Şimdi Ara

129,9 TL Picom PFS-1200S 4+1 Hoparlör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.826
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • idare eder diyeceğimde 30w çöp demekte istiyorum, 5 tane hoparlör var minik minik dağıtmışlar 2+1 yap temiz temiz kullanalım ne gerek var 5e bölmeye.
  • 1+1 hoporlor bakan için creative a60 modelini öneririm .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakankaran -- 17 Ağustos 2019; 21:26:41 >
  • Kalitesinin çok üstünde olup marka bilinirliği sıfıra yakın hoparlör arıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 129 TL'ye monitör mü olur dedim girdim, göz doktoruna randevu alıp çıkıyorum
  • Ya yeri değil ama bana bir Bluetooth lu soundbar uygun fiyatlı ,cep telefonu ve TV için lütfen tavsiye verin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hakankaran kullanıcısına yanıt
    Yeni aldım ben bu hoparlörü ev için gayet iyi sesi var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakankaran

1+1 hoporlor bakan için creative a60 modelini öneririm .
    güzel mi hocam? müzik dinleyeceğim.

edm, jazz vs ortaya karışık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

129 TL'ye monitör mü olur dedim girdim, göz doktoruna randevu alıp çıkıyorum
    Yalnız randevuyu buradan alamıyorsunuz, şuradan deneyiz https://www.mhrs.gov.tr/Vatandas/
  • Bu fiyat bandında kaliteli logitech ve creativeler varken maceraya gerek var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunkaya

Bu fiyat bandında kaliteli logitech ve creativeler varken maceraya gerek var mı?
    130 liraya 4+1 Logitech atar mısın hocam ???

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bağlantı tipi usb olması düşündürdü. 14 watt lık woofer ı usb deb aldığı güçle nasıl kaldırır merak ettim. iş yerine lazım aslında böyle bişeyde 220lik fişi olaydı iyiydi.

ekleme: ac220 volt trafo varmış.

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide sheep -- 18 Ağustos 2019; 21:57:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3081D0615

güzel mi hocam? müzik dinleyeceğim.

edm, jazz vs ortaya karışık.

Alıntıları Göster
    ben de 1+1 bakiyorum da yerli sitelerde arkadasin bahsettigi urunu cok övmusler, yabanci sitelerde yerden yere vurmuslar

• Ben de t3300 arıyordum ancak aklımı karıştırdı :) Ürünü kullanan var mıdır acaba oyun için berrak ses veren yeterli bir sistem midir?
  • Ürünü gelen varmı? Benimkisini daha bu sabah kargoya vermişler bildirim geldi yurtiçinden. hemde aynı gün kargo yazdığı halde. Türk esnafından nefret ediyorum ya. Böyle pislik yapılınca üründen de soğuyorum kullanamam ben şimdi onu tiksinçlik geliyo. İncehesabıda listeme ekledim.
    1 nanokatalog
    2 teknobiyotik
    3 incehesap
    Bidaha hayatta bişey almam bu siteden.

• hoparlörlerin boyutu o kadar küçük gelmedi bana. subwoofer'ının boyutu a4 kağıdının yan yatık hali kadar. sürücüsü de 10 cm çapında. bence idare eder. 4 tane hoparlörü de 2 stereo hoparlörün sanal olarak 4'e bölünmüş halidir büyük ihtimal. geniş alanlarda yetersiz gelebilir ama masa başı bilgisayar kullananlar için ilaç gibi gelebilir.

Bir zamanlar -eskiler bilir- doların 2 lira olduğu zamanlarda logitech x530, x540, z506 'ları 150-200 liralara alabiliyorduk. hepsi de ömürlük ürünlerdi. Ben hala x540'ımı kullanıyorum mesela televizyonumda. 75 watt rms veriyor. hiç bir zaman son ses açamadım. gerekte duymadım.

almayı düşünen arkadaşlar eğer ki işimi görsün en azından doğru düzgün bass-tiz duyarım derdin de ise bence fiyatına göre gayet iyi. bu fiyata logitech-creative gibi ürünleri anca 2.el bulursunuz. ya da fındık kadar 2+1 logitech alırsınız.

• İçindeki woofer değil dandik bir hoparlör. Soran oldu fotosunu atıyorum.

.

• quote:

Orijinalden alıntı: laider

ben de 1+1 bakiyorum da yerli sitelerde arkadasin bahsettigi urunu cok övmusler, yabanci sitelerde yerden yere vurmuslar

Alıntıları Göster
    Varsa 1+1 f/p bende alacağım var mıdır şükela öneri.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.