Şimdi Ara

125cc Motor Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. 16 yaşindayim. 1 sene civari activa s ve spacy alpha kullandim (benim değildi) Okula gitmek vs. icin ulaşim amacli motor almayi düşünüyorum. A1 ehliyetine uygun olucak tabii. Amacım hiz falan değil ulaşim için alacağım. Sifir 125cc ler çok pahalı. 2.el alsam hasarsız kazasız motor sizce sıkıntı çeker miyim?

Düşündüklerim
    mt125 ya da
    cbr125r
    16bin civarina kadar bütçem var.

ekipman ceket kask eldivene ayircak butcemde 1-1.5bin civari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakozd -- 24 Eylül 2019; 21:35:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ybr125
  • Senin bu yazdığın motorlar herhangi bir düşme, yan yatma, kaza durumunda çok üzer. Parça fiyatları aşırı pahalıdır. Krenajları değiştirirken bile cebin ağlar. O yüzden tavsiye etmem. Ki zaten bu motoların bu paraları hak ettiğini gram düşünmüyorum.

Önerilerim
    Mondial MH Minor,
    YBR,
    KTM 125(Biliyorum pahalı ama öneri işte :) )

Kubanın cg olmayan bir çok modeli

Envai çeşit 50cc modeller.
  • Mondial Kd125f lere baktım mondial olarak en çok o hoşuma gitti. Kd 125f i önerir misin?
  • Burakozd B kullanıcısına yanıt
    125 Drift l mi kd 125 f mi ?
  • cbr 125 hem ekonomik hemde sağlam motordur. Diğer japon motorlara göre yedek parçası uygundur. Motor almışken güzel bir motor alıp sorunsuz binmen iyi olur, zaten tecrüben de var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burakozd

Mondial Kd125f lere baktım mondial olarak en çok o hoşuma gitti. Kd 125f i önerir misin?
    Drift 125'in yeni kasas. Önermem. Henüz alınmamış bir motor. Kronik problemleri olabilir. Ayrıca fiyatını hak etmeyen bir motor olarak düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    50cc Motor tavsiyesi yardım
    5 yıl önce açıldı
    50cc motor önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cb125f ile ogrendim bende 2 yil once, temiz ikinci eline bakabilirsin. 16bin e cikarim diyosan direk cbr250 bak cunku 125 bi sure sonra yetersiz kaliyor.

Edit: 1-1,5bin tl ekipman icin yetersiz. racing tipi motorlar ozellikle kaliteli kask aerodinamisi gerektirir, ruzgardan boyun kaslarin agrir sonra. Tavsiyem motordan once ekipmanini al. Dizlikleri sakin ihmal etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mânâlùx Râpérâ -- 30 Eylül 2019; 14:29:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mondial Drift 125 mh modeli sifir fiyati 8bin tl sizce nasil ? ayrica ekipmana dediginiz gibi daha fazla fiyat ayiracağim.
    Edit: Mh minor müş a1 e uygun olan mh minör nasil sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakozd -- 1 Ekim 2019; 20:29:1 >
  • çinli alma cb125e ya da ybr al
  • Bu çin alma sakın muhabbetide kafami yoruyor çok motordan anlayan tamir edebilen birisi değilim sikinti cikarir mi o kadar? Mondial
  • Mondial rx1 evo aldım sıfır 2 aydir kullanıyorum. İlk motorum tavsiye ederim. Ekipman vs hersey üzerinde mevcut.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mondial KD125F markalı motoru aldım. Her şeyi ile memnunum. 2200 KM'ye geldim. Uzun yolda yaptım. Kesinlikle diyebileceğim şey, titreşim yok. Yani o kadar az ki hissetmiyorsunuz. Ayrıca oturuş pozisyonu aşırı rahat. Yani motordan inince şuram buram ağrıyor demiyorsunuz. Lastikleri 130 yanak, viraja mükemmel giriyor. Pulsar RS200 ile aynı lastik boyutuna sahip. Kaliteli malzemeler kullanıldığı bariz bir şekilde belli oluyor. Şuana kadar hiçbir kötü özelliğe rastlamadım. Her hangi sorularınız varsa cevaplayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barisakpnr45_ -- 5 Haziran 2020; 1:0:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barisakpnr45_

Mondial KD125F markalı motoru aldım. Her şeyi ile memnunum. 2200 KM'ye geldim. Uzun yolda yaptım. Kesinlikle diyebileceğim şey, titreşim yok. Yani o kadar az ki hissetmiyorsunuz. Ayrıca oturuş pozisyonu aşırı rahat. Yani motordan inince şuram buram ağrıyor demiyorsunuz. Lastikleri 130 yanak, viraja mükemmel giriyor. Pulsar RS200 ile aynı lastik boyutuna sahip. Kaliteli malzemeler kullanıldığı bariz bir şekilde belli oluyor. Şuana kadar hiçbir kötü özelliğe rastlamadım. Her hangi sorularınız varsa cevaplayabilirim.
    Dostum merhaba öncelikle motorun hayırlı olsun kazasız belasız, bende aynı modele takıldım almayı düşünüyorum, piyasada pek yok motor bloğu drift ile aynı diye duydum bilgin var mı, ve yedek parça ihtiyacın oldumu sorun yaşatırmı acaba, ve son olarak mondial servisi motor hakkında bilgisi mevcut mu bazen böyle nadir modelleri pek beceremiyorlar, cevaplarsan şimdiden teşekkür ederim.

• cb125f yada r
  • Barisakpnr45_ B kullanıcısına yanıt

selamlar KD125F düşünüyorum fakat hiçbir kullanıcı yorumu bulamadım. haziran ayında yazmışsın görür müsün bilmiyorum eğer görürsen motor hakkında olumsuz brişey var mı hala daha önerir misin? eğer önermezsen de veya daha iyi bildiğin varsa önerilere açığım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.