Şimdi Ara

125 TL'ye kadar ekran kartı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fiyat performans olarak en uygun ve maximum 150tlyi aşmayacak önerilerinizi bekliyorum,bugün almaya gideceğim biraz acil.

• quote:

Orijinalden alıntı: r1r2r3

Arkadaşlar fiyat performans olarak en uygun ve maximum 150tlyi aşmayacak önerilerinizi bekliyorum,bugün almaya gideceğim biraz acil.

Öneri için öncelikle anakart ve işlemcini yazmalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

quote:

Arkadaşlar fiyat performans olarak en uygun ve maximum 150tlyi aşmayacak önerilerinizi bekliyorum,bugün almaya gideceğim biraz acil.

Öneri için öncelikle anakart ve işlemcini yazmalısın

Bir arkadaşımın ekran kartı yandı önceden pci express çıkışlı bir ekran kartı vardı ati'nin, şimdi herhangi bir pci express çıkışlı ekran kartı işimizi görmez mi yoksa uyum problemi anakartı bağlı olarak hala var mı?
  • bilgisayarının diğer bileşenleri neler ? psu kaç watt ? oyun için mi günlük ofis kullanımı için mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: merdempc

bilgisayarının diğer bileşenleri neler ? psu kaç watt ? oyun için mi günlük ofis kullanımı için mi ?

Dostum oyun için olacak,bildiğim tek şey pci express çıkışlı bir anakarta sahip,psu watt yeterliliğini ana kartın modelini öğrendikten sonra öğrenebilir miyiz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: merdempc

bilgisayarının diğer bileşenleri neler ? psu kaç watt ? oyun için mi günlük ofis kullanımı için mi ?

Dostum oyun için olacak,bildiğim tek şey pci express çıkışlı bir anakarta sahip,psu watt yeterliliğini ana kartın modelini öğrendikten sonra öğrenebilir miyiz?

arkadaşım kasanın kapağını aç üst arka tarafta bir kutu gibi birşey var kasanın içerisinde onun üzerinde yazar kaç watt olduğu.

sonra everest programını kurup anakart marka model , işlemci marka modelini yazarsan daha salıklı olur.

ben yinede birkaç tavsiyede bulunuyum.

sıfır HD5670 e bakabilirsin 150 - 160 a bulabilirsin.

yada ikinci elden 5750 de araştırabilirsin.

tabi sana sorduğum bilgileri bilmeden bu kartlar kesin senin pc de kesin çalışır diyemem. sadece üstünkörü birkaç tavsiye...

• ATI Radeon HD 3870
    512 mB. 256 Bit

işini grürmü?
    Full kutu içeriği ile bende var.
  • quote:

MADEM BİŞE BİLMİYORSUN 4670 DDR3 AL SORUN CIKARMA OLASILIĞI EN DÜŞÜK KART
  • http://www.vatanbilgisayar.com/search.aspx?text=5570&L2=OEMVGA

O fiyat aralığında bunlara bakıyorum ben de. Ancak psu watt bilgisi ve diğer bileşen bilgileri olursa üstatlar daha kesin bilgi verebilir.
  • http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-39883-SAPPHIRE-Radeon-HD5570--1-GB--DDR3--128-Bit--Ekran-Karti---11167-02-20R.html
    bu kart fiyat performans olarak nasıl arkadaşlar?
    Gidip kasayı açıp bakmam gerekiyormuş yani,ekran kartı yandığı için everest gibi programları şu an o bilgisayarda kullanamayacağım.Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için arkadaşlar.
  • Hd4670
  • quote:

http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-39883-SAPPHIRE-Radeon-HD5570--1-GB--DDR3--128-Bit--Ekran-Karti---11167-02-20R.html
    bu kart fiyat performans olarak nasıl arkadaşlar?
    Gidip kasayı açıp bakmam gerekiyormuş yani,ekran kartı yandığı için everest gibi programları şu an o bilgisayarda kullanamayacağım.Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için arkadaşlar.

World varsa vatanda 125 tl aynı kart. Yukarıda link verdim.

• Arkadaşlar yanan ekran kartı bu: PALIT ATI RaDeoN PX HD3850 512 M 256 B D3
    işlemcisi de bu amd athlon 64 X2 4600+ 2.46 Hz AM2 1M
    sanırım psu watt sorunu yaşamayacağız bu doğrultuda hd5570'e yönelmem doğru mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r1r2r3 -- 21 Eylül 2011; 17:29:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: messire

ATI Radeon HD 3870
    512 mB. 256 Bit

işini grürmü?
    Full kutu içeriği ile bende var.

Dostum,olabildiğince en iyi performans-fiyat aralığında çözmeye çalıştığım için sanki daha iyi bir ekran kartını alabilirmişim gibi geldi bana,ilgin için teşekkür ederim.
  • 5570 al ,ben aldım tavsiye ederim ,makinanda yüksek ramda varsa iyidir baya 5570
  • http://www.vatanbilgisayar.com/search.aspx?text=5570&L2=OEMVGA

110 tl ye Sapphire var bugüne özel indirim ile. almayı düşünüyorum ben de.
  • ATİ HD 4xxx

Nvidia GeForce 9xxx

Bunlar pek sorun çıkartmaz.Ama Nvidia'lar daha çok elektrik harcar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.