Şimdi Ara

123k ya 91k lık yer gelir mi | EA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gençler selamlar. Kardeşim bu sene sınava girdi EA sıralaması 123 bin.
    123k ya 91k lık yer gelir mi | EA
    sizce gelir mi?
    ve hacettepe iktisat(türkçe)'yi önerir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blind pilot -- 12 Ağustos 2018; 15:33:51 >

• Ulan başlığa, bak akelepeokekskejeejskkee

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkçe önermiyorum hocam İNGİLİZCE ŞART. Ek olarak elde edilen kazanım olmaktan çıktı İNGİLİZCE.

%100 İngilizce olan bölümlere bak Ankara'da var o sıralamaya rahat girebileceği Hacettepe İng-Türkçe arası fark bile 40 binlerde sanırsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Of Earth

Türkçe önermiyorum hocam İNGİLİZCE ŞART. Ek olarak elde edilen kazanım olmaktan çıktı İNGİLİZCE.

%100 İngilizce olan bölümlere bak Ankara'da var o sıralamaya rahat girebileceği Hacettepe İng-Türkçe arası fark bile 40 binlerde sanırsam.
    Tamamen katılıyorum. Ben hacettepe kimya mühendisliği 3. sınıf öğrencisiyim. Kendisi tutturdu hacettepe diye ne yazık ki. İşin kötüsü ailem de bu hacettepe bandrolüne kanıyorlar
  • quote:

Türkçe önermiyorum hocam İNGİLİZCE ŞART. Ek olarak elde edilen kazanım olmaktan çıktı İNGİLİZCE.

Peki sizce gelir gibi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blind pilot

Tamamen katılıyorum. Ben hacettepe kimya mühendisliği 3. sınıf öğrencisiyim. Kendisi tutturdu hacettepe diye ne yazık ki. İşin kötüsü ailem de bu hacettepe bandrolüne kanıyorlar

Alıntıları Göster
    Bence bu bölümlerin halen Türkçe seçeneklerinin olması saçmalıktan başka bir şey değil hepsi ingilizce olmalı görüyorum Uluslarası İlişkiler bölümünde %100 TÜRKÇE eğitim veren Üniversiteler var aklım almıyor sadece Azerbeycan ile ilişkiler üzerine eğitim var herhalde dile ihtiyaç duyulmuyor.

Soruya gelince ihtimal dahilinde çok olağanüstü bir durum olmaz gelmesi ama gereksiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 11 Ağustos 2018; 22:13:45 >

• 10 kontejan azalmış azcık etkiler sıralamayı klasik arz/talep mevzusundan ama ben bu sene oranın 130-135k civarı kapatabileceğini düşünüyorum yani evet gelebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EA MI İLK 2K MI SAYISAL 20K MI
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bence bu bölümlerin halen Türkçe seçeneklerinin olması saçmalıktan başka bir şey değil hepsi ingilizce olmalı görüyorum Uluslarası İlişkiler bölümünde %100 TÜRKÇE eğitim veren Üniversiteler var aklım almıyor sadece Azerbeycan ile ilişkiler üzerine eğitim var herhalde dile ihtiyaç duyulmuyor.

Soruya gelince ihtimal dahilinde çok olağanüstü bir durum olmaz gelmesi ama gereksiz.

Alıntıları Göster
    Adında İngilizce etiketinin bulunmamasına rağmen çoğu üst seviye üniversitelerde belli koşul numaraları var o bölümlerde 46-86 ve daha hatırlamadığım birçok koşul gibi, ders programlarını açarsanız o bölümlerin koşula göre en az %30, genelde %60-70 ingilizce dersler olduğunu görebilirsiniz. (örnek ege işletme)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mikuru Asahina

Adında İngilizce etiketinin bulunmamasına rağmen çoğu üst seviye üniversitelerde belli koşul numaraları var o bölümlerde 46-86 ve daha hatırlamadığım birçok koşul gibi, ders programlarını açarsanız o bölümlerin koşula göre en az %30, genelde %60-70 ingilizce dersler olduğunu görebilirsiniz. (örnek ege işletme)

Alıntıları Göster
    %100 Türkçe hocam Hacettepe İktisat
  • quote:

%100 Türkçe hocam Hacettepe İktisat

Alıntıları Göster
    Evet baktım öyleymiş, kötüymüş öyleyse şahsen bende İngilizce bölümler yazdım ve İngilizce bir bölüm istiyorum ancak tutmuyacak Türkçe gelicek galiba
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.