Şimdi Ara

1250 TLEYE NTSC PS4 YANINDA 4 ADET KUTULU OYUN KAÇIRAN ÇOK ÜZÜLÜR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kayseri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Ürün ntscedir temiz kullanılmıştır.kulaklık hariç herşeyi vardır arkadaş iyigünlerde kullansın
    NOT:OYUNLAR AYRI SATILMICAKTIR

ARKADAŞLAR YENİ İŞYERİ ALDIĞIMDAN DOLAYI SADECE NAKİT SATILIKTIR.PAZARLIK YADA TAKAS YOKTUR.CİHAZDA SORUNMU VAR DİYE DÜŞÜNMEYİN REFERANSLARIMA BAKMANIZ YETERLİDİR
     1250 TLEYE NTSC PS4 YANINDA 4 ADET KUTULU OYUN KAÇIRAN ÇOK ÜZÜLÜR 1250 TLEYE NTSC PS4 YANINDA 4 ADET KUTULU OYUN KAÇIRAN ÇOK ÜZÜLÜR 1250 TLEYE NTSC PS4 YANINDA 4 ADET KUTULU OYUN KAÇIRAN ÇOK ÜZÜLÜR
     1250 TLEYE NTSC PS4 YANINDA 4 ADET KUTULU OYUN KAÇIRAN ÇOK ÜZÜLÜR 1250 TLEYE NTSC PS4 YANINDA 4 ADET KUTULU OYUN KAÇIRAN ÇOK ÜZÜLÜR 1250 TLEYE NTSC PS4 YANINDA 4 ADET KUTULU OYUN KAÇIRAN ÇOK ÜZÜLÜR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kağnıcıoğluteknoloji38 -- 22 Nisan 2014; 20:05:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: qwerty38

Ürün ntscedir temiz kullanılmıştır.kulaklık hariç herşeyi vardır yanında hdmi kabloda verilecektir alan arkadaş iyigünlerde kullansın

Hayırdır Veyis?
  • abi pek oynamaya fırsat olmuyor o kadar oyun aldım biliorsun sende köşede yatmaya başladı geceleri 1 2 maç nba 2k14 oynuyorum 2 gündür hoş onuda oynuyamıyorum satayım dedim
  • Daha FIFA oynayacaktık?
  • quote:

abi pek oynamaya fırsat olmuyor o kadar oyun aldım biliorsun sende köşede yatmaya başladı geceleri 1 2 maç nba 2k14 oynuyorum 2 gündür hoş onuda oynuyamıyorum satayım dedim

Biliyorsun ben de pek giremiyorum da ollmadı ya :( Fiyatı çok iyi yazmışsın alıcı açısından. Hayırlısı..
  • valla fifa güzel oynuyorduk senle abi nba 2k14e sarmıştım 2 gündür açmıorum bile ama aldımdada söyledimya harika bir cihazyapmış adamlar ama bundan 8 9 sene önce üniversite zamanımda olmalıymış :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mvarsat

quote:

Ürün ntscedir temiz kullanılmıştır.kulaklık hariç herşeyi vardır yanında hdmi kabloda verilecektir alan arkadaş iyigünlerde kullansın

Hayırdır Veyis?

buarada zaten oynarız abi bu fiyattan aşşağı vermicem satılana kadar yine beraberiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyi fiyat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rude.

İyi fiyat

Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paket iyi ekonomik gorunuyor. da hani ps4lerde bolge kodu ypkdu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç bir ps4de artık bölge kodu yok oyunlarda hepsi region free yani bölge kodsuz
  • İYİ FİYAT,HAYIRLI SATIŞLAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkayCoskun

İYİ FİYAT,HAYIRLI SATIŞLAR

teşekkürler
  • Takip
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.