Şimdi Ara

12numaraorg piyasada yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 gündür telif hakkı yüzünden kapalı durumda.
    http://www.12numara.com.tr/ telif hakkını elinde bulunduruyormuş.
    forumlarındayken bir ara twitter hesapları spamdan kapandığında inşallah açılmaz demiştim ve ihraç yemiştim.

12numaranın içini bilmiyor birçoğunuz, herkes o twitter hesabından şikayetçiydi. forumdaki kullanıcıları temsil etmiyordu.
    semih şentürkün hesabı bir gece 12numaraorg olarak değiştirildi aslında bu kadar takipçileri yoktu. asıl hesap 30bin dolaylarındaydı, liselimedya olarak değiştirdiler o hesabıda.
    12numara'nın başındaki exagg bir çok futbolcunun twitterıyla ilgileniyordu, semihin hesabını o ara semihe küfürler geliyordu o yüzden aldı.

• 12 Numara'yı takibi bırakalı 9 ay oldu. Dillerini sevmiyorum. Üslupları biraz beni gıcık ediyor. Zaman zaman doğru yerlere parmak basıyorlar ama onu da zaten RT'ler aracılığıyla görüyorum. Ama benim için antu'dan falan daha üstündür. Antu kadar iyi gün taraftarı bir site görmedim. Adamlar tam dönek. Babalarına hizmet eden bir site. 12 Numara'nın ciddi bir takipçi kitlesi var. Semih olmasa olmazdı diyemiyoruz çünkü 12 numara piyasada yok ama 12 numara adına hashtaglar oluşturulmuş. Yani bence yanlış bir olay kapattırmak. Adamların belli bir kitlesi var çünkü
  • 12 Numara'nın mottosu sanırım Fenerbahçe camiası içinde yer alan her ögeyi koşulsuz, şartsız desteklemek. Bunun sebebi yönetim desteği midir, para mıdır bilemiyorum ama hiçbir eleştiride bulunmuyorlar bu ögelere karşı. Bana ve bir çok insana itici gelen durum da bu bence. Yerinde eleştiri güç kazandırır halbuki.
  • 12Numara twitter hesabını bende zaman zaman eleştirmedikleri ve bir çok eleştirilecek konuyu yüzeysel geçtikleri için bir ara takibi bırakmıştım. Ancak şu ortamda görüyorum ki adamlar haklılar, ekonomik olarak ve başarı anlamında alıp başımızı gideceğimiz bir dönemde yaşananlar tesadüf olamaz.

Özellikle gs nin borsa oyunlarını SPK nın bu olaylara göz yumması konusunu. Bu dönen oyunlar yüzünde eski SPK başkanının apar toparb görevden alınması olaylarını ortaya çıkarmaları uzun süre gündem de tutmaları başarılıydı.

Bence her alanda kulis yapan, yapabilen ekiplerimiz olması şart zira şartlar bunu gerektiriyor. Bir ülke Futbolu düşünün Stoper i kalmayan bir takımın cezalı stoperinin cezası apar topar erteleniyor. Bu bile yeterli kulis yapan etkili ekiplere ihtiyacımız olduğu konusunda.Dilerim hesap tekrar açılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Something

12 Numara'nın mottosu sanırım Fenerbahçe camiası içinde yer alan her ögeyi koşulsuz, şartsız desteklemek. Bunun sebebi yönetim desteği midir, para mıdır bilemiyorum ama hiçbir eleştiride bulunmuyorlar bu ögelere karşı. Bana ve bir çok insana itici gelen durum da bu bence. Yerinde eleştiri güç kazandırır halbuki.

AY tarafından kurulduğundan haberin yok sanırım, aynı zihniyeti taşıyan 3 4 hesap ve yığınla blog mevcut.Amaç Gs nefretiyle taraftarı kontrol altında tutabilmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diabolicfb

12Numara twitter hesabını bende zaman zaman eleştirmedikleri ve bir çok eleştirilecek konuyu yüzeysel geçtikleri için bir ara takibi bırakmıştım. Ancak şu ortamda görüyorum ki adamlar haklılar, ekonomik olarak ve başarı anlamında alıp başımızı gideceğimiz bir dönemde yaşananlar tesadüf olamaz.

Özellikle gs nin borsa oyunlarını SPK nın bu olaylara göz yumması konusunu. Bu dönen oyunlar yüzünde eski SPK başkanının apar toparb görevden alınması olaylarını ortaya çıkarmaları uzun süre gündem de tutmaları başarılıydı.

Bence her alanda kulis yapan, yapabilen ekiplerimiz olması şart zira şartlar bunu gerektiriyor. Bir ülke Futbolu düşünün Stoper i kalmayan bir takımın cezalı stoperinin cezası apar topar erteleniyor. Bu bile yeterli kulis yapan etkili ekiplere ihtiyacımız olduğu konusunda.Dilerim hesap tekrar açılır.

Bu anlattıkların kurtlar vadisinin kaçıncı bölümü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu Gökhan Zan olayına da bitiyorum ya :)

Gökhan Zan nasıl stoper desek Orhan Şam'ından, Serdar Kesimal'ine her stoperleri G. Zan'dan iyidir hatta Volkan Demirel stoper oynasa ondan iyi stoperdir derler. Hatalı bir kararla oynamış adam Pique oldu. Sanki Kayseri atak yapabildi, Gökhan Zan 2, 3 golü çizgiden çıkardı onun sayesinde maçı aldık! 2. yarı kassak 5'i bulacağımız maçta adamlar taka taka nereye takmış :)

Bobo kırmızı gördü hakem sayesinde ondan atak yapamadılar derler sonra da. Görmeseymiş. Bugün amatör futbolcu bile biliyor topsuz alanda en ufak bir tekmenin kırmızı olacağını Bobo bilmiyorsa bu bizim suçumuz değil. Ki kırmızıya kadar 2-0 olmuştu zaten.

Keşke oynatmasaydık Hakan Balta oynasaydı da şunların ağzına sakız vermeseydik. Şampiyon olsak bile gelirler bunu konuşurlar şimdi. Kendileri neler neler yapar neyse herkes biliyor zaten tekrar tekrar söylemeye gerek yok.

Ayrıca TFF, hakem kararlarını da bundan sonra adil beklemeyin. Acayip baskı altındalar. Bu ortamda doğru karar beklemek hayalcilik olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gncl1905

Şu Gökhan Zan olayına da bitiyorum ya :)

Gökhan Zan nasıl stoper desek Orhan Şam'ından, Serdar Kesimal'ine her stoperleri G. Zan'dan iyidir hatta Volkan Demirel stoper oynasa ondan iyi stoperdir derler. Hatalı bir kararla oynamış adam Pique oldu. Sanki Kayseri atak yapabildi, Gökhan Zan 2, 3 golü çizgiden çıkardı onun sayesinde maçı aldık! 2. yarı kassak 5'i bulacağımız maçta adamlar taka taka nereye takmış :)

Bobo kırmızı gördü hakem sayesinde ondan atak yapamadılar derler sonra da. Görmeseymiş. Bugün amatör futbolcu bile biliyor topsuz alanda en ufak bir tekmenin kırmızı olacağını Bobo bilmiyorsa bu bizim suçumuz değil. Ki kırmızıya kadar 2-0 olmuştu zaten.

Keşke oynatmasaydık Hakan Balta oynasaydı da şunların ağzına sakız vermeseydik. Şampiyon olsak bile gelirler bunu konuşurlar şimdi. Kendileri neler neler yapar neyse herkes biliyor zaten tekrar tekrar söylemeye gerek yok.

Ayrıca TFF, hakem kararlarını da bundan sonra adil beklemeyin. Acayip baskı altındalar. Bu ortamda doğru karar beklemek hayalcilik olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.