Şimdi Ara

13' MACBOOK PRO İ7 MİD 2012 ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 13" MACBOOK PRO İ7 MİD 2012 ACİL
    Arkadaşlar merhaba,

Acil para ihtiyacından satmak istiyorum. Cihazım kozmetik olarak 10/9.5 alır. Çok temiz kullanıldı. İnşaat Mühendisi arkadaşım geçen sene ağustos ayında sıfır aldı 3 ay kullandıktan sonra macbook retinaya geçtiği için cihazı kendisinden aldım. Paraya ihtiyacım olduğu için macintosh kullanmaktan ödün vermeyi düşünüp satmak istedim. Okul yoğunluğundan dolayı ilgilenemediğimden cihazı gösteremediğimden arkadaşımın tezgahına bıraktım. Telefondan veya mesajdan irtibata geçerseniz görüşebiliriz arkadaşımın tezgahında cihazıda görebilirsiniz acil nakit ihtiyacından fiyatı uygun tuttum. Cihazın kutusu ve faturası mevcut değildir, ancak seri numarasından sorgulama yapıldığında garantisi gözükmektedir. Orjinal şarj aleti ile teslim edilecektir cihaz. Pil gücü gayet iyi durumda 6.5 7 saati görmektedir. İlgilenen arkadaşlara whatsapp üzerinden cihazın fotoğraflarını gönderebilirim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 2325 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 26 Mayıs 2016 Satıldığı Şehir : Ankara,Çankaya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.