Şimdi Ara

>> 13 YAŞINDA ! (1351. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38.991
Cevap
71
Favori
2.995.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13491350135113521353
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • burası paylaşım sitesi belki yararlanıp yurt dışına cıkacak lara faydası olur yararlanmak istemeyenler bakmaya bilir burada üst geçidin içinden çeilen resimler

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurbetci78

>>  13 YAŞINDA !

Almanyada yaşayıp bir Alman firmasında o aracı kullanıpta BAYRAĞINI ön cama gururla asan kişi bana göre her türlü övgü ve saygıyı hak eder ALLAH eksikliğinizi göstermesin yolunuz bahtınız açık olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanturkmn

quote:

>>  13 YAŞINDA !

Almanyada yaşayıp bir Alman firmasında o aracı kullanıpta BAYRAĞINI ön cama gururla asan kişi bana göre her türlü övgü ve saygıyı hak eder ALLAH eksikliğinizi göstermesin yolunuz bahtınız açık olsun

Ben o bayrak icin ölürüm onu ordan sökecek adamin da ellerini kirarim.Bazi tirciyim diye gecinen cakalar o bayragi cogu avrupa ülkesinde takamazlar örnegin bulgaristan.sirbistan.fransa bu ülkelerde sökerler neden söküyononuz kardesim madem sökecen niye takiyon hic bir zaman Türk olmaktan gocunmadim aksine hep gurur duydum en kisa zamandada ülkeme dönmeyi nasip eder insallah yüce mevlam cocuklarim ezan sesiyle büyürler
  • s.a. eray abı 3 senedir devamlı takip ediyorum.Benide ekliyebilirsin :) Kamyon alınca koymak istedim özellikle 2oo3 oldugu için :)

FuaR 2oo3

>>  13 YAŞINDA !
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 25 NİSAN 2010'a ait bir pazar temizliği...

Daha önce de bu fotoğrafları koymuştum, hareketlilik gelmesi açısından tekrar yayınlıyorum.

2. baskı.

1- Anahtarı kaybetmişim, zor buldum evde.
    >>  13 YAŞINDA !

2- Hadi bakalım, bu rüzgarlı havada bıcı bıcıya başlayalım. Hava da kapalı, zaten yarını yağmurlu gösteriyor, boşuna yıkıyoruz gibime geliyor.
    >>  13 YAŞINDA !

3-
    >>  13 YAŞINDA !

4-
    >>  13 YAŞINDA !

5
    >>  13 YAŞINDA !

6
    >>  13 YAŞINDA !

7
    >>  13 YAŞINDA !

8- Araba şofördeyken serviste yine yapıştırmışlar şu yapıştırmaları. Sinir oluyorum şöyle şeylere. Yırtma işlemine geçelim lütfen...
    >>  13 YAŞINDA !

9- Köşelerden kopartmaya çalıştım ama elle kopmadı, çakım devreye girsin.
    >>  13 YAŞINDA !

10- Kaportayı çizmeden çıkartmayı başardık...
    >>  13 YAŞINDA !

Önce...

>>  13 YAŞINDA !

11
    >>  13 YAŞINDA !

12- Sonra...
    >>  13 YAŞINDA !

16
    >>  13 YAŞINDA !

17
    >>  13 YAŞINDA !

18- Paspaslarımızı silkeleyelim ve altları nemliydi, havalansınlar...
    >>  13 YAŞINDA !

19- Kasayı yıkamaya geçelim. Gerçi çadır çekili, yarısını yıkayabileceğiz.
    >>  13 YAŞINDA !

20- Yıkanmış ve yıkanmamış...
    >>  13 YAŞINDA !

21- Önce
    >>  13 YAŞINDA !

22- Sonra
    >>  13 YAŞINDA !

23- Lastikler de yere yapışmış, neden acaba ?
    >>  13 YAŞINDA !

24
    >>  13 YAŞINDA !

25- 3. kova suyumuz kapkara olmuş artık... Son olarak bu pis suyla mazot deposunu yıkayalım ve araç yıkama işi bitsin.
    >>  13 YAŞINDA !

26- Mazot deposu da tamamdır...
    >>  13 YAŞINDA !

27- Fırçayı kaldırabiliriz !
    >>  13 YAŞINDA !

28- Tertemiz oldun şerefsiz.

>>  13 YAŞINDA !

29- Camları silmeye geçelim...
    >>  13 YAŞINDA !

30
    >>  13 YAŞINDA !

31- ALİ'nin gönderdiği reflektörlerden dolayı camın alt tarafını silemiyordum, onları çıkarttım, güzelce orasını sildim.
    >>  13 YAŞINDA !

32- Konsolu ve göstergeleri parlatalım...
    >>  13 YAŞINDA !

33- Allahım ! Nasıl toplanacak burası ?
    >>  13 YAŞINDA !

34- Paspasları silkeleyip, havalandırdıktan sonra yerleştirelim...
    >>  13 YAŞINDA !

35
    >>  13 YAŞINDA !

36- Yatak düzenlenmesi tamamdır...
    >>  13 YAŞINDA !

37- Toparladım sonunda.
    >>  13 YAŞINDA !

S.O.N
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak.408

s.a. eray abı 3 senedir devamlı takip ediyorum.Benide ekliyebilirsin :) Kamyon alınca koymak istedim özellikle 2oo3 oldugu için :)

FuaR 2oo3
    >>  13 YAŞINDA !

Aleykümselam...

Hayırlı olsun BURAK.
    Sanırım aracı NİSAN ayında almıştınız. Buraya yazdığın önceki mesajlarına baktığımda "PROCU olduk" yazıyordu.

Silindir depo PRO'yu açmış, hoş durmuş.
    Ona keza krom ön jant kapağı da güzel durmuş. Biraz yamuk ama olsun.

Şu 2003'lerin duruşu gerçekten diğer PRO'larda yok yahu ! Ya da bana mı öyle geliyor bilinmez...

Sık sık aramızda olman dileğiyle, tekrar hayırlı olsun.
  • >>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir18rebrov -- 13 Şubat 2011; 16:07:47 >
  • Fotoğraflar yine güzel ERAY abi. Procuğu yine yıkamışsın.Değerini bilsin seni üzmesin. Temizlenince nasıl da sevdiriyor kendisini
  • İmageShack'ten ilk denemem başarıyla sonuçlandı.
    >>  13 YAŞINDA !
  • quote:

quote:

quote:

>>  13 YAŞINDA !

Ben o bayrak icin ölürüm onu ordan sökecek adamin da ellerini kirarim.Bazi tirciyim diye gecinen cakalar o bayragi cogu avrupa ülkesinde takamazlar örnegin bulgaristan.sirbistan.fransa bu ülkelerde sökerler neden söküyononuz kardesim madem sökecen niye takiyon hic bir zaman Türk olmaktan gocunmadim aksine hep gurur duydum en kisa zamandada ülkeme dönmeyi nasip eder insallah yüce mevlam cocuklarim ezan sesiyle büyürler

sevgili formdaş kardeşim kardeşim dememde amaç benim sana veya senin bana yazacağın veya yazacağiımız şeklin ve muhatap biçiminin kardeşlik çizgisi dışına çıkmama niyetinde oluşum ha korktu falan da zannetme pm den iste adresimi telefonumu vereyim gel vuracak san bekliyorum ölüm ALLAH ın emri onun emri dışında bir şey olmayacağına inanan biriyim konumuza gelince ben himseyi küçük görmem görmedim eğer bazı yerlerde uygulanan kendi ve başkalarının can mal ve disiplinli çalışma şekillerini yazmak fabrika içi ve diışında bu gelişmiş insanlar şunu yapıyor derken kendine hakaret sayanlar evet gelişmemiz gerekiyor ve bu form u da bu amaçla kullanma çizgisine çekme amacındayım ve anlatmak hakaret sayılıyorsa ki bazı arkadaşlar ondan algılandı benim baret konusunu bile ülkemize hakaret gördüler niye türkiyede yük alırken kamyon şoförleri baret giyse daha mı kötü olur hala çağımızda spanzet çekmeyi bilmeyen beceremeyen arkadaşlar(ATARABA ŞOFORLERİ) var diyince hakaretmi olur daha yollarda ereğliden saç yuklemiş olupta bir ip bile bağlamayan meslektaşlara avrupadaki sistemi gösterirken hakaretmi oluyor o baret takılan fabrikada bot giydirilen yarde sende bilirsin eğer gerçekten tır cıysan spanzetler deki en ufak yırtığı sakladığımızı söylesene 4,5 tonluk bir sac rulosuna 13,5 ton çekecek 3 adet spanzeti bile nasıl çekileceğini anlatan broşür verildiğini anlatsana fulda dan mal alırken ayağında ucu demirli ayakkabısı olmayan şoför içeri alınmadığını anlatta ne yaparız neler yapmalıyız ben hem ülke içi ve dışı çalışan çalıştıran bir meslektaşınızım sen bilmezsin 110 000 tl verilen kırk ayakların 50 000tl ye verildiğini 60 000 zarar acaba kamyoncu arkadaş 50 000 kazan dımı 4 yılda yooo gerçek sorunlar bunlar bunları konuşalım ülkemizin geleceği tamamen tır sistemine dönecek dönemeyenler hepsi zarar edecek gelin bunları konuşalım yooo yanlış düşünüp yanlış algılıyorsunuz ben ataraba cı derken işte o yağlı saclara ip bile cekmeyen ve otobüsleri biçen düzcede 30 kusur cenazenin olduğu yerdeki kanları gördüm arkadaşlara sözüm burdan dışarı bak demişsinki almanyada alman firmasında çalışıpta bayrak asmak tan gurur duyarım aynen katılırım ama o bayrağı astıranlar ve onu orada hazmedenler demkkki senden daha olgunlar ve bir o kadarda olgunluk içinde olmamız gerekir aşırıcılığın her yerde zararı olduğuna inanırım ama bir sırp ta daha ülke içinde levhalarında bir sonraki ülkenin hırvatistan başkenti olan zagrep levhasını dikecek yön vercek kadar kadar sırplarda aştı aşırıcılığı bak bizde daha kırklar eline varmadan greek atina levhası dikseler kıyameti koparırlar niye işte cahillik bu söylesene avrupada sınır diye bir şey kalmadı otobanları bile birleştirdiler desene gelişmek için formdaki arkadaşlara bir faydan veya faydamız olmasını istiyorsak gördüğün yük yüklediğin yerlerdeki kurallarfabrikalar sistemleri ulaştırmacılığın şekil ve olumlu olumsuz her şeyiyle anlatabilirsin mesela almanyada bag nin çevirdiği tır ı servise çektirip sadece 6 adet sisk değiştitirip 16000 euro fatura yazıldığını dorse kapagı pas tutan tır a ceza yazıldığını güzel kardeşim gerçekten yaşanarak öğrenilecek ve öğretilecek çok şey var kaideler gelişmiş ülkeler derken kendi ülkemde gelişmiş ve gelişiyor geride değil ama onların önem verdiği çok şeye hakir ve hakaret algılayan bir toplum var bunları hep beraber aşmamız lazım sırp ve bulgar polisi bile ertık türkleri sahişpsiz görmüyor bizzat yaşadım hırvatta arabamı 2 saat bağladılar 2 saate türk elçiliği mudahale etti ya eskiden olsa 10 günde kimse aramazdı lütfen ama lütfen bilgi paylaşalım hava mahiyeti falanda değil güzel dikkat çekilmesi gereken konulara yönelelim ha kapı kule eskisi ve yenisinin farkını göstermek amacı ama bazı arkadaşlar eski kapı bular giülmesini hakaret dediler evet gerçekten alay ediyorlardı elimize 256 mb flşh bellek verip kendilerini modern saydılar evet bizde gerçekten durum çok kötü idi toz toprak sıra karışıklığı kim kime ama şimdiki kapımdan daülkemden de anlayışlı milletimden de gurur duyuyorum duyarımda tüm milletlere halklara da sonsuz saygım vardır
  • Anadolulu, yazdıkların çok güzel ama gel seninle bu konunun daha öncesine bakalım.

Buraya ikinci gelişinde neler paylaştığını, neler dediğini sen de biliyorsundur.
    "Anlayışlı olmamız gerekiyor" diyorsun, evet anlayışlı olmamız gerekiyor; tıpkı evimde bilgisayarımın önünde içilen şarabımın, biramın fotoğrafını burada arkadaşlarımla paylaşmamda GÖSTERECEĞİN anlayış gibi.

Burada içki hakkında birşeyler yazdın çizdin, ilk başta "Eyvallah" dedik, aradan 1 hafta geçti, sen 5 dakika arayla alkol yüzünden olan kazaları burada paylaşmaya başladın. "Tamam, yeter" dedik, sen cevap bile yazmayarak tekrar aynı davranışı devam ettirdin. Olmaz arkadaş, eğer burası düzenli bir paylaşım başlığı olacaksa OLMAZ !

Ha geleceksen buraya, ona buna laf sokmayıp, "Ben bir çıktım mı 3000 km yol yapıyorum, burada arabacılık yaptığını sananlar paylaşımlarımı izleyebilir" demeyeceksen; gel buyur başımızın üzerinde yerin var.
    Yaşına da hürmet gösteririz ama ilk önce belli kurallara uyacaksın, hoşgörülü olacaksın.

Tartışmayı daha fazla uzatmayarak; BÜYÜK AŞKLAR KAVGAYLA BAŞLAR misalî, aramıza hoşgeldin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir18rebrov
    >>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

EMİR, çağrımı duymuş olacaksın ki PAP'ı koymuşsun.

Maşallah, görmeyeli bayağı güzelleşmiş. Daha önce belirttim mi bilmiyorum ama aracınız favori AXOR'larım arasında...

Fotoğraftaki TGA şirketin yurtdışı şubesinin mi ? Renkler şirket renklerine uyuyor.
  • ERAY abi Pap'ın sitesine girdim fotografdaki Tga XXL sitedede var.
  • >>  13 YAŞINDA !
  • quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

quote:

Orijinalden alıntı: burak.408

s.a. eray abı 3 senedir devamlı takip ediyorum.Benide ekliyebilirsin :) Kamyon alınca koymak istedim özellikle 2oo3 oldugu için :)

FuaR 2oo3
    >>  13 YAŞINDA !

Aleykümselam...

Hayırlı olsun BURAK.
    Sanırım aracı NİSAN ayında almıştınız. Buraya yazdığın önceki mesajlarına baktığımda "PROCU olduk" yazıyordu.

Silindir depo PRO'yu açmış, hoş durmuş.
    Ona keza krom ön jant kapağı da güzel durmuş. Biraz yamuk ama olsun.

Şu 2003'lerin duruşu gerçekten diğer PRO'larda yok yahu ! Ya da bana mı öyle geliyor bilinmez...

Sık sık aramızda olman dileğiyle, tekrar hayırlı olsun.

Evet abi nisan ayında aldık ama bugun katılmak istedim.Krom jant kapagının yerine komple beyaz kapağı taktım en kısa suede eklıcem resmını .Aracı kendi işimizde kullandıgımız için fazla dayanmıyok kapaklar :) Özellikle bu 620 nın 2003 lerini çok övüyolardı almamız tesadüf oldu zaten :)
  • Orijinalden alıntı: emir18rebrov

>>  13 YAŞINDA !

işte bu beni eleştiren tüm forumdaşlara sesleniyorum bumu gelişmişlik ha bunu diyince ülkemizi kötüledin ha hayır değil dışarıdan nasıl hindistanda hayvanları taşıdıkları trenlerde insan taşınıyor bize garip ve ilkel geliyor bu olayda gelişmişlik gözünde öyle gözüküyor şimdi eleştiren avrupalı arkadaş gurbetçi 78 bartınlısın heralde bak almanyada hiç böyle yük taşıdınmı böyle bir yük taşıyan araç a o bayrağı asta münihten yola çık acaba kaç metre gidecen kilometre bile değil ha demekki aracı götüren kurallar bayrak değil o bayrağada en az senin kadar kurban olurum bahsetmek üstüne basmak istediğim konu cahil toplumuz(at arabası şoförleri ) DEDİĞİMİ ANLADINIZ HERALDE eğitilmemiz gerekir belkide en başta BEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anadolulu1 -- 6 Şubat 2011; 18:57:36 >
  • Maşallah
  • quote:

quote:

quote:

>>  13 YAŞINDA !

gurbeçi kardeş vatan bayrak asmayla sevilmez vatanını seviyorsan insanlara değer verilen yerlerde böyle yük taşınamayacağını anlatarak neler yapılması gerektiğini yazarak ve doğrularıyla eğrileriyle öz eleştirimizi yaparak ve yaptığın hakaretleri yapmayarak ve de olacak belkide 30 kişinin ölmemesine sebeb olmak daha vatan severlik gibi geliyor bana

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !
  • quote:

Tartışmayı daha fazla uzatmayarak; BÜYÜK AŞKLAR KAVGAYLA BAŞLAR misalî, aramıza hoşgeldin.

benim için sözün bittiği yer

bir önceki sayfada sadece bir kısmını yazabildiğim doğrularımın inandıklarımın peşinde olmaya devam edeceğim anadolulu1 sen de dahil allah hepinizi kazadan beladan korusun ailenize bağışlasın varsa benim herhangi birinize hakkım o da helaldir

hoşçakalın
  • quote:

Orijinalden alıntı: anadolulu1

quote:

quote:

quote:

>>  13 YAŞINDA !

sevgili formdaş kardeşim kardeşim dememde amaç benim sana veya senin bana yazacağın veya yazacağiımız şeklin ve muhatap biçiminin kardeşlik çizgisi dışına çıkmama niyetinde oluşum ha korktu falan da zannetme pm den iste adresimi telefonumu vereyim gel vuracak san bekliyorum ölüm ALLAH ın emri onun emri dışında bir şey olmayacağına inanan biriyim konumuza gelince ben himseyi küçük görmem görmedim eğer bazı yerlerde uygulanan kendi ve başkalarının can mal ve disiplinli çalışma şekillerini yazmak fabrika içi ve diışında bu gelişmiş insanlar şunu yapıyor derken kendine hakaret sayanlar evet gelişmemiz gerekiyor ve bu form u da bu amaçla kullanma çizgisine çekme amacındayım ve anlatmak hakaret sayılıyorsa ki bazı arkadaşlar ondan algılandı benim baret konusunu bile ülkemize hakaret gördüler niye türkiyede yük alırken kamyon şoförleri baret giyse daha mı kötü olur hala çağımızda spanzet çekmeyi bilmeyen beceremeyen arkadaşlar(ATARABA ŞOFORLERİ) var diyince hakaretmi olur daha yollarda ereğliden saç yuklemiş olupta bir ip bile bağlamayan meslektaşlara avrupadaki sistemi gösterirken hakaretmi oluyor o baret takılan fabrikada bot giydirilen yarde sende bilirsin eğer gerçekten tır cıysan spanzetler deki en ufak yırtığı sakladığımızı söylesene 4,5 tonluk bir sac rulosuna 13,5 ton çekecek 3 adet spanzeti bile nasıl çekileceğini anlatan broşür verildiğini anlatsana fulda dan mal alırken ayağında ucu demirli ayakkabısı olmayan şoför içeri alınmadığını anlatta ne yaparız neler yapmalıyız ben hem ülke içi ve dışı çalışan çalıştıran bir meslektaşınızım sen bilmezsin 110 000 tl verilen kırk ayakların 50 000tl ye verildiğini 60 000 zarar acaba kamyoncu arkadaş 50 000 kazan dımı 4 yılda yooo gerçek sorunlar bunlar bunları konuşalım ülkemizin geleceği tamamen tır sistemine dönecek dönemeyenler hepsi zarar edecek gelin bunları konuşalım yooo yanlış düşünüp yanlış algılıyorsunuz ben ataraba cı derken işte o yağlı saclara ip bile cekmeyen ve otobüsleri biçen düzcede 30 kusur cenazenin olduğu yerdeki kanları gördüm arkadaşlara sözüm burdan dışarı bak demişsinki almanyada alman firmasında çalışıpta bayrak asmak tan gurur duyarım aynen katılırım ama o bayrağı astıranlar ve onu orada hazmedenler demkkki senden daha olgunlar ve bir o kadarda olgunluk içinde olmamız gerekir aşırıcılığın her yerde zararı olduğuna inanırım ama bir sırp ta daha ülke içinde levhalarında bir sonraki ülkenin hırvatistan başkenti olan zagrep levhasını dikecek yön vercek kadar kadar sırplarda aştı aşırıcılığı bak bizde daha kırklar eline varmadan greek atina levhası dikseler kıyameti koparırlar niye işte cahillik bu söylesene avrupada sınır diye bir şey kalmadı otobanları bile birleştirdiler desene gelişmek için formdaki arkadaşlara bir faydan veya faydamız olmasını istiyorsak gördüğün yük yüklediğin yerlerdeki kurallarfabrikalar sistemleri ulaştırmacılığın şekil ve olumlu olumsuz her şeyiyle anlatabilirsin mesela almanyada bag nin çevirdiği tır ı servise çektirip sadece 6 adet sisk değiştitirip 16000 euro fatura yazıldığını dorse kapagı pas tutan tır a ceza yazıldığını güzel kardeşim gerçekten yaşanarak öğrenilecek ve öğretilecek çok şey var kaideler gelişmiş ülkeler derken kendi ülkemde gelişmiş ve gelişiyor geride değil ama onların önem verdiği çok şeye hakir ve hakaret algılayan bir toplum var bunları hep beraber aşmamız lazım sırp ve bulgar polisi bile ertık türkleri sahişpsiz görmüyor bizzat yaşadım hırvatta arabamı 2 saat bağladılar 2 saate türk elçiliği mudahale etti ya eskiden olsa 10 günde kimse aramazdı lütfen ama lütfen bilgi paylaşalım hava mahiyeti falanda değil güzel dikkat çekilmesi gereken konulara yönelelim ha kapı kule eskisi ve yenisinin farkını göstermek amacı ama bazı arkadaşlar eski kapı bular giülmesini hakaret dediler evet gerçekten alay ediyorlardı elimize 256 mb flşh bellek verip kendilerini modern saydılar evet bizde gerçekten durum çok kötü idi toz toprak sıra karışıklığı kim kime ama şimdiki kapımdan daülkemden de anlayışlı milletimden de gurur duyuyorum duyarımda tüm milletlere halklara da sonsuz saygım vardır

Dediklerin dogru seyler fakat senin yazim seklin tarzin önceki mesajlarinda resmen Türkiyedeki meslektaslarimizi asagiladin simdi sana soruyorum Türkiyede herseyleri büyük firmalarami birakalim bir kirkayagi olan bir 10 tekeri olan yapmasinmi bu isi illaki tirmi allalim bizim de var arabamiz 10 teker cok sükür ekmegini aliyo gecen sene izinde 2 hafta arabada calistim ve söför ogluyum herseyi iyi bilirim girgirida spanzet cekmeside avrupayla TÜRKIYEYI kiyasliyosun ben burda nelerini görüyorum cd ye bakip ehliyet aliyolar kar yagar gidemezler yagmur yagar gidemezler tr sartlari burda olsa bir arabanin motoru 2 sene gitmez fabrikadaki güvenlik olaylari evet cok disiplinlier disiplinli oldularda ne oldu cogu firma bomladi yada cekoslavakyaya gitti baret demisin bizim tr de baretin mecbur oldugu firmalar hatta ve hatta cift söförün yasak oldugu yerler var yani bizim ülkemizdede cok seyler degisiyo kim istemezki rahat rahat calismayi istirhat zamani gelince cekip bir temiz restuarant yemek yiyip yatip dusunu almayi yavas yavas onlarda olcak ama bunlarin hepsi bir anda olmaz sebzeciler yakinda frigolu araclarla tasiyacak sebzeyi gazeteci gazetesini getirecek yurt disana calisan sizler ic piyasaya giremeyceksiniz belli bir yerde yükünüzü aktaracaksiniz bunlarda olcak ama zamana ihtiyacimiz

gecen sene ben bunlarin olacagina inandim artik o eski kamyonculuk bitmis simdiki kamyoncu arkadaslarimiz bilincli yas ortalamsi 30 ile 35 yas arasina düsmüs araclar yeni eski arac kalmamis yollarimiz düzeliyo hersey olcak allahin izniyle

sana demek istedigim burda birseyler paylasmak ve yararli olmak istiyorsan kimseyi incitmeden ve kirmadanda yapabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 13491350135113521353
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.