Ön kısımda hava giriş ızgarasının üst kısmında bir kapak var. Onu kaldırdığında Audio girişi, fireware ve 2 adet usb portu var. Ayrıca yan kapağa ve kasanın önüne 8cm'lik fan takılabiliyor.
arkadaşım kusura bakma ama naapcan 130$ lık kasayı? 70-90 dolar arasında binlerce kasa var ve hepsi de kaliteli. al onlardan bitane artan paranı başka yere kullanırsın.
şahsen ben bu zihniyete karşıyım eğer benim işimi 80 dolarlık kasa görüyorsa ben 81 dolar vermem kasaya.
sistemin ne olursa olsun 400 wattlık güzel bir kasa alırsın 90 dolara yeter bence. hiç bi ev sistemi 400 wattlık psu yu sonuna kadar kullanmaz ben bile düne kadar sahte 300 wattlık (reel 230 watt) powerla oc için abandım sisteme kasa da dandikdi P4 2.4 ü 3.1 de çalıştırdım aylarca da o şekilde kullandım bişey olmadı bu forumdakiler biraz da abartıyorlar işi sen al bi tane 350-400 wattlık psulu bi kasa, sadece kaliteli olması yeter. uğraşma o kadar bence.
gerek yok 130 dolarlık kasaya hiçbir ev pc si bu kadar kasaya gereksinim duymaz. paraları sokağa atmayalım. bu benim görüşüm
Doğrudur hocam saygı duyarım... dediğin fiyata güzel kasalar var ama 350-400 watt benim sistemi kaldırmaz. Çift çekirdek var, SATA2 var, pipeline yüksek ekran kartı vs... Herneyse... bir de ben görselliğe de önem veriyorum, biraz da ondan dolayı fiyat artıyo tabi ki
Şu linke bir baksana hocam. Antec'in kendi sitesinde audio girişi yok gözüküyor. Tabi sen canlı olarak görüyorsun kendi kasanı, var diyorsan vardır, o zaman gayet güzel bir kasa....
arkada 12 cm lik yer var ama 8 cm lik kullanışmış eer aspire 550 wpsu alırsan içinde 12 cm mavi led li sessiz mükkemmel bir fan verior hemde pci fan controller kasada hazır fan controller olduu içim kullanmıorm ama +bi özellik bn kasa-psu 2li sini kullanıorm çok memnunum
Bana Aspire demeyinnnnn X-Cruiser modelini alacaktım hiçbiyerde yokkkk.... X-Plorerın da önde audio girişleri yok... yoksa ikisi de çok güzel kasalar.....
quote:
Orjinalden alıntı: newferhat
Şu linke bir baksana hocam. Antec'in kendi sitesinde audio girişi yok gözüküyor. Tabi sen canlı olarak görüyorsun kendi kasanı, var diyorsan vardır, o zaman gayet güzel bir kasa....
hahahahha feel mi bunun yoksa bu mu feelin yandan yemişi
ikiside aynı nerdeyse.
kardes bence kasa işi tamamen zevk meselesi. O yuzden sana kaliteli minimum 400 watt psu al diye yorum yapabilirim. ve artan paraya kendine gore bi kasa al yani.Ama o fiyata hem kaliteli hemde guzel kasa arama.O fiyat aralıgında sadece kaliteli kasa alınabilir.Aynı zamanda guzel zor.