Şimdi Ara

1300-1400 arası haftaya pazara alınacak bir oyun sistem tavsiyesi... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • HD4870 , HD4850'nin abisi diyebiliriz.Hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanman dileğiyle.
  • teşekkürler kardeşim bunu kuzene yaptım ilerde ram takviyesi yapar devam ettirir... bende 2000 liraya 2 aya kadar falan bir sistem yapmayı planlıyorum...umarım ozaman güzel bir sistemde bana yaparız.
    quote:

Orjinalden alıntı: Yaso De Souza

HD4870 , HD4850'nin abisi diyebiliriz.Hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanman dileğiyle.
  • Hayırlı olsun kardeşim
  • teşekkür ederim...kardeşim birşeydaha sorabilirmiyim ?
    bu anakartın 16gb ram'e kadar desteklediğini soylediler 2 gb ram daha alırsak aynı renkteki slota takarsak ne oluyor diğer renkteki slota takarsak ne gibi verim farklılıkları oluyor?
    quote:

Orjinalden alıntı: LEON-X

Hayırlı olsun kardeşim
  • Herhangi birşey olmaz...

2*2 şuan sarı ya da kırmızı ya da sarı da takılı sanırım, yanına 2gb tek modül alıp 6gb yapabilirsin 64bit işletim sistemi ile tabi, takarsın sorun olmaz bellek frekansları aynı olduktan sonra.
  • hd4870 yerine gtx260 synergy alınabilir eğer sistemi almadıysanız
  • quote:

Orjinalden alıntı: K.Kahriman

hd4870 yerine gtx260 synergy alınabilir eğer sistemi almadıysanız

Benim bildiğime göre 4870 synergy260dan ii bir kart ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasoDéSouza -- 24 Mayıs 2009; 23:32:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yaso De Souza

quote:

hd4870 yerine gtx260 synergy alınabilir eğer sistemi almadıysanız

Benim bildiğime göre 4870 synergy260dan ii bir kart ?

aynı seviyedeler ama gtx260 alınması iyi olur çünkü 896mb belleği yüksek çözünürlüklerde avantaj sağlıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 25 Mayıs 2009; 0:03:48 >
  • @K.Kahriman
    tavsiyen için teşekkürler kardeşim ama alındı parçalar bugun yarında toplanmış vaziyette vatandan alacagız...
    orda toplanmasını tercih ettik herhangibir parca sorununda 10-15 gün beklemektense sorun varsa direk değiştirip versinler diye...
  • quote:

Orjinalden alıntı: karşıyakalııı

@K.Kahriman
    tavsiyen için teşekkürler kardeşim ama alındı parçalar bugun yarında toplanmış vaziyette vatandan alacagız...
    orda toplanmasını tercih ettik herhangibir parca sorununda 10-15 gün beklemektense sorun varsa direk değiştirip versinler diye...

tamam güle güle kullanın
  • teşekkürler tekrardan emegi gecen yorum yapan herkeze teşekkür ederim
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: karşıyakalııı

@K.Kahriman

tamam güle güle kullanın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.