Şimdi Ara

'13:00' Nokia Go Play Konferansı & Tanıtılan Tüm Modeller (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
0
Favori
14.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • irfan cihazda wifi yok. cihazın 2mp olması ise tamamen n-gage anlayışı yüzünden. yani bu cihaz ilk n-gage'in hislerini yaşatmaya çalışıyor biraz. stanart kulaklık çıkışı, oyun tuşları falan filan. tatlı bir cihaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: IRFUN4EVER

dokunmatik dedin de, nokia başkanı seneye dokunmatik symbian cihazlar cıakrtılacağını söyledi konferansta

Panelde gösterilen ilk telefon o sanırım. Iphone vari bir cihazdı. Hoş görünüyordu.
  • evet eleman gelecek planlarını sundu zaten şuan tekrar yayınlanio onlar 1 bakın derim dokunmatikler süper
  • quote:

Orjinalden alıntı: _PainKilleR_

irfan cihazda wifi yok. cihazın 2mp olması ise tamamen n-gage anlayışı yüzünden. yani bu cihaz ilk n-gage'in hislerini yaşatmaya çalışıyor biraz. stanart kulaklık çıkışı, oyun tuşları falan filan. tatlı bir cihaz.

levent bunu wifi olarak yorumladım. wifi değil mi acaba ? :S

Micro-USB with USB 2.0 Full Speed
    Bluetooth Specification 2.0
    WLAN IEEE 802.11b/g with UPnP support

gerci wifi demediler ama detaylarda bu yazıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

evet eleman gelecek planlarını sundu zaten şuan tekrar yayınlanio onlar 1 bakın derim dokunmatikler süper

Takip edebildiğim kadarı ile Nokia seneye baya iddialı geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

evet eleman gelecek planlarını sundu zaten şuan tekrar yayınlanio onlar 1 bakın derim dokunmatikler süper

Takip edebildiğim kadarı ile Nokia seneye baya iddialı geliyor.

evet baya 1 iddalı gelecek muhtemelen 640*480 piksek 3 veya üstü inç tam dokunmatik ekranlarla muhatab olabilcez.
    panelden de anladığım o...
    hem nokia 2008de wi-max li cihazlar çıkaracağını söylemişti

wi-fi olması lazım çoğu yerde de yazio
  • quote:

quote:

irfan cihazda wifi yok. cihazın 2mp olması ise tamamen n-gage anlayışı yüzünden. yani bu cihaz ilk n-gage'in hislerini yaşatmaya çalışıyor biraz. stanart kulaklık çıkışı, oyun tuşları falan filan. tatlı bir cihaz.

ah varmış ya. pardon. wlan diye aratmak aklıam gelmedi özellikler sayfasında.

bi de şu dokunmatik arayüzün bi videosu var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi painkill -- 29 Ağustos 2007; 17:53:51 >

• quote:

quote:

quote:

ah varmış ya. pardon. wlan diye aratmak aklıam gelmedi özellikler sayfasında.

bende zaten bugün cihazi filan gördüm baktim baya bir kaç saat sonra, ulan irfan wifi varmı baktinmi wifisiz cihaz alınmaz. bir baktim varmış rahatladım. yoksa silecektim bu teelfonu. wifisiz cihaz alınmaz.

• tam da pda/telefon arayışı içerisindeydim aklımı çeldi gene bu n-gage olayı. wi fi de varmış. kafam karıştı iyice

ayrıca n81'de n-gage gibi ucuz olmayacak. o da ayrı bi konu. 250 milyona n-gage almış biri olarak 800-900 ytl vermem sanırım n81'e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi painkill -- 29 Ağustos 2007; 17:57:45 >
  • iyide Ngage sırf bunda yok N73te bilem var ama bunda daha kullanışlıdır o ayrı

birde ben o whelli bulmuştumda tam hatırlamiom Nseries sitesi o kadar karışık ki... herşey her yerde alakasız linkler
  • quote:

evet baya 1 iddalı gelecek muhtemelen 640*480 piksek 3 veya üstü inç tam dokunmatik ekranlarla muhatab olabilcez.
    panelden de anladığım o...
    hem nokia 2008de wi-max li cihazlar çıkaracağını söylemişti

wi-fi olması lazım çoğu yerde de yazio

Bu dokunmatik cihazlar ne zaman tanıtılacak ve çıkacak?
  • Dokunmatik arayüz o dokunmatik Navi tuşu yani sol elde kalan joystick, NAVI tuşu denen, 5 yönlü bir tuşmuş deniyor. nerede olduğunu bulamadım. Ayrıca üst tarafta kalan 2 tane oyun tuşuda dokunmatik olması lazım.
  • 2008de yaz veya son bahar gibidir muhtemelen böyle 1 bilgi yok benim fikrim bu
  • quote:

Dokunmatik arayüz o dokunmatik Navi tuşu yani sol elde kalan joystick, NAVI tuşu denen, 5 yönlü bir tuşmuş deniyor. nerede olduğunu bulamadım. Ayrıca üst tarafta kalan 2 tane oyun tuşuda dokunmatik olması lazım.

N81'den mi bahsediyorsun İrfun?
    Hani şu ilk gösterilen iphone gibi ekrana sahip olan telefondan mı bahsediyorsun yoksa?

Yoksa yoksa ikisi aynı cihaz mı

N81'in ekranı dokunmatik mi? Joistik yerine kullanılan tuş döner bi tuş mu?
    Hangi telefondan bahsediyosun sen.

Bak heyecan yaptım şimdi

• al levent bende de o kadr, bu günü bekliyordum planlarımı buna göre yapacaktım eğer dandik bir cihaz duyurulursa e61 e yönelecektim. Şimdi ne yapacam bilmiyorum. Şu yarişmadan n81 kazansam iyi olacak.

@Reis-i Eagles
    n73 aralarındaki en dandik nextgen n-gage cihazı. 3d chipi yok ve bazı n-gage oyunalrını oynatamıyor. System rushu denedim yemedi. fifa 07 çalişti.
  • aha buldum dokunmatiği

• quote:

aha buldum dokunmatiği

Tamamdır yanlış alarm
    Bern bi an N81 ile bunu karıştırdım

• quote:

al levent bende de o kadr, bu günü bekliyordum planlarımı buna göre yapacaktım eğer dandik bir cihaz duyurulursa e61 e yönelecektim. Şimdi ne yapacam bilmiyorum. Şu yarişmadan n81 kazansam iyi olacak.

@Reis-i Eagles
    n73 aralarındaki en dandik nextgen n-gage cihazı. 3d chipi yok ve bazı n-gage oyunalrını oynatamıyor. System rushu denedim yemedi. fifa 07 çalişti.

abi bu yeni nesil n-gage olayı beni kesmez. yani kesebilir bi nebze de bu kadar paraya değmez. oynayacağım 3-5 oyun. zaten psp'de var elde. ben asus p525 ile yola devam edeceğim sanırım. bu arada 2 oyun tuşuyla asphalt'da gaz fren bile yapılmaz yahu. tuşların arasında boşluk var bayaa. ben vazgeçtim bu sevdadan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Dokunmatik arayüz o dokunmatik Navi tuşu yani sol elde kalan joystick, NAVI tuşu denen, 5 yönlü bir tuşmuş deniyor. nerede olduğunu bulamadım. Ayrıca üst tarafta kalan 2 tane oyun tuşuda dokunmatik olması lazım.

N81'den mi bahsediyorsun İrfun?
    Hani şu ilk gösterilen iphone gibi ekrana sahip olan telefondan mı bahsediyorsun yoksa?

Yoksa yoksa ikisi aynı cihaz mı

N81'in ekranı dokunmatik mi? Joistik yerine kullanılan tuş döner bi tuş mu?
    Hangi telefondan bahsediyosun sen.

Bak heyecan yaptım şimdi

Evet n81 den bahsediyorum. Onun ekranı dokunmatik değil . Ama o ortadaki navi (büyük tuş) dokunmatik sanırım. öyle bir şey okudum. Adam gibi bir videoda yok ki

Dokunmatikler seneye.

• quote:

quote:

al levent bende de o kadr, bu günü bekliyordum planlarımı buna göre yapacaktım eğer dandik bir cihaz duyurulursa e61 e yönelecektim. Şimdi ne yapacam bilmiyorum. Şu yarişmadan n81 kazansam iyi olacak.

@Reis-i Eagles

abi bu yeni nesil n-gage olayı beni kesmez. yani kesebilir bi nebze de bu kadar paraya değmez. oynayacağım 3-5 oyun. zaten psp'de var elde. ben asus p525 ile yola devam edeceğim sanırım. bu arada 2 oyun tuşuyla asphalt'da gaz fren bile yapılmaz yahu. tuşların arasında boşluk var bayaa. ben vazgeçtim bu sevdadan.

ben zaten şuanda n-gage ürün yöneticisine soruyorum. N81 biraz pahalı değilmi, sonucta geçnler areaya girecek oyun oynayacak. Kimse bu kadar parayı kolay kolay veremez. Siz anca zengin marketlerde satış yaparsınız filan. Hindistan çin gibi büyük pazarlarda bu cihazlar gitmez.

Bakalım ne olacak.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.