Şimdi Ara

13 CM Hoparlör tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
33.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: elninom1

13 CM Hoparlör tavsiyesi

4x55W MOSFET amplifier.
    Full duplex.
    External microphone.
    Virtual SuperBass effect.
    Equaliser: 7 bands, 5 presets, 1 custom preset.

Aracıma Parrot marka double din teyp taktıracağım ve orjinal teypi iptal edeceğim. Özelliklerinde 4x55W Mosfet çıkış gücü diye belirtiyor.
    Bagaj ve LPG sıkıntısı olduğundan subwoofer almayı düşünmüyorum. 4x55W Mosfet amplifier özelliği olduğundan amfi almayı da düşünmüyorum. 4 kapının da orijinal hoparlör boyutu 13 cm.
    Yüksek seste müzik dinlemiyorum, en fazla orta seviyeye kadar müziğin sesini açarım. Kaliteli ve bozulmayan ses olsa yeterlidir. BMW, Mercedes, Audi gibi üst sınıf araçlarda kullanılan sistem nasıldır bilmiyorum ama o tür araçlardaki ses benim için fazlasıyla yeterli olacaktır. Bu işte amatörüm ve fazla bir bilgim yok. Bütçe 500 TL.

1- Ayrıyetten amfi almama gerek var mı? Teypteki 4x55W yeterli gelecektir diye düşünüyorum.
    2- Koaksiyel mi komponent mi almam gerekir? 13 cm için önerebileceğiniz marka ve model var mıdır? Hoparlörden 4 tane mi 2 tane mi almalıyım?
    3- Önlerdeki tweeterı değiştirmeye gerek var mı?
    4- Subwoofer ve amfi almazsam basslar tatmin eder mi? 4x55W teyp ve yeni hoparlörler sesi kurtarır mı?
    5- Hem yol sesini, hem kapı içinden gelen tıkırtıları hem de sesin akustiği için kapı içlerine fotoğraftaki gibi işlem yaptırmak istiyorum.
    Bu tür işlemleri nerde ve ne kadara yapılır, malzemesi nedir yapı marketlerinde satılır mı?
     13 CM Hoparlör tavsiyesi

Parrot üniteyi taktırıp kullandınızmı? Radyo çekimi nasıl, geri vites kamerası takılabiliyormu? Memnun olmadığınız bir yönü varmı? Ayrıca son olarak hangi hoparlörleri taktınız. Yorum yapabilirseniz sevinirim.
    Saygılarımla

• JBL CS752 13 cm kullanan var mı?
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.