Şimdi Ara

126 Bis/Fsm#Tamir-Yedek Parça# (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
979
Cevap
18
Favori
175.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jessecem

evet baya bi ara vermişiz .. araba hala bende power keyifle binmekteyim .. bu aralar bi motosiklet aldım .. onunla ugraşıyorum .. çok fazla konuya vakıf degilim buralarda.. ama zaten kimse bişey yazmamış :) sevgiler saygılar

merhabaaa bis hakkına çoğu yorumu sıkılmadan okudum :) ve hala almakta ısrarcıyım.Arabayı kötüleyenler hayatlarında bis e binmemiş kişiler olarak düşünüyorum...Sahibinden de 1-2 araç gördüm ve ciddi ciddi almayı düşündüm ama hem ehliyeti yeni aldığımdan hemde araba işinden hiç anlamadığımdan kararsız kaldım bana fikir verir misiniz lütfen...öle çok hız yapacak şehirlerarası sürekli gezecek birisi değilim :) bana şehir içinde yetsin oğlumu okula götürüp getireyim arada da çevre illere gideyim yeter :)http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2014-agustos-muayeneli-4-lastik-ve-boya-yeni-mp3-calar-acil-95849135/detayhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-az-yakar-cok-kacar-94862530/detayhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-bakmadan-gecme-96357756/detay bu araçlar nasıl görünüyor ve almak istediğimde özellikle ilk yapmam gereken şey nedir? Acilll cevap lütfenn...

• quote:

evet baya bi ara vermişiz .. araba hala bende power keyifle binmekteyim .. bu aralar bi motosiklet aldım .. onunla ugraşıyorum .. çok fazla konuya vakıf degilim buralarda.. ama zaten kimse bişey yazmamış :) sevgiler saygılar

neden yazdıklarım gözükmüyor foruma girmeyi beceremedim sanırım

• Arkadaşlar bis almayı düşünüyorum. konyada bulunuyorum. ve konyada bis tamircisi ( ama güvenilir ) tanıyor musunuz. arabayı almadan ustayı bulmam gerekiyor . yardımlarınızı bekliyorum acill
  • evet 126 meraklıları artıyor..sevindim aramıza hoşgeldiniz ...

bu pazar istanbul edirne arası 500 km gittim geldim ..100 tl gibi komik bi paraya gidip geldim çok keyifliydi :) yolda baya eğlendik fotoğrafları atarım akşam
  • edirne hatırası

126 Bis/Fsm#Tamir-Yedek Parça#
  • quote:

edirne hatırası

sıfır araç sanki şu orjinalliğe bak harika gözüküyor maşallah
  • Maşallah size ve 'BİS'tanenize :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkur ederim , var biraz eksikleri ama keyfe keder ufak seyler zaman bulsam yapicam ama ne zaman:)))

• quote:

Orijinalden alıntı: mirageserap87

quote:

merhabaaa bis hakkına çoğu yorumu sıkılmadan okudum :) ve hala almakta ısrarcıyım.Arabayı kötüleyenler hayatlarında bis e binmemiş kişiler olarak düşünüyorum...Sahibinden de 1-2 araç gördüm ve ciddi ciddi almayı düşündüm ama hem ehliyeti yeni aldığımdan hemde araba işinden hiç anlamadığımdan kararsız kaldım bana fikir verir misiniz lütfen...öle çok hız yapacak şehirlerarası sürekli gezecek birisi değilim :) bana şehir içinde yetsin oğlumu okula götürüp getireyim arada da çevre illere gideyim yeter :)http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2014-agustos-muayeneli-4-lastik-ve-boya-yeni-mp3-calar-acil-95849135/detayhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-az-yakar-cok-kacar-94862530/detayhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-bakmadan-gecme-96357756/detay bu araçlar nasıl görünüyor ve almak istediğimde özellikle ilk yapmam gereken şey nedir? Acilll cevap lütfenn...

Öncelikle foruma hoşgeldiniz, umarım güzel bir araç bulup siz de bizimle fikirlerinizi ve sorunlarınızı paylaşırsınız

Verdiğiniz işlevler için oldukça uyugn bir araç seçmişsiniz, zaten kullanım amacı dışına çıktıkça sorunları ve ona yapılan masraflar da artıyor, sonucunda elde bu araçları kötüleyen bir güruh ortaya kalıyor

İlanlar arasından ise bana soracak olursanız ilk ilan olabilir. Resimlerin o aracın olduğunu sanmıyorum ama eğer yakınlardaysa ve bakma imkanınız da varsa gidin görün, denildiği kadar temiz ve herhangi bir modifiyesi vs. yoksa alın derim

İlk yapmanız gerekense sanayi civarlarına gidip bu araçlardan anlayan ve güvenebileceğiniz bir usta bulmak

• quote:

Orijinalden alıntı: konyaşk

Arkadaşlar bis almayı düşünüyorum. konyada bulunuyorum. ve konyada bis tamircisi ( ama güvenilir ) tanıyor musunuz. arabayı almadan ustayı bulmam gerekiyor . yardımlarınızı bekliyorum acill

Konya ikinci el araç piyasasında çok aktif, en kolay bulabileceğiniz yerlerden birisi ama usta konusunda bir fikrim yok. Sanayide güvendiğiniz ve oraları iyi bilen biri varsa en geç 1 haftalık bir araştırmada çıkar
  • quote:

evet 126 meraklıları artıyor..sevindim aramıza hoşgeldiniz ...

bu pazar istanbul edirne arası 500 km gittim geldim ..100 tl gibi komik bi paraya gidip geldim çok keyifliydi :) yolda baya eğlendik fotoğrafları atarım akşam

Abi ben de 1 aylık bir uzaklaştırma almıştım oto geneldeki biri yüzünden, konu o yüzden biraz pasif kaldı

Aracın yol performansı nasıldı, hız denemesi yaptın mı, 200-250 km durmadan mı yoksa mola vererek mi gittin, bu km'nin ne kadarı şehirdışı bi de bunları söylersen çok makbule geçer

Araç gittikçe güzelleşiyor bu arada, eline sağlık

• Giderken 80 90 arasi hizla gittim mola verecek bi durum olusmadi araba ile ilgili donerken 100 130 arasi yardirdim gene mola vermedin :))) yani arabada herhangi bi sisme tikanma vs vs olmadi rahat rahat gittim el gazinida ayarladim pedalla isim kalmadi uzun yolda

• quote:

Giderken 80 90 arasi hizla gittim mola verecek bi durum olusmadi araba ile ilgili donerken 100 130 arasi yardirdim gene mola vermedin :))) yani arabada herhangi bi sisme tikanma vs vs olmadi rahat rahat gittim el gazinida ayarladim pedalla isim kalmadi uzun yolda

Şimdi düşündüm de gelirkenki manzarayı, sol şeritten bir şey gidiyor

Motor temizmiş olmasa o kadar yolun yarısını bile kaldıramazdı, baya iyisine denkgelmişsin valla abi

Bi de, el gazı?

• El freninin altinda jikle diye bildiginiz kol aslinda hiz sabitleyicidir tam cekip 70 80 gibi suratlere sabitlersiniz pedalla isiniz kalmaz

• quote:

El freninin altinda jikle diye bildiginiz kol aslinda hiz sabitleyicidir tam cekip 70 80 gibi suratlere sabitlersiniz pedalla isiniz kalmaz

Vay be ben onun tek işlevini çalıştırma sırasında yardımcı olması zannediyordum bi de o kadar yüksek hızlara çıkartabileceğini bilmiyordum teşekkürler bilgi için
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:Power:.

quote:

El freninin altinda jikle diye bildiginiz kol aslinda hiz sabitleyicidir tam cekip 70 80 gibi suratlere sabitlersiniz pedalla isiniz kalmaz

Vay be ben onun tek işlevini çalıştırma sırasında yardımcı olması zannediyordum bi de o kadar yüksek hızlara çıkartabileceğini bilmiyordum teşekkürler bilgi için

İnanın bende tam bilmiyordum görünce aklıma geldi Kalburator ayarı yapıyor Cikle çalıştırmada kullanılıyor diye biliyordum , şimdiki yeni araçlarda kalburator olmadığı için cikle olayıda kayboldu ahh karadüzen araçlar yeni nesil bilmez herhalde cikle kullanımını bende koldan vites bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: RsnBrg

quote:

Orijinalden alıntı: .:Power:.

quote:

İnanın bende tam bilmiyordum görünce aklıma geldi Kalburator ayarı yapıyor Cikle çalıştırmada kullanılıyor diye biliyordum , şimdiki yeni araçlarda kalburator olmadığı için cikle olayıda kayboldu ahh karadüzen araçlar yeni nesil bilmez herhalde cikle kullanımını bende koldan vites bilmiyorum

Ben jikleyi çok gördüm, kullandım ama hiç aklıma hareket esnasında yapmak gelmediAhh o koldan vitesler

• paranız varsa toplayın kardeşim... bende 320 km mesafeden gittim aldım topladım... şekli yeter... sahibinden.de ilanı var... 81789757 ilan no bu... takip etmeye devam et... :D şahin derler dogan derler murat derler... derler derlerde... 3 ünü toplasan bunun gibi olamaz... ben hayranıyım... hayranıysan parayı gözün görmez zaten... hayırlı olsun....
  • quote:

Orijinalden alıntı: zigmo

paranız varsa toplayın kardeşim... bende 320 km mesafeden gittim aldım topladım... şekli yeter... sahibinden.de ilanı var... 81789757 ilan no bu... takip etmeye devam et... :D şahin derler dogan derler murat derler... derler derlerde... 3 ünü toplasan bunun gibi olamaz... ben hayranıyım... hayranıysan parayı gözün görmez zaten... hayırlı olsun....

Araç hoş, modifiyeli bisimiz yoktu, onu da bulduk Hoşgeldiniz
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.