Şimdi Ara

13' Macbook Pro Touchbar - TÜRKÇE KLAVYE - GARANTİLİ - KUTULU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 13" Macbook Pro Touchbar - TÜRKÇE KLAVYE - GARANTİLİ - KUTULU
    İş yerinden laptop verilmesi sebebiyle, kendime ait olan 13" Macbook Pro Spacegray i5/256 SSD/2.3Ghz/QC/A1989 cihazımı satıyorum.

    DETAYLAR:

    - 11.11.2018 tarihinde satın aldım (Türkiye'den).

    - Cihaz Apple Türkiye garantilidir ve garantisi devam etmektedir.

    - Yazılım geliştirmek için kullandım. Ağır grafiksel işlem yapılmamıştır.

    - Bu model, ekran sıcaklığını otomatik ayarlayan True Tone teknolojisine sahip modeldir. Touchbar olmayan 128GB modellerle karıştırmayın.

    - Bilindiği gibi bu modellerde Butterfly Klavye sorunu vardır. Bu sorun nedeniyle Zorlu Center Apple Store tarafından tamamen orijinal parçalarla klavye yenilenmiştir. Yani bu klavye sorununu yaşamayacağınız temiz bir cihazınız olacak.

    - Bilen bilir, klavye değişimi esnasında Apple, ürünün pilini de değiştirir. Bu nedenle cihazın pil devir sayısı 0'dır. Yani sıfır bataryalı, sıfır klavyeli, sıfır trackpadli bir ürününüz olacak. Klavye üzerinde parmak izi bile yoktur. Yani ürün sıfır gibi düşünebilirsiniz. Değiştirilen sıfır klavyede çok nadir de olsa Caps Lock tuşu bazen basmıyor. Zaten ihtiyacım olmadığı için uğraşmadım. Olası bir klavye sorunu olursa, Apple, ürünün garantisi olsun olmasın 4 yıl boyunca ücretsiz değişim yapıyor. Web sitelerine bakabilirsiniz.

    - Touchbarlı, 4 çekirdekli 2018 modeldir. LÜTFEN TOUCHBAR BULUNMAYAN, İNGİLİZCE-ARAPÇA-YUNANCA KLAVYELİ CİHAZLARLA FİYAT KIYASLAMASI YAPIP MESAJ ATMAYIN BANA. Sitede Türkiye klavyeli ve garantili ürün sayısı oldukça azdır.

    - DBrand markasının kaplamasıyla kullandım ürünü. Zaten resimlerde de gördüğünüz üzere ürünün rengi siyahtır. Orijinal rengi spacegray'dir. Sadece bu kaplamanın değeri 150TL'ye yakındır.

    - Üründe çizik, leke en ufak bir defo yoktur. Kutudan çıktığı gibidir. Hatta adaptörünü tozlanmasın diye yere bile değdirmedim.

    - Klavye koruyucu, kasa kaplaması ve Incase Tensaerlite sleeve ile kullanıldı.

    - Satın alacak arkadaşa silikon klavye koruyucu, 15$ değerinde ekstra bir adet sıfır dBrand siyah kaplama ve 90$ değerindeki Incase Tensaerlite taşıma kılıfını da vereceğim. Ürünün fiyatına Amazon Amerika'dan bakabilirsiniz.


    FİYAT 9.500TL'dir. Büyük bir pazarlık beklemeyin. Zaten cihazın yanında verdiklerim toplamda 700TL ediyor.

    Satın alan kişi iyi günlerde kullansın.

    13' Macbook Pro Touchbar - TÜRKÇE KLAVYE - GARANTİLİ - KUTULU13' Macbook Pro Touchbar - TÜRKÇE KLAVYE - GARANTİLİ - KUTULU13' Macbook Pro Touchbar - TÜRKÇE KLAVYE - GARANTİLİ - KUTULU13' Macbook Pro Touchbar - TÜRKÇE KLAVYE - GARANTİLİ - KUTULU13' Macbook Pro Touchbar - TÜRKÇE KLAVYE - GARANTİLİ - KUTULU13' Macbook Pro Touchbar - TÜRKÇE KLAVYE - GARANTİLİ - KUTULU13' Macbook Pro Touchbar - TÜRKÇE KLAVYE - GARANTİLİ - KUTULU13' Macbook Pro Touchbar - TÜRKÇE KLAVYE - GARANTİLİ - KUTULU13' Macbook Pro Touchbar - TÜRKÇE KLAVYE - GARANTİLİ - KUTULU13' Macbook Pro Touchbar - TÜRKÇE KLAVYE - GARANTİLİ - KUTULU13' Macbook Pro Touchbar - TÜRKÇE KLAVYE - GARANTİLİ - KUTULU
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 9500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.