Şimdi Ara

13 .000 TL Ekran kartı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu fiyata kart alıcan 2 yıl garanti vericekler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErKaN-23

Bu kartlar oyun için uygun değil zaten amd firepro ve nwida quadro kartlar grafik tasarım için kullanılan kartlardır, pahalıdır ama yazılım ve grafik şirketleri alır ve binlerde dolar para kazanır, siz sadece oyun penceresinden baktığınız için pahalı ve tuhaf gelebilir normaldir,

+1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hozeis.

Kardeş arabayı sattım bu kartı aldım 10k çözünürlükte ultra ayarda GTA V oynuyorum işlemcimde pentimum 4 20 ghz ye OC yaptığım için darboğaz yapmıyor sıvı soğutma kullanıyordum ama annem su kesilince bilgisayarın suyundan içmiş artık kullanamıyorum.

dont 2000
  • anaksimenes35 kullanıcısına yanıt
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 9 Şubat 2023; 18:31:33 >
  • Is icin alan adama gore pahali degil ki zaten yaptigi bir proje ile bir işten kartin parasini cikartiyordur :)

• çizim programlarının fiyatından haberin yok tabi , çizim programlarının fiyatından haberin olsa ucuz gelirdi :)
  • Bir proje şirketi için bu yatırım hiçbirşey bunun gibi bir sürü kartları vardır.Gidipte bu kartlar crysis oynancak hali yok kimsenin.Ha oynamaya kalkarsa sağlam sopalıktır.Bu kartlar özel yazılımlı gelen o işler için adapte edilmiş çizim render vs kartıdır.Alan müşteride zaten firmadır yada mimardır çizimcidir.Rendercılar için zaman demek para demek haliyle

en hızlı işlemciler en hızlı ramler en hızlı ssdler en hızlı çizim kartları demek onlara para olarak dönmek demek.
  • Dostlar, Nvidia adam değil.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.