Şimdi Ara

👟TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA👟 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
672
Cevap
82
Favori
107.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cat botları çok pahalı satmiyor musunuz hocam. Zaten normalde 250 tl filan fiyatları kaldiki kampanyalarla 170 kadar bulunabiliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lecher.badboy kullanıcısına yanıt
    Fiyatlarımız sabittir.
    Ve her yerde cat klasik bot 339 TL den satılır. Yıllardır bu işin içindeyim orjinalinin 170 e satıldığını daha görmedim.
    İthal gelip TRde barkod basılanlar hariç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yardımsever bir satıcı
    Durumum olduğu zaman bende bir çift sipariş geçeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spinazola -- 7 Kasım 2016; 0:33:17 >
  • selam, NIKE AIR HUARACHE 55 dolar olanlar hangileri acaba?
    ve bu modeller hemen teslimat mı?
  • siparişi geçtik beyliyoruz ilgili satıcı
  • bende345 kullanıcısına yanıt
    Mevcut. 85 Dolar

• 15 ekimden sonra sipariş verenlerden kargosu gelen oldu mu?

• Arkadaşlar ben 21 ekimde Airmax 95 sneakerboot siparişi vermiştim. Kargo 24 ekimde yola çıktı. Dün yani 10 kasımda ptt den aradılar kargonuz var diye. Öğlen paydosunda iş arkadaşlarımla beraber postaneye gidip kargoyu teslim aldım. Kutuyu hemen oracıkta açtım ayakkabı beklediğim gibiydi işçilik ve kalite konusunda sıkıntı yaşamadım. Hemen ayakkabıyı deneyeyim dedim ama ayağıma olmadı normalde 45 giyiyorum 46 sipariş etmiştim ayakkabının kalıbı dar. İş arkadaşım birde ben deneyeyim dedi o da 44 numara giyiyor. Ayakkabı cuk diye oturdu ayağına ve çok hoş görünüyordu ayağında. Ayakkabıyı geri göndermek yerine arkadaşıma hediye ettim. Şimdi arkadaşlar fotoğraf soracaktır illa ki inanın fotoğraf çekmeye fırsat bulamadan arkadaşım ayakkabıları giyip ptt den çıktık. Akşam eve gittiğinde oğlu ayakkabıyı çok beğenmiş o da babasından gasp etmiş ayakkabıyı Bugün o ayakkabılarla okula gidince tüm arkadaşları ayakkabıyı nerden aldığını sormuşlar. Hatta beden eğitimi hocası bile mest olmuş ayakkabıyı nerden aldığını sormuş. O da babamın arkadaşı yurt dışından getirtmiş demiş. Şimdi o beden eğitimi öğretmeni için de sipariş vereceğiz sanırım Yanlız bu ayakkabıyı alacak arkadaşlar 2 numara büyük sipariş versin gerçekten kalıp dar. Benim izlenimlerim olumlu yönde arkadaşa teşekkür ediyorum.

• Shaky Dude kullanıcısına yanıt
    Güzel yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Beden eğitimi öğretmeninede çok teşekkürlerimi iletin burdan

• ADIDAS Y-3
    &#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;

• Air Jordan 8 mevcut mu ve fiyat ?

• ertokilicoglu E kullanıcısına yanıt
    Mevcut 75 dolar

• http://www.office.co.uk/view/product/office_catalog/5,21/2143112455
    kız arkadaşım için fiyat alabilirmiyim bu modelden
  • https://www.sneakerfreaker.com/sneakers/new-balance-996-deconstruct-off-white/

Bu modelden var mı acaba?

• ensr53 kullanıcısına yanıt
    Mevcut 64 dolar. Tabiki alabilirsiniz

• Yukarıdaki mesajımda bahsettiğim beden eğitimi öğretmeni için de bir adet Airmax 95 sneakerboot siparişi verdim. İlgi ve alakası için çok teşekkür ederim Furgazy arkadaşıma. Yanlız bu referans konusunda sıkıntı var yönetici arkadaşlar düzeltirse çok iyi olur zira pozitif görüşlerimizi referans olarak aktaramıyoruz.

• Shaky Dude kullanıcısına yanıt
    Ürün kargolandı takip numarası verildi. Hiçbir problem yok.

Güzel yorumlarınız için teşekkür ediyorum

• 2 Ayakkabı siparişi geçtim;
    Gerçekten ilgili arkadaş en ufak konuda rahatça yazıştık;

ayakkabılardan 1 tanesi dün teslim oldu 2. si henüz gelmedi aynı anda kargoya verilmişti aslında ama bekliyorum,
    gelen ayakkabı resimleri aşağıda,

normalde 40 numara giyiyorum; biraz dar geldi, kalıp olarak mümkünse yarım numara mümkün değil ise 1 numara büyük almak lazım salomon için,
    rahatlık konusunda bir sıkıntı yok, kalite konusunda bir sıkıntı görmedim;
    ayakkabıyı orjinali ile de karşılaştırdım; hiç bir fark görmedim;

Salomon konusunda Tavsiyede bulunurum;
    2. ayakkabı da geldiğinde bir kaç farklı model daha da sipariş geçeceğim;

&#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;
    &#128095;TÜM AYAKKABI MODELLERİ YURTDIŞINDAN SATIŞ JORDAN YEEZY BALENCİAGA&#128095;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halfone -- 23 Kasım 2016; 1:2:35 >

• halfone kullanıcısına yanıt
    Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim güle güle kullanın

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.