Şimdi Ara

128MB Winfast PX6600GT ne dersiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar ,,,128MB Winfast PX6600GT TDH Extreme (Geforce 6600GT) nvidia,,, Ekran Kartı alacagım ancak bu kart üzerine her yerde farklı yorumlar genelde övülüyordu ancak bu sitede aşırı derecede eleştirildiğini gördüm. bu kartın eksileri nelerdir sorunu nerede. bundan daha iyi bu fiyata yakın bir ekran kartı varmı. bu kartı alayımmı. almayayım mı.. . birde benim ana kart ,,,asus P4U800-X prescot cpu 800mhz, agp 8x,, bu anakart 128MB Winfast PX6600GT TDH Extreme (Geforce 6600GT) nvidia veya önereceginiz bu ayarda bir kartı desteklermi. simdiden tesekkürler..

• Biraz forumu araştırsan ya arkadaşım,şimdi bikaç kişi cevap verince bitin kanlanıcak biliyorum ama yinede sence arama fonksiyonu neden var??? gir oraya 6600GT de arat,bul yorumları , yapma allasen!!!

Bu tembellik,bu hazırcılık,bu vurdumduymazlık....
  • yav araştırdım ama pek fazla anlamıyorum dostum bir sürü 6600gt çıkıyo benim karsıma ama benim istedigimden farklı bu kartlar. hemde benim ana kartı ile karsılastıran yazı görmedim . yani bu kart benim anakarta uyarmı mesele orda.. yaw.
  • uymaz alacağın kart pcie senin anakart agp 8x . 6600gt lerin agp versiyonları yok artık piyasada
  • bu ne adam sendecilik ? bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılık

• Boşuna uğraşma 6600 gt alıcam diye, ben senin yerinde olsam onun yerine ati x 1600 pro alırdım ama biras daha beklerim dersen x850 agp geliyoo ve 7800 pro gelo tabi malliyetleride ona göre yuksek . Ama 6600 gt biras iyi olsun alıcağın kart o yusden ben cde acil alıcaksan x 1600 pro al ATI den bence kafanı 6600gt bulandırma.Ama illede istiyorum diyosan ben sana yardımcı olurum.
  • Sana ekran kartı konusunda şöyle yardımcı oluyum.
    LEADTEK - PX6600GT TDH EXTREME 186$+kdv ve 128 bıt
    SAPPHIRE - X800GTO 192$+kdv ve 256 bıt
    anlıyacağın eğer 6$ daha verip x800 gto alırsan oyunlarda büyük fark eder...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sagolun o zaman ben X800GTO alıyım pek bir farkda yokmuş fiyat olarak. teşekkürler
  • 6600GT nin zamanı geçti artık. O fiyat ayarında çok iyi alternatifler var. X800GTO çok iyi kart ayrıca.
  • x800gto'nun agp'si var ama Türkiye'de nereden bulunur bilemem.

6600gt extreme hakkında pek iyi konuşulmuyor. Isınma sorunları olduğu ve bu sebeple oyunlarda görüntü bozulmalarına yol açtığından bahsediliyor (Kesin böyle olacak demek değil tabii). Pci-e olduğundan değerlendirmene gerek yok.

x1600pro da düşünebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 17 Şubat 2006 17:02:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.