.hazir sisteme cop yazmissin sasirdim ama toplamak daha iyidir diosun sanirim ozellikleri iyi gibi gelmisti bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefa249

uyy sert oldu.hazir sisteme cop yazmissin sasirdim ama toplamak daha iyidir diosun sanirim ozellikleri iyi gibi gelmisti bana

Ayrıca konu açarsan yardımcı olabiliriz,yöneticinin de dediği gibi artık alın şu sistemi
  • gayet güzel öneriler var alda kurtul
  • Ben alıyorum abiler herşey için teşekkürler bütün parçalar netleşti sadece fiyat araştırması yapıyorum çok geçmeden alacağım. Herkese; bana yardımcı olan bütün üyelerre sonsuz teşekkür ediyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: benimhesabim

Ben alıyorum abiler herşey için teşekkürler bütün parçalar netleşti sadece fiyat araştırması yapıyorum çok geçmeden alacağım. Herkese; bana yardımcı olan bütün üyelerre sonsuz teşekkür ediyorum..

Ayıpsın Ama al artık şunu ben bile bugun gittim aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: benimhesabim

Ben alıyorum abiler herşey için teşekkürler bütün parçalar netleşti sadece fiyat araştırması yapıyorum çok geçmeden alacağım. Herkese; bana yardımcı olan bütün üyelerre sonsuz teşekkür ediyorum..

aldığın yeri ve fiyatı da yaz da biz de yararlanalım bari ben de almak üzereyim sistem ama şu buldozerleri beklemek gerekiyor mu bilemedim...
  • Yazıcam en kısa zamanda bulldozer destekli anakart alıyorum zaten ne olur ne olmaz :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.