Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 125 ML Armani Code Orjinal Erkek parfümü 100 TL Satın Al 18 Haziran 2012 10:49 1 1 125 ML Armani Code Orjinal Erkek parfümü 100 TL Merhaba arkadaşlar; Afrodizyak etkili gece kokusu olan çekici erkeğin parfümü Armani Code r10a özel fiyatıyla satışta. Ürün kutusuz ve orjinal olup bana şirketten hediye gelmiştir. 100 TL fiyatla satmaktayım. Bu ürünü kullanan varsa ona satmak isterim daha çok. Çünkü kalitesini bilen bilir kızlar üzerinde çok etkili bir parfümdür. Forum üzerinde birçok parfüm satışı gerçekleştirdim. İnceleyebilirsiniz ve güvenebilirsiniz. İşbankası, Garanti, Finans, YKB, Akbank hesaplarım ve misli üyeliğim mevcuttur. Her kargo şirketiyle gönderebilirim ücretsiz olarak. İlgilenenler ve sorusu olanlar bana ulaşabilir. İstanbulda ikamet etmekteyim. Fiyat : 100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 125 ML Armani Code Orjinal Erkek parfümü 100 TL Davidoff Adventure 100 ML Amerikadan Orjinal