Şimdi Ara

>> 13 YAŞINDA ! (551. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38.991
Cevap
71
Favori
3.000.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 549550551552553
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: magentis02
    bazi insanlar gercekten hasta... hasta oldugu kadarda kiskanc....
    ben gecen benim arabayi hafif ( sadece tekerlek kismini >195/70 r14 ) kaldirimi park ettim....
    yahun gecenin 12 sinde polis gelmis ceza yazmis: oto kaldirima park edilmis diye...tamam,kaldirima
    park etmek yasak.ama ben sadece tekerlegin maksimum 20 santimlik bölgesiyle araci park ettim, komsunun biri
    sikayet etmis ....o...co....
    ama gel görki, park ettigim yere arabalar yari genisliligiyle par ediyor, kimse sesini cikarmiyor...
    yabanci düsmanligi cok bu alamanyada
    neyse usta,tekrar gecmis olsun...ben müsade isteyim ...malüm,sabahin 3 ü ayktayim
    ( süslü 78 nerde bu aralar )

Usta, Avrupa gerçekten ayrı birşey.. Burada istersen kaldırımları sök yine birşey olmaz.
    Almanlar'ı zaten normalde bende sevmem. Yazları genelde burada takılırlar. Hele hele o Merkel'i gördüğümde boğasım gelir. O kadının Türkler'e karşı tavırlarını görünce zaten Almanlar'ın da ırkçı olduklarını anlayabiliyoruz.

Oğuz herhalde yoldadır. Alaman yollarında direksiyon sallıyor.

Müsade senin. İyi geceler dileriz..

• quote:

Orijinalden alıntı: emir18rebrov

ya bu çözünürlüğü kaç seçioduk bi türlü bulamadım

Fotoğraf öteki sayfada kaldı, sorun değil Emir.
    Fotoğraf yüklerken 640x480'i seçersin.

Keşke benim de sizin ev gibi bir evim olsaydı. Bahçeye yine bir Pekines atardım. Malüm, bahçede köpek beslemek daha zevkli olur.
  • allah gönlüne gre versin abi.bahçeli ev rahat oluyor.kimse karışamaz.istediğin gibi köpeğini besle gezdir oynat...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir18rebrov

allah gönlüne gre versin abi.bahçeli ev rahat oluyor.kimse karışamaz.istediğin gibi köpeğini besle gezdir oynat...

Amin.

Zaten bahçeli evi kimse karışmasın diye istiyorum. Biraz müziğin sesini fazla açıyorsun, yan komşu hemen duvara duruyor.
    Yazın çıkarsın bahçeye, mangalını yaparsın. Akşam saati alırsın bir demlik çayını termosa, getirirsin bardakları da.. Eşinle, çocuğunla, köpeğinle güzel bir yaz akşamı geçirirsin.
    Geceleri sıcak olduğunda çıkarsın bahçeye. Çimlerin üzerine atarsın bir döşek. Serin serin uyursun..

Ehh.. Gecenin bu saatinde bu romantik ortama sokmayın beni.

Neyse, bende ufaktan kaçayım.. İyi geceler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BmCpRo827 -- 8 Ekim 2009; 9:18:24 >
  • evet eray abi haklısın bunlar gzl şeyler.inş gönlüne göre nasip eder allah

iyi geceler abi .iyi uykular
  • Dh Has Kamyonular Grubuna selam............

....paydosdan sonra yol alamaya devam

( bahceli bir ev benimde bir hayalim.....Beyaz güvercin ( axor ) saray yavrusunun önüne yakismis emir kardes
    benimde böyle bir evim olsa, yanina bir tamirhane kurarim.....cargolarin periyodik bakimlarini
    düsük bir ücrete seve seve üstlenirim ) polodan memnun musunus emir? gecenlerde bizde bir tane aldik,son cikan 2009 serisi.Malum, simdi yenisi cikti ....

herkese slm

>>  13 YAŞINDA !
  • teşekürler metin abi ne saray yavrusu o kadar de değil
    inş sen de hayaline sevdiklerinle erişirsin

babam da tamirhane gibi birşeyler yapmak istiyor .en azından garajı yükseltip ortaya çukur yaparak arabanın altına rahatça girmek istiyor ama bakalım..

bizim polo eski abi.değiştirmek istiyoruz çoktandır.dizel bi araba almayı düşünüyoruz.yeni pololar çok güzel güle güle kullanın ama burda çok pahalı.poloya verilcek paranın üzerine biraz daha koyularak golf alınır.dizel düz vites polo 35.900 tl- tiptronik dsg 39.300 tl. birde metalik fiyat arkı 750 tl.
    tamam araba çok gzl ama küçücük poloya da o kadar para verilmez...
  • Eray Kaptan geçmiş olsun (ceza meselesi için),
    Magentis'in de gelmesi foruma renk kattı..Magentis, Kia Magentis mi acaba :)

quote:

Hi-ex'in fabrikasında benim dayımın oğlu çalışıyordu ki hala çalışıyor, büro bölümünde çalışıyor ama görevini tam bilmiyorum, batmasa iyi işler yapardı diyor ama kendine ortak bulamamış o nedenle böyle gümbürtüye giden bir marka olduğunu söylüyordu...

Bazı yerlerde fabrikanın çalıştığı yazılıyor, ve yukarıdaki akıntıda da aynısı yazıyor.fabrika batmadıysa ni ye imalat yapmıyor.Battıysa çalışnlar ne yapıyor orada, bilgisi olan var mı?

Yerli araç kullan Türkiye kazansın, bizim insanımız kazansın..
    http://otolist.blogspot.com/
    www.OTOMETRE.com
    http://panorama24.blogspot.com/
  • Cümleten selaymünaleyküm

Eray abi senin komsuda bizim komsu gibi lavukmus bizde mercoyu eve getirdikmi herif kafayi ciziyo neymis eve günes girmiyomus dedik baba cekeriz ama bizim orda tutupda polisi aramazlar bizde pek getirmiyoz getirsekde ana cadde üzerinde petrol var ora genis önüne koyuyoz yani abi sana gecmis olsun sana bir baska fikir daha vereyim abi minibüsün yanindan gecerken tornavidayla ciz gec kimse farkina varmaz

Metin abi ben buralardayim 2 gündür gec geliyom erken gidiyom forma girip bakip cikoyorum birde beni ilgilendirmeyen konulara gereksiz yazi yazmak istemiyom abi sizin otobüs isi burda cekilmez (Almanya da ) hele hafta sonlari o disco dan cikan lavuklar bir arkadasim var maaslari iyi ( stadwerkede) calisiyolar maas iyi de cumartesin yok pazarin yok tatil günlerin yok Türkce müzik dinlemek istesen dinleyemesin (Hüseyin Altin) Yani allah yardimcin olsun abi

Bu arada Muhammed fotolar 10 numara ellerine saglik
  • quote:

Orijinalden alıntı: asan70

Eray Kaptan geçmiş olsun (ceza meselesi için),
    Magentis'in de gelmesi foruma renk kattı..Magentis, Kia Magentis mi acaba :)

quote:

Hi-ex'in fabrikasında benim dayımın oğlu çalışıyordu ki hala çalışıyor, büro bölümünde çalışıyor ama görevini tam bilmiyorum, batmasa iyi işler yapardı diyor ama kendine ortak bulamamış o nedenle böyle gümbürtüye giden bir marka olduğunu söylüyordu...

Bazı yerlerde fabrikanın çalıştığı yazılıyor, ve yukarıdaki akıntıda da aynısı yazıyor.fabrika batmadıysa ni ye imalat yapmıyor.Battıysa çalışnlar ne yapıyor orada, bilgisi olan var mı?

Üretim yapılmasada marka piyasadan kalktıktan sonra en az 10 yıl(bildiğim kadarıyla) aracın yedek parçalarını üretmek zorundalar, sürücüler zor durumda kalmaması için, bu nedenlede hala çalışanlar devam ediyor ama tabi yedek parça üretimi durduğunda komple kilit vurulacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: asan70

Eray Kaptan geçmiş olsun (ceza meselesi için),

Teşekkür ederim Yılmaz üstad..
  • quote:

Orijinalden alıntı: süslü78
    Cümleten selaymünaleyküm
    Eray abi senin komsuda bizim komsu gibi lavukmus bizde mercoyu eve getirdikmi herif kafayi ciziyo neymis eve günes girmiyomus dedik baba cekeriz ama bizim orda tutupda polisi aramazlar bizde pek getirmiyoz getirsekde ana cadde üzerinde petrol var ora genis önüne koyuyoz yani abi sana gecmis olsun sana bir baska fikir daha vereyim abi minibüsün yanindan gecerken tornavidayla ciz gec kimse farkina varmaz

Aleykümselam.

İşler değişti. Minibüsçü şikayet etmemiş galiba. Oradaki başka bir komşu şikayet etmiş. Arap birşey zaten. Minibüsçüyü es geçip, o arabın Fiat Bravo'suna işlem uygulayacağım. Altın sarı arabası var.
    Geçen akşam Cumhur kaptana arabayı buraya çekme demiş ve orada tartışmışlar. Aynı akşamı Cumhur kaptana da aynı yerde ceza yazmışlar. Yarını da bana yazdılar.
    O lavuk bizi şikayet etti diye mahalledeki bütün kamyonlara ceza yazmışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827
    Aleykümselam.
    İşler değişti. Minibüsçü şikayet etmemiş galiba. Oradaki başka bir komşu şikayet etmiş. Arap birşey zaten. Minibüsçüyü es geçip, o arabın Fiat Bravo'suna işlem uygulayacağım. Altın sarı arabası var.
    Geçen akşam Cumhur kaptana arabayı buraya çekme demiş ve orada tartışmışlar. Aynı akşamı Cumhur kaptana da aynı yerde ceza yazmışlar. Yarını da bana yazdılar.
    O lavuk bizi şikayet etti diye mahalledeki bütün kamyonlara ceza yazmışlar.

Evet abi o ozaman iyi bir cezayi haketmis yazik günah degilmi millet sokaktanmi kazaniyo parayi 61 ytl ye 3 gün karnini doyuyurdun koskoca sokakta gelmis kamyoncularimi bulmus lavuk kes cezasini gec abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gurbetci78 -- 7 Ekim 2009; 19:55:16 >
  • Bmc Pro 935 ve Bmc Pro 827 karşılaştırması;

935

>>  13 YAŞINDA !

827

>>  13 YAŞINDA !
  • Abi bu karsilastirdiklari yeni arabalarmi yani 0 eger sifirsa senin arabada euro motor yokmu 935 bile euro 2 koymus nasil olduysa?
  • quote:

Abi bu karsilastirdiklari yeni arabalarmi yani 0 eger sifirsa senin arabada euro motor yokmu 935 bile euro 2 koymus nasil olduysa?

Evet, yeni arabalar.
    Normalde bizim motorlar Euro-1 ama katalogta yazmıyor.
    Ama İzmir Bölge Müdürlüğü 2006'dan sonraki 827'lere Euro-2 diyormuş. Zaten geniş kabinlerden itibaren motorda bariz bir sessizlik var. Ötekiler gibi sesli çalışmıyor, daha narin.

Zaten Bmc (yanlış hatırlamıyorsam)99 yılında bütün modellerde çevreci(Euro) motor kullanmaya başladı. Bu konu hakkında bir makale vardı. Şimdi internette onu arıyorum. Bulabilirsem paylaşacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BmCpRo827 -- 8 Ekim 2009; 20:01:32 >
  • Bu arada Bmc'den broşür isteği yapmak istiyorsanız aşağıdaki linke tıklamanız yeterli. Telefon numaranızı girmek zorundasınız. Çünkü Bmc'den sizi onaylamak için arıyorlar. Telefondaki görevliye araç hakkında merak ettiklerinizi de sorabilirsiniz.

http://www.bencebmc.com/indexx.php?f=252f747537c23d566ab9ccaf75c35f69&l=1&sayfa_id=101&g_id=2704&id=5093
  • ben bir ara tr deyken bir olay ilgimi cekmisti

otobüs duraginda bekliyorum bir otobüs geldi bmc arkasinda cevreci motor yaziyo neyse eleman aldi yolculari o arada yol müsait idi amcam birden yola cikacam derken gazi kökledi herhalde abi arabanin arkasini bir kara duman sardi dedim nasil cevreci motorsa milleti eksoz gazina bogdu gitti +40 dercedede sen düsün artik milletin halini kendi kendime dedim allahtan cevreci motor ya olmasaydi??

Neyse abi bana müsade yarin gene dondurma sarcam -25 dereceye girip simdiden donmaya basladim sizlere iyi aksamlar
  • quote:

ben bir ara tr deyken bir olay ilgimi cekmisti

otobüs duraginda bekliyorum bir otobüs geldi bmc arkasinda cevreci motor yaziyo neyse eleman aldi yolculari o arada yol müsait idi amcam birden yola cikacam derken gazi kökledi herhalde abi arabanin arkasini bir kara duman sardi dedim nasil cevreci motorsa milleti eksoz gazina bogdu gitti +40 dercedede sen düsün artik milletin halini kendi kendime dedim allahtan cevreci motor ya olmasaydi??

Neyse abi bana müsade yarin gene dondurma sarcam -25 dereceye girip simdiden donmaya basladim sizlere iyi aksamlar

Ee, Bmc için motorun Euro normlarından hangisi olduğu önemli değil. Yeterki bir euro normuna uysun. 1,2,3,4 farketmez. Hepsi çevreci motor.

Sana yarın Allah kolaylık versin. Fotoğraf da isteriz.

İyi akşamlar dilerim.
  • Bu arada Haydarpaşa(ismini bilmiyorum, kusura bakma), şimdi Bmc'ye mail attım. Aklımda klima ve bir kaç ayrıntıyla ilgili sorular vardı.
    Cevabı en geç bir hafta içinde gelir.
    Cevap gelince bende burada paylaşacağım.
  • 
Sayfa: önceki 549550551552553
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.