Şimdi Ara

13.000tl Araç tavsiye Palio vs Fabia ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fabia temiz olmayacagı icin palio diyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GUNMETAL

quote:

Orijinalden alıntı: altanbilisim

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: altanbilisim

quote:

Memleket nere
    Fiyat aralığı 12-14bin TL bakıyorsanız.Aşağıdaki araçlardan yaşına ve km sine göre temiz diyebileceğiniz bir araç alabilirsiniz
    1-opel corsa
    2-reno clio
    3- pejo 206
    4-hyundai getz
    Skoda temiz ise al ama 8-10 yaşından sonra sürekli bi arıza çıkarıyor. Camı tutan plastik aksam ömrünü bitirdiği için,cam kapı içine düşer, göstergeler çalışmaz vb. gibi.
    Palio alma bende de vardı araç bi tuhaf frenleri sıkıntılı, güvenlik paketi yok neredeyse. 60km lie gidiyosun ama sanki 100 km ile gidiyomuşun gibi....

Memeleket Kayseri gelecek sene Yaz tatiline alacağım arabayla gitmeyi düşünüyorum hafif imaj meselesi bu yüzden araç önemli :)
    saydığınız markalarda bi ihtimal getz olabilir diğerlerine elim gitmez temiz bir fabia bulabilirsem 14.000tl vermeye razıyım

20 Tane yorum var düzgün bi fabia alamazsın diyoruz.Yok ben fabia alacam diyosun Tam Kayserili çıktın
    Laflara bak "Elim Gitmez" bunu kullanırım

Ben konuyu açarken aracı kullanan arkadaşlardan ve tecrübesi olanlardan yorumlarını paylaşmalarını istemiştim aslında al buda ikinci laf
    *her kör satıcının bir kör alıcısı vardır*

Bu lafı herkes bilir hocam sıradışı değil Bu arada araçların hepsini kullandım getz hariç sahibiydim. o zaman "kör satıcı aramaya devam" Allah gönlüne göre versin.

Bu konuyu actigim ilk gun bir arkadasimiz ayni kriter we fiyatta bi tanidigindan alacagini benle paylasti umarim banada kismet olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar bu 5664 ten sorgulama yapınca, 2 mesaj geliyor , gelen 2. mesajda aracın muayene tarihleri ve km leri yazıyor, almayı düşündüğüm arabayı sorgulattım gelen sonuç şu

ulaştırma denizcilik bak. verilerine göre *** şasi nolu aracin muayene tarihi ve km
    02.02.2012 km 149199
    06.02.2010 km 227469

oynanmış mı km ile, bu veriler ne kadar sağlıklı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.